Verken je verlangens met de Fat Tire – Translucent van Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar iets comfortabel, gemakkelijk en veelzijdig om je verkenningen in de slaapkamer te verdiepen, dan is de Fat Tire – Translucent misschien wel het perfecte speeltje voor jou. Bij Ladykiller.nl kom je erachter waarom deze bijzondere fat tire alle andere verlichte, originele en krachtige vibrerende speeltjes naar de wilgen heeft staan.

Functies en voordelen

De Fat Tire – Translucent is een lichte en vriendelijke die heerlijk glad aanvoelt. Het donsachtige oppervlak dat we hebben gebruikt biedt zachte, ontspannende vibraties voor een comfortabele massage.

Onze Fat Tire – Translucent vibe heeft een helder transparante die eersteklas en gebruiksvriendelijk is en die gemaakt is van hoge kwaliteit sterk en zacht plastic. Hij heeft 7 verschillende vibratiemodi met verhoogbare intensiteit, 3 verschillende stappen voor de vibratie en vier verschillende rotatiemodi, zodat je een heerlijke variatie hebt om een ervaring te creëren waar uw smaak u bevalt.

Dankzij de zoetsappige geur die het product en de stille technologie die het vermogen biedt om onder alle omstandigheden af te stemmen op jouw verlangens en verwachtingen, is de Fat Tire – Translucent een must-have voor alle klanten die op zoek zijn naar draagbare luxe en direct genot thuis.

Eigenschappen van de Fat Tire – Translucent

De eigenschappen van onze Fat Tire – Translucent zijn als volgt:

  • Licht, zacht en sterk materiaal
  • Helder transparante body
  • 7 verschillende vibratiemodi met verhoogbare intensiteit
  • 3 verschillende stappen voor de vibratie
  • 4 verschillende rotatiemodi
  • Zoete geur
  • Stille technologie

Wat is de Fat Tire – Translucent?

De Fat Tire – Translucent is een lichtgewicht, draagbaar en sterk vibrerend speeltje dat je draagt als je onderweg bent en door de komst van de stille technologie kan je het gebruiken zonder dat iemand er iets van merkt. Het is gemaakt van zacht, hoogwaardig plastic en heeft een heldere transparante body voor een perfecte comfort en controle. Het heeft 7 vibratiemodi, 3 stappen voor de vibratie en 4 rotatiemodi die de variatie bevorderen terwijl je speelt.

Het heerlijk zoete aroma van de Fat Tire – Translucent zorgt voor een meer invoelbare ervaring. Dankzij onze stille technologie kan je dit speeltje gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat anderen je horen. Het is een robuust speeltje dat ontworpen is om stevig en veilig aan te voelen.

Hoe gebruik je de Fat Tire – Translucent?

De Fat Tire – Translucent is een draagbaar speeltje dat je gemakkelijk meeneemt waar je ook naar toe gaat. Het is heel eenvoudig te gebruiken: draai de bottom cap open, plaats vervolgens drie AAA-batterijen en draai de bottom cap daarna weer dicht. Je zal een zoemer horen als de batterijen geplaatst en de top gesloten zijn. Formfeminemmeer wil zeggen dat de Fat Tire – Translucent klaar om te gebruiken is.

Het is ook voorzien van een op afstand bedienbare bedieningsknop. Het heeft 3-voudige complexe bediening die bedoeld is om de motifasie te verhogen. Het heeft 3 verschillende knoppen die je kunt gebruiken om het tempo, sterkte en type vibratie te controleren. Druk op de knop “on/off” knop om de vibratie te activeren. Met de “+” en “-” knop kun je de vibrationsvariabele verhogen of verlagen.

Voor wie is de Fat Tire – Translucent geschikt?

De Fat Tire – Translucent is een geweldige manier om je verkenning in de slaapkamer te beginnen. Met zijn 7 vibratie mode, 4 rotaties, heerlijke aroma en andere kenmerken biedt dit een geweldige manier om je seksuele verlangens te vervullen. Het is vooral geschikt voor personen die gevoelig zijn voor stille technologie, draagbaarheid, kracht en comfort. Het is ook ideaal voor wie op zoek is naar discretie en privacy. De Fat Tire – Translucent is waterdicht en gemakkelijk schoon te maken na gebruik.

Verbeter je leven met de Fat Tire – Translucent van Ladykiller.nl

De Fat Tire – Translucent biedt een geweldige manier om je leven in de slaapkamer te verbeteren. Of je nu single bent of in een relatie, het kan het leven spannender maken. De avontuurlijke modi helpen ontmoeten verlangens uit en er is potentieel om meer plezier te maken.

De Fat Tire – Translucent past perfect bij andere speeltjes van onze winkel. Bij Ladykiller.nl vind je een divers assortiment krachtige vibrerende speeltjes, kleurrijke en verhelderende preparaten om alleen of met je partner plezier te maken.

Gebruik en verzorging

De Fat Tire – Translucent is een robuust speeltje dat gemakkelijk te reinigen is. Breng na elk gebruik wat desinfectiemedicijn aan op een katoenen doek en wrijf het speeltje vervolgens schoon. Gebruik geen sterk schuimende zeep en verwarm geen water. Laat het drogen aan de lucht.

Nowsuggest dat je de Fat Tire – Translucent probeert en al je verlangens vervuld vanuit de luxueuze comfort van je eigen huis. Koop de Fat Tire – Translucent in onze winkel Ladykiller.nl en ervaar verslavend plezier. Dit speeltje is perfect voor wie op zoek is naar heerlijk comfort en draagbaarheid in de slaapkamer. Bij ons vind je verschillende categorieën van speeltjes en accessoires die je leven in de slaapkamer kunnen verbeteren. Ontdek de Fat Tire – Translucent van Ladykiller.nl en verken je verlangens.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903842144