FIST by Oxballs Large – Red

FIST by Oxballs is een buitengewone masturbator voor mannen die toe is aan iets anders. Het wordt geleverd met 2 verschillende afmetingen om aan al je seksuele behoeften te voldoen. FIST by Oxballs Large – Red is een van die twee afmetingen en is er voor gemaakt om je meer kracht, controle en stimulatie te geven waardoor je ervaring op seksueel gebied naar een hoger niveau te tillen. Hieronder staan de kenmerken van de FIST by Oxballs Large – Red:

  • Voorzien van een texturisering van extreem zacht materiaal voor een intense sensatie
  • De buis heeft een open voet en een groter opening, zodat je volledig kunt genieten van maximale stimulatie
  • Drie verschillende lobben die de druk gradueel verhogen en voor meer controle en stimulatie zorgen
  • Gemaakt van TPR materiaal wat eenvoudig te reinigen is

Hoe is de FIST by Oxballs Large – Red gemaakt?

De FIST by Oxballs Large – Red is gemaakt van zacht, flexibel TPR materiaal (thermoplastisch rubber), wat betekent dat de masturbator je penis perfect omhulst en je een levensechte penetratie geeft. De middengrot heeft een verscheidenheid aan texturen die zorgen voor extra stimulatie bij iedere stoot, wat je voldoening meer intens maakt. De buis heeft een open voet en een bredere opening wat je de mogelijkheid geeft om volledige controle te hebben tijdens je sessies.

Hoe gebruik je de FIST by Oxballs Large – Red?

De FIST by Oxballs Large – Red kan gebruikt worden in combinatie met een glijmiddel op waterbasis. Deze elementen zullen er voor zorgen dat het rubber minder snel verslijt. Je kunt ook een andere speeltjes gebruiken met de FIST by Oxballs Large – Red zoals een vibrerende , een anusplug of andere anale speeltjes. Deze zullen de sensaties verhogen en nieuwe ervaringen geven. Gebruik alleen een glijmiddel op waterbasis om eventuele schade aan het materiaal te voorkomen.

Voor wie is de FIST by Oxballs Large – Red bedoeld?

De FIST by Oxballs Large – Red is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een intense seksuele ervaring, of je nu hetero, homo, bi of transsexual bent. Het is er voor gemaakt om instant genot te geven en op een veilige manier gebruikt te worden.

Hoe kan FIST by Oxballs Large – Red je seksleven verbeteren?

De FIST by Oxballs Large – Red kan je seksleven verbeteren door je kracht en controle te geven bij jouw solo avonturen. De uitstekende cyclus-ontwerp van de buis, terwijl zacht genoeg om comfortabel te zijn, geeft het net genoeg stevigheid om je een intense stimulatie te bieden zonder dat je in een saai ritme valt.

Hoe kan je FIST by Oxballs Large – Red gebruiken met andere speeltjes?

FIST by Oxballs Large – Red kan gecombineerd worden met andere speeltjes zoals een vibrerende dildo of een om meer ervaringen te creëren. De sleuven aan de buitenkant van de buis bieden een verdubbeling van de sensatie waardoor er meer intense seksuele ervaringen gecreëerd kunnen worden.

Hoe reinig je de FIST by Oxballs Large – Red?

Het gebruik van FIST by Oxballs Large – Red is hygiënisch en veilig, maar het is belangrijk dat je het goed reinigt nadat je klaar bent. Je kunt het met een reinigingsmiddel en warm water wassen, het afdrogen met een handdoek en na het drogen met een vochtinbrenger laten insprayen. Zorg ervoor dat het materiaal er nog steeds glanzend uitziet en dat er geen stoom of andere vreemde luchtjes voordat je het weer gaat gebruiken.

Waar koop ik de FIST by Oxballs Large – Red?

Je kunt de FIST by Oxballs Large – Red eenvoudig online bestellen bij onze webshop. We hebben de beste prijzen en een ruim assortiment aan andere speeltjes, toys en . Kies je product en plaats je bestelling in slechts een paar klikken en geniet van je nieuwe aanwinst binnen een paar dagen!

Conclusie

De FIST by Oxballs Large – Red is de ultieme masturbator voor een intense seksuele ervaring. Het is gemaakt van TPR materiaal en heeft vele texturen voor meer stimulatie en controle. Je kunt FIST by Oxballs Large – Red combineren met andere speeltjes zoals een vibrerende dildo of anale plug en de masturbator eenvoudig reinigen na gebruik. Kies je FIST by Oxballs Large – Red en geniet van een ongekende sensatie tijdens je solo avonturen. Wil je andere speeltjes, toys accessoires? Shop dan nu op onze webshop en geniet van je nieuwe speelgoed binnen enkele dagen!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210887