Flushend sluit je de productbeschrijving af met een kort samenvattende conclusie.

Bereid je voor op een ultiem intieme massageervaring met de Femme Fatale Massage Candle! Deze 4 fl oz / 125 ml massagekaars smelt als kaarsvet en is verrijkt met amandelolie, kokosolie en shea butter die samen een luxueuze crème geven met een zwoele geur. De kaars is veilig en gemakkelijk in gebruik, waardoor een sfeervolle avond slechts een paar kaarslichtjes en een paar wrijvingen verwijderd is.

De Femme Fatale Massage Candle:

• Is 4 fl oz (125 ml) groot
• Smelt als kaarsvet
• Bevat amandelolie, kokosolie en shea butter
• Creëert een luxueuze crème
• Heeft een zwoele geur
• Is veilig en gemakkelijk in gebruik

Wat is de Femme Fatale Massage Candle?

De Femme Fatale Massage Candle is een prachtige en sensueel geurende massagekaars die zorgt voor een ultieme intieme ervaring. De kaars smelt als kaarsvet en voegt een luxueuze crème toe aan het massageavontuur. De amandelolie, kokosolie en shea butter zorgen samen voor een sterk hydraterende crème met een zwoele geur. De kaars heeft 4 fl oz (125 ml), wat genoeg is voor een totale bodymassage.

Hoe gebruik je de Femme Fatale Massage Candle?

De Femme Fatale Massage Candle is veilig en gemakkelijk te gebruiken. Stap 1 – steek de kaars aan en laat deze ca. 15 minuten branden totdat er voldoende massageolie aan de kaars is gevormd. Stap 2 – haal de kaars van het vuur en laat de olie 5 minuten afkoelen voordat je begint met je massage. Stap 3 – gebruik je handen of een massage-accessoire om de olie op de huid te verspreiden.

Voor wie is de Femme Fatale Massage Candle?

De Femme Fatale Massage Candle is ideaal voor koppels die op zoek zijn naar een meeslepende massageervaring. De luxueuze crème die de kaars verspreid maakt massage een intiem genoegen voor alle partners. Dankzij de milde geur en het verzorgende effect van de olie is het een perfect speeltje voor beginnende en ver van professionals.

Hoe kan de Femme Fatale Massage Candle je seksleven verbeteren?

De Femme Fatale Massage Candle is geen standaard massagekaars. Hij is gemaakt van veilige en natuurlijke ingrediënten en biedt een zacht waterdicht laagje. Het resultaat is een verbeterde massagevoorkeur en een extatisch verwarmend gevoel voor je seksleven. Met het ingetogen geurende en hydraterende amandelolie, kokosolie en shea butter is het een unieke manier om een massageavontuur te starten.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken met de Femme Fatale Massage Candle?

De Femme Fatale Massage Candle is met veel speeltjes en toys combineerbaar. In combinatie met stimulerende en erotische toys zoals en 's wordt het massageavontuur nog avontuurlijker. Door de milde geur en de hydraterende eigenschappen van de kaars, worden sensuele ervaringen unieker.

Hoe moet je de Femme Fatale Massage Candle reinigen?

Voor het reinigen van de Femme Fatale Massage Candle moet je steeds afspoelen met warm zeepwater. Hierna kun je het opbergen of verplaatsen naar een andere locatie voor het volgende avontuur.

Probeer de Femme Fatale Massage Candle en beleef een sfeervol avontuur met Ladykiller.nl

Neem de tijd om heerlijk te genieten van de intieme massageervaring met de Femme Fatale Massage Candle. Laad je accu's weer op met de perfecte mix van hydraterende olie, luxueuze geur en luxe olie. Probeer de kaars uit en ontdek de vele mogelijkheden voor een meeslepend avontuur. Koop de Femme Fatale Massage Candle nu in onze seksshop Ladykiller.nl.

De Femme Fatale Massage Candle is een prachtige massagekaars met een luxueuze geur en hydraterende eigenschappen. Het verwarmt de massageervaring en maakt elke intieme ervaring uniek. Met 4 fl oz (125 ml) is het de perfecte kaars om te delen met je partner. Ontdek de vele avonturen die het met zich meebrengt wanneer je de Femme Fatale Massage Candle gebruikt!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403144714