Met Flash – Nipple Sticker Kruis sta je op het punt het ultieme plezier te bereiken. Deze krachtige speeltjes kan jij gebruiken om nooit meer standaard seks te hebben. Zij geven je een geheel nieuwe manier van speels erotisch avontuur. Laat je fantasie knallen en ontdek de uitdagende manier om je liefdesleven op een hele andere manier vorm te geven. Deze puur en opwindende duizelingwekkende sticker kruis is een nieuw en spannend manier om jou samenspel naar andere hoogtes te brengen.

Eigenschappen van de Flash – Nipple Sticker Kruis:
• Hoogwaardig en uniek product
• Uiterst comfortabel
• Gebruiksvriendelijk
• Gemaakt van zacht siliconen
• Uniek kruis design
• Verdubbelt de stimulatie

Wat is Flash – Nipple Sticker Kruis?

Flash – Nipple Sticker Kruis is een zacht en speciaal sekstoy dat is ontwikkeld om je nipple stimulatie een enorme boost te geven. Gemaakt met de zachtste siliconen, is het ontworpen voor maximale stimulatie. De elongating kruisdesign zorgt voor een bijzondere verdubbeling van het genot. We weten zeker dat jij deze sensuele sticker geen moment zal willen vergeten.

Hoe gebruik je Flash – Nipple Sticker Kruis?

Het is heel simpel om te gebruiken. Flash – Nipple Sticker Kruis is gemaakt van zacht siliconen voor een comfortabele pasvorm. Het gebruik ervan is enkel een kwestie van op je tepel plaatsen en voel de verwonderende sensaties die zij geeft. Verdubbel de schokken van plezier met dit unieke sextoy. Uiteraard is het veilig om te gebruiken, dus laat je leiden door je fantasie en het genot.

Voor wie is Flash – Nipple Sticker Kruis bedoeld?

Flash – Nipple Sticker Kruis is bedoeld voor stellen die hun liefdesleven een nieuwe dimensie willen geven. Voor koppels die een opwindend playtime willen hebben met sensationele nipple play, zodat zij nieuwe een nieuwe manier van plezier ontdekken. Maar ook als je alleen bent, is de Flash – Nipple Sticker Kruis jouw professioneel speelgenoot.

Hoe Flash – Nipple Sticker Kruis je seksleven kan verbeteren

De Flash – Nipple Sticker Kruis is geweldig om te gebruiken bij solo fun, maar hij wordt echt fantastisch bij liefdevolle koppels. Deze uiterst comfortabele stickers werken ideaal bij het verhogen van allerlei dubbel sensaties van duizelingwekkend genot. De helpen je meer controle en kracht over je orgasme te krijgen. De Flash – Nipple Sticker Kruis zullen zeker voor een overweldigende sensatie zorgen, die je direct naar een top bereikt die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Met welke andere speeltjes en toy's kan je Flash – Nipple Sticker Kruis gebruiken?

Je kunt er ook voor kiezen om de Flash – Nipple Sticker Kruis te combineren met andere toys voor extra bevrediging. Een stimulator die fluctueert in pulsen zal geweldig aanvoelen wanneer gebruikt met de krachtige Flash – Nipple Sticker Kruis. Of je kunt kiezen voor een andere speeltjes zoals , ball stretchers of andere tools voor nipple play.

Hoe móet ik Flash – Nipple Sticker Kruis reinigen?

Na je seksspeeltje speelervaring is het belangrijk om je Flash – Nipple Sticker Kruis schoon te maken. We raden je aan om het speeltje te reinigen met alleen bigvrije seksspeeltjes cleaner. Om je speeltje schoon te maken of ontsmetten, spoel je het speeltje af met warm water en gebruik je een mild schoonmaakmiddel. Vermijd sterke chemische schoonmaakmiddelen. Laat het speeltje drogen voordat je het opbergt of teruggebruikt.

Koop Flash – Nipple Sticker Kruis bij Ladykiller.nl

Weet je al dat je wil genieten van deze puur en opwindende ervaring van deze Flash – Nipple Sticker Kruis? Dan verdien jij de beste seksspeeltjes. Bij onze seksshop Ladykiller.nl krijg je de beste kwaliteit seksspeeltjes, voor een betaalbare prijs. Of je nu voor jezelf of voor je partner koopt, de Flash – Nipple Sticker Kruis is de perfecte “must-have” om je speelervaring tot een ultieme top te brengen. Wacht niet langer en beleef een heel nieuwe manier van lieve liefdesmomenten met de Flash – Nipple Sticker Kruis. Verkrijgbaar bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8436562010324, 8436562010713