Fat Tire – Black is de ultieme voor hete, wilde avonturen in je eentje. Deze stijlvolle sextoy biedt je eindeloze verrassende hoogtepunten. Dankzij zijn ronde en soepel roteerbare kop heeft Fat Tire – Black precies de juiste vorm om je seksleven een boost te geven. Het is het ultieme genot in je handen.

Eigenschappen van Fat Tire – Black:

– Gemaakt van de beste siliconen en ABS
– 2 verschillende trillingsmodi
– 7 verschillende rotatieprogramma's
– Superkrachtige motor
– Met draadloze afstandsbediening
– Werkt op 4 AAA batterijen

Wat is Fat Tire – Black?

Fat Tire – Black is een krachtige sextoy die je seksleven naar een volgend level brengta. De Fat Tire – Black is gemaakt van hoogwaardig siliconen en ABS materiaal. Dit materiaal is soepel, comfortabel en duurzaam. Het geeft je een veilig gevoel, waardoor je helemaal kunt ontspannen en je over kunt geven aan de genot dat de Fat Tire – Black je biedt. De Fat Tire – Black heeft ook een draadloze afstandsbediening waarmee je de rotatie- en trillingsmodi kan controleren. De Fat Tire – Black heeft 2 verschillende trillingsmodi en 7 verschillende rotatieprogramma's, waarbij je de richting van de rotatie kunt veranderen.

Hoe kan je Fat Tire – Black gebruiken?

Fat Tire – Black is een sextoy dat bedoeld is voor solo-beleving en is gebruiksvriendelijk voor alle niveau's van seksueel genot. De vibrator heeft two trillingsmodi en zeven verschillende rotatieprogramma's. De twee trillingsmodi zijn verschillend in intensiteit en duur. Dit betekent dat je met de Fat Tire – Black kunt beginnen met een rustiger trillingsmodus om je te oriënteren en het tot een hoogtepunt kunt brengen met een andere trillingsmodus. De zeven rotatieprogramma's zijn lager, middelhoog en hoog, allemaal met verschillende patronen en duur. De Fat Tire – Black heeft een buitengewone, krachtige motor die je seksleven een boost kan geven!

Voor wie is de Fat Tire – Black bedoeld?

De Fat Tire – Black is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar meer genot en sensatie in de slaapkamer. De Fat Tire – Black kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen, of door een stel voor nog spannender seksuele ervaringen. De Fat Tire – Black is compact en draagbaar, wat betekent dat je het overal mee naar toe kunt nemen. Het is gemaakt van hoogwaardige siliconen en ABS materialen, wat betekent dat je het met een gemoedsrust kunt gebruiken.

Hoe kan de Fat Tire – Black je seksleven verbeteren?

Fat Tire – Black kan je seksleven drastisch verbeteren. De fat Tire – Black heeft twee trillingsmodi en zeven verschillende rotatieprogramma's, waarmee je jouw orgasme naar een hogere en spannender level kan brengen. De twee trillingsmodi zorgen voor een verscheidenheid aan vibraties met verschillende intensiteiten en patronen. De zeven rotatieprogramma's zorgen ervoor dat je je seksleven naar nieuwe hoogten kunt brengen. De Fat Tire – Black heeft een krachtige motor die alle bewegingen altijd soepel uitvoert.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Fat Tire – Black gebruiken?

Fat Tire – Black is perfect te gebruiken in combinatie met andere sextoys en speeltjes. Denk hierbij aan anale beads, , bullets of andere assortiment voor een extra boost. Het is ook een geweldige manier om bijvoorbeeld je clit te stimuleren terwijl je tegelijkertijd andere sextoys gebruikt. Voor de meest geavanceerde seksuele ervaringen kun je ook vibrerende ringen gebruiken in combinatie met de Fat Tire – Black.

Hoe moet je de Fat Tire – Black reinigen?

Het is belangrijk dat je je Fat Tire – Black goed reinigt na gebruik, om ziektes en infecties te voorkomen. Sluit na gebruik de Fat Tire – Black en berg het op in een droge en schone omgeving. Gebruik milde zeep en water om de Fat Tire – Black grondig te reinigen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen, zoals alcohol. Laat de Fat Tire – Black goed drogen na de reiniging.

Aanbeveling

Probeer eens Fat Tire – Black en ervaar de ultieme genot dat het sextoy je te bieden heeft! We kunnen je ook aanraden om het Fat Tire – Black te kopen bij de seksshop Ladykiller.nl. Hier vind je een breed assortiment aan sextoys, speeltjes en die je seksleven naar een ander niveau kunnen brengen. Ladykiller.nl geeft ook een gratis verzending en is discreet bij het verzenden van je bestelling. Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen en bestel vandaag nog de Fat Tire – Black!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903842137