De The Donut 4X – C-Ring – Black is de juiste keuze voor iedereen op zoek naar een veelzijdige, krachtige cockring met klem. Deze cockring heeft een goede stretch en een goede pasvorm voor een optimaal comfort. Door het gebruik van de C-ring wordt de erectie versterkt en de kans op een verminderd seksueel vermogen verminderd.

Met de The Donut 4X – C-Ring – Black zorg je ervoor dat je de meeste van je seksuele avonturen kunt ervaren. Dankzij de kleine c-ring is de The Donut 4X – C-Ring – Black gemakkelijk terug te trekken tijdens seksuele activiteiten. Bovendien is de C-ring gemakkelijk aan te passen aan de behoeften van zowel mannen als vrouwen.

Wat is The Donut 4X – C-Ring – Black?

The Donut 4X – C-Ring – Black is een veelzijdige, krachtige cockring met klem die speciaal bedoeld is om de erectie te versterken. De C-ring is gemaakt van hoogwaardige siliconen en is geelgroen van kleur. De ring heeft een diameter van 70 mm en is 15 mm dik. Hierdoor past hij comfortabel en veilig rond de penis.

De The Donut 4X – C-Ring – Black is een uniek en innovatief design. Het is voorzien van een donutvormig gat in het midden waardoor je de penis gemakkelijk in en uit de manchet kunt schuiven. Bovendien heeft de manchet openingsknopen zodat je de druk in de ring eenvoudig kunt verhogen of verlagen.

Hoe wordt The Donut 4X – C-Ring – Black gebruikt?

Het gebruik van The Donut 4X – C-Ring – Black is eenvoudig. Eerst zet je The Donut 4X – C-Ring – Black om de penis. Zorg dat de c-ring laag genoeg is om comfortabel te blijven tijdens seksuele activiteiten, maar ook hoger om extra stimulatie te bieden. Wanneer je klaar bent met seksuele activiteiten, verwijder je de c-ring voorzichtig.

Voor wie is The Donut 4X – C-Ring – Black bedoeld?

The Donut 4X – C-Ring – Black is een veelzijdig sextoy dat bedoeld is voor vrijwel elke seksueel actieve volwassene. De c-ring is speciaal ontworpen om de lichaamskracht en controle over de erectie te verbeteren en te verhogen. Het maakt niet uit of je alleen seksueel actief bent of samen met je partner. The Donut 4X – C-Ring – Black is een must-have sextoy voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie en plezier tijdens seksuele activiteiten.

Hoe kan The Donut 4X – C-Ring – Black je seksleven verbeteren?

The Donut 4X – C-Ring – Black kan daadwerkelijk je seksleven verbeteren. De C-ring helpt je bij het versterken van je erectie door bloedvaten te vernauwen. Hierdoor voel je meer intens gevoel wanneer je seks hebt en geniet je meer van je seksuele activiteiten.

Bovendien helpt de c-ring bij het vergroten van je uithoudingsvermogen. Als gevolg hiervan zul je langer actief kunnen blijven tijdens seks en kun je voor langere tijd genieten van het plezier.

Met welke andere speeltjes en sextoys je The Donut 4X – C-Ring – Black kunt gebruiken?

The Donut 4X – C-Ring – Black kan samen met vele andere sextoys worden gebruikt. Voorbeelden van geschikte toys zijn , , , hervulbare , anale pluggen en loveballs.

Het gebruik van The Donut 4X – C-Ring – Black is ook geschikt voor mannen die toys zoals vacuumpompen of cockrings met ballen willen gebruiken. Met de The Donut 4X – C-Ring – Black in combinatie met deze toys kun je een stimulatie mogelijk maken voor zowel jou als je partner.

Hoe kan de The Donut 4X – C-Ring – Black gereinigd worden?

The Donut 4X – C-Ring – Black moet na gebruik worden gereinigd. Hiervoor gebruik je een reinigingsmiddel dat speciaal is bedoeld voor sextoys. Reinig de c-ring dan goed met warm water en een mild reinigingsmiddel om alle bacteriën en vuil te verwijderen. Laat de The Donut 4X – C-Ring – Black vervolgens goed drogen voordat je hem opbergt.

Ladykiller.nl – The Donut 4X – C-Ring – Black

The Donut 4X – C-Ring – Black is een innovatief en veelzijdig sextoy dat je kan helpen je seksleven te verbeteren door je uithoudingsvermogen te vergroten en je erectie te versterken. De Donut 4X – C-Ring – Black van Ladykiller.nl is gemaakt van hoogwaardige siliconen en past comfortabel rond de penis. Dit sextoy is perfect voor vrijwel elke seksueel actieve volwassene.

Probeer de Donut 4X – C-Ring – Black van Ladykiller.nl vandaag nog uit en ervaar de perfecte seksuele ervaring. Koop de Donut 4X – C-Ring – Black bij Ladykiller.nl voor een scherpe prijs en laat je seksleven exploderen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

663701897951