Feline – Sexy Teddy: een verleidelijke knuffel die je seksleven boost!

Wilt u uw seksleven nieuw leven inblazen? Probeer dan Feline – Sexy Teddy, de knuffel waarmee jullie samen een geweldige tijd zullen beleven. Met zijn fluweelzachte stof en verleidelijke vormen maakt hij elke avond spannend en leuk. Bovendien is hij waterproof, wat betekent dat hij gemakkelijk af te wassen is na gebruik. Daarom is Feline – Sexy Teddy dé ideale sekspartner voor het verhogen van uw seksuele bevrediging.

Kenmerken Feline – Sexy Teddy:
-Zacht en comfortabel: De Feline – Sexy Teddy is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen die de meest zachte en comfortabele aanraking bieden.
-Discreet: De opvallende kleuren zijn zo ontworpen dat ze discreet blijven, zodat je het stiekem bij je kunt dragen waar je maar wilt.
-Waterproof: Feline – Sexy Teddy is gemaakt van een speciaal waterproof materiaal, zodat hij gemakkelijk af te wassen is na gebruik.

Wat is Feline – Sexy Teddy?

Feline – Sexy Teddy is een zachte knuffel waarmee je eenvoudig seksuele bevrediging kunt verhogen. Hij is gemaakt van fluweelzachte stoffen die lekker zacht aanvoelen en is ontworpen met verleidelijke vormen die jullie avond plezieriger maken dan ooit. Geen gedoe met sleutels, oplaadkabels, of bijvullen. De Feline – Sexy Teddy is klaar voor jullie verkenning die hele nacht door.

Hoe wordt de Feline – Sexy Teddy gebruikt?

De Feline – Sexy Teddy is eenvoudig in gebruik en staat je toe om je seksleven te verkennen. Door hem tijdens het liefdesspel te versterken, zal je orgasme veel intenser worden dan normaal. Door het slimme ontwerp kun je de Feline – Sexy Teddy ook jouw eigen persoonlijke besturing geven. Dankzij de knoppen op de Feline – Sexy Teddy kunt u variabelen zoals vibraties en druk aanpassen, zoals u dat wilt.

Voor wie is de Feline – Sexy Teddy?

De Feline – Sexy Teddy is perfect voor koppels die de seksuele nieuwsgierigheid en avontuurlijke behoefte hebben om hun relatie op te frissen. Maar ook alleenstaanden kunnen de Feline – Sexy Teddy gebruiken als liefhebbend seks-accessoire om voor elkaar te zorgen, óf als alleenleven-accessoire voor zelf seksuele bevrediging.

Hoe kan de Feline – Sexy Teddy je seksleven verbeteren?

De Feline – Sexy Teddy zal elk aspect van je seksleven transformeren. Het staat je toe om nieuwe en opwindende dingen te proberen die je seksuele verlangen zullen verhogen. Hij is ook perfect voor het verhogen van de seksuele bevrediging van zowel jou als je partner, door je gemeenschappelijke ën uit te proberen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Feline – Sexy Teddy gebruiken?

Feline – Sexy Teddy is ideaal voor het combineren met andere seksspeeltjes en – toys. Je kunt hem perfect gebruiken als krachtige metgezel van je favoriete vibrerende ei of je favoriete . Hij kan ook dienen als tepelstimulator, met behulp van zijn veelzijdige set vibrations- of drukinstellingen. De Feline – Sexy Teddy is ook ideaal voor het gebruik met - zoals paddle, tikkertje of zweep.

Hoe moet je de Feline – Sexy Teddy reinigen?

Omdat de Feline – Sexy Teddy gemaakt is van een speciaal waterproof materiaal, is hij gemakkelijk te reinigen. Gebruik alleen milde, PH-neutrale zeep op warme temperatuur om het speeltje na gebruik grondig schoon te maken. Gebruik nooit agressieve schoonmaakmiddelen zoals bleekmiddel of andere sterke reinigingsmiddelen.

We raden je aan de Feline – Sexy Teddy te proberen en te kopen in onze seksstore Ladykiller.nl

Dus waar wacht je nog op? Probeer de Feline – Sexy Teddy en voel hoe hij je seksleven gaat transformeren. De Feline – Sexy Teddy is verkrijgbaar op onze seksshop Ladykiller.nl, waar de prijs-kwaliteitverhouding alles is wat we beloven. Weet je zeker dat je helemaal klaar bent voor die avontuurlijke nachten met je partner of je liefhebbende alleenleven sessie? Bestel de Feline – Sexy Teddy dan vandaag nog op Ladykiller.nl en start de zoektocht naar de meest intense orgasmes ooit.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

,

Barcode

810044747713, 810044747720, 810044747744, 8100447477518, 810044747768, 810044747775, 8100447477822