In deze productbeschrijving over Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen staan we stil bij de verschillende eigenschappen en gebruiksmogelijkheden van dit heerlijke speeltje. Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen is een zeer geraffineerde toy die precies de juiste druk presteert bij elke gebruiker. Het zachttextuurmateriaal voelt super comfortabel aan. Daarnaast is het speeltje ook nog eens bekleed met extra zachte mouwen die een soort van liefdevol kussen bieden waarvan je van begint tot einden als verliefd wordt.

Eigenschappen van Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen
– Zacht, katoen-achtige stof.
– Extra zachte en kus-geïnspireerde mouwen.
– Precies de juiste druk op de gevoelige plekken.
– Comfortabel en ademend.
– Makkelijk schoon te maken.

Wat is Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen?

Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen is een prachtige seksspeeltje die precies voot elke seksuele ervaring het juiste presteert.Het is een zeer geraffineerde toy die de juiste druk biedt op de allergevoeligste plekken in je lichaam. Door de extra lange zachte mouwen en het zachttextuurmateriaal voelt het speeltje zeer comfortabel aan.

Hoe kun je Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen gebruiken?

Je kunt Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen gebruiken voor een geweldig seksueel plezier. De extra zachte mouwen stimuleren de erogene zone. Bovendien stimuleren de mouwen je erogenen helpen bij het bereiken van heerlijke orgasmen. De druk wordt verdeeld over alle plekken die het nodig hebben. Het is dus een speeltje waarmee je kunt experimenteren en genieten van intieme spelletjes.

Voor wie is de Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen bedoeld?

Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen is ideaal voor iedereen die op zoek is naar meer plezier en seksueel genot. Of je nu de meester of meesteres bent of alleen, deze speeltjes bieden een prachtig seksueel plezier voor alle seksuele voorkeuren. De druk en zachte mouwen van deze speeltjes zorgen voor verhoogd clitoraal genot voor vrouwen, terwijl mannen kunnen denken aan verschillende manieren om dit speeltje te gebruiken.

Hoe kan Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen je seksleven positief veranderen?

Met Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen kan je je seksleven voorzien van een ‘boost'. Het speeltje levert een precies de juiste druk op al je erogene zones waardoor je jezelf lekker en ontspannen kunt voelen. De druk en de mouwen helpen je seksueel genot alleen maar verhogen en zorgen er tegelijkertijd voor dat je comfortabel blijft tijdens het spelen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen gebruiken?

Je kunt Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys zoals , 's, en andere seksspeeltjes. Dit komt omdat het extra lange mouwen de juiste druk biedt waardoor je net iets meer genot krijgt dan de andere speeltjes.

Hoe moet ik Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen reinigen?

Om hygiënisch gebruik te maken van Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen, is het belangrijk om de speeltjes goed te reinigen. Gebruik hiervoor een mild reinigingsmiddel dat geschikt is voor seksspeeltjes en was het speeltje met de hand. Laat het daarna goed drogen en maak de benodigde verbindingen schoon en droog, voordat je het speeltje opnieuw gebruikt.

Waarom moet je Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen proberen en kopen bij Ladykiller.nl?

Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen biedt verhoogd clitoraal genot voor vrouwen en meer intieme spelletjes voor mannen. We raden je aan om het speeltje te kopen bij Ladykiller.nl. Onze seksshop heeft een groot aanbod aan kwaliteitsproducten en de betrouwbaarheid van de producten staat steeds voorop. Bovendien is Ladykiller.nl ook nog eens de voordeligste van Nederland. Dus waar wacht je nog op!? Probeer Feline – Lustful Teddy met Lange Mouwen vandaag nog en geniet van jouw seksueel plezier.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

Barcode

810044747911, 810044747928, 810044747935, 810044747942