Fire Dragon Red Scaly Dildo | Ladykiller.nl

De Fire Dragon Red Scaly is dé must-have als je op zoek bent naar een speeltje dat extravagant en ongeëvenaard genot biedt. Het maakt geen verschil of je een gevorderde gebruiker bent of net begint met seksspeeltjes, de meer dan realistische design zal je in de ban houden.

De Fire Dragon Red Scaly Dildo is gemaakt van zacht maar toch stevig TPE, wat een zeer realistisch gevoel geeft tijdens seks. Zijn textuur is gespierd en versierd met schubben, waardoor je direct in een andere wereld bent waar je helemaal mee kan opgaan.

De voordelen van de Fire Dragon Red Scaly Dildo op een rij:

  • Speciaal design dat heel realistisch aanvoelt.
  • Stimuleert de G-spot intensief.
  • Gemaakt van flexibel TPE dat partners connectie helpt bij penetratie.
  • Geen chemicaliën of weekmakers.
  • Geen bijwerkingen, in tegenstelling tot sommige echte seksspeeltjes.

Wat is een Fire Dragon Red Scaly Dildo?

De Fire Dragon Red Scaly Dildo is een meer dan realistisch seksspeeltje dat speciaal ontworpen is om mensen te laten genieten van unieke en intense momenten in de slaapkamer. Het design is gebaseerd op een echte vurige draak, waarbij je je zal voelen als nooit tevoren.

Het hele speeltje is met de hand gemaakt, met veel precisie en liefde. Het materiaal wat wordt gebruikt is TPE, wat een zeer flexibel materiaal is dat samen met jou als partner zal veranderen als je er mee aan het spelen bent.

De Fire Dragon Red Dildo heeft 7 verschillende vibratie patronen, die je gebruiker kan bedienen met een draadloze afstandsbediening. Je kan daardoor adapteren naar wat jij of je partner hebben aan genot en als je dat wilt kan je heerlijk gek doen in de slaapkamer.

Hoe gebruik je de Fire Dragon Red Scaly Dildo?

De Fire Dragon Red Scaly Dildo heeft een breed domain als je het gaat gebruiken. Het eerste wat je moet doen is je partner eventueel voor laten bereiden als je wat langer van het genot wilt genieten.

Vervolgens moet je wat glijmiddel gebruiken om ervoor te zorgen dat de penetratie makkelijker gaat. Daarna kan je de afstandsbediening gebruiken om de vibrationen aan te passen die je alleen of samen met je partner ervaart, helemaal afhankelijk van wat je wilt.

De Fire Dragon Red Scaly Dildo is groot genoeg om diep en intens genot te bieden. Zorg er wel voor dat je er comfortabel mee bent, anders zal het geen plezier worden. Veel plezier terwijl je ermee aan het experimenteren bent!

Voor wie is de Fire Dragon Red Scaly Dildo geschikt?

De Fire Dragon Red Scaly Dildo is geschikt voor koppels en individuele personen. Het is een perfect seksspeeltje voor partners die op zoek zijn naar een compromisloze genot. Als je een spelletje wil spelen om jouw slaapkamerervaringen te verbeteren dan is de Fire Dragon Red Scaly Dildo de perfecte keuze.

Voor beginners is dit ook een goed speeltje omdat het design veel meer realistisch aanvoelt dan plastic en metalen seksspeeltjes. Met de Fire Dragon Red Scaly Dildo kan je genieten van net zo'n intense sensaties als bij een echte partner.

Ervaringen verbeteren met de Fire Dragon Red Scaly Dildo

Met de Fire Dragon Red Scaly Dildo kan je genieten van heel wat ervaringen. Afhankelijk van de vibratie en het vermogen kan je een krachtige massage krijgen, verwennerij, extra stimulatie van het G-punt. Bovendien kan je het combineren met andere speeltjes die je bij ons kan kopen in de shop Ladykiller.nl.

De Fire Dragon Red Scaly Dildo is ook gemakkelijk te reinigen, wat perfect is aangezien je hem van tijd tot tijd schoon moet houden. Je kan hem perfect ontsmetten met een afdrogen met lauw water en milde zeep en voor extra zekerheid kan je er ook een antiseptisch product op smeren.

Waarom zou je de Fire Dragon Red Scaly Dildo kopen?

Als je op zoek bent naar een echte kwaliteitservaring in de slaapkamer, samen of alleen, dan is de Fire Dragon Red Scaly Dildo perfect voor jouw. Het is een seksspeeltje dat jou intens genot zal geven en je ervaringen naar een ander niveau zal tillen.

In onze shop Ladykiller.nl bieden we je ook een grote selectie aan speeltjes aan die je kan combineren met de Fire Dragon Red Scaly Dildo, wat betekent dat je zal genieten van sensationeel genot als je je seksuele ervaringen wil verbeteren. Stop dus met twijfelen en probeer de Fire Dragon Red Scaly Dildo uit. Je vrienden, en vooral je partner, zullen versteld staan van de resultaten.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

848518048721