Kom uit je schulp met Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm van Ladykiller.nl

Wanneer je op zoek bent naar een speeltje om te gebruiken in de slaapkamer dat groot genoeg is om een realistische sensatie te geven, maar nog steeds zacht genoeg om te kunnen gebruiken zonder dat het te confronterend wordt, dan is Fat D – Realistische ULTRASKYN met Ballen – 20 cm van Ladykiller.nl iets voor jou. Deze kwaliteitsdildo met echte-look ballen heeft een lengte van 20 cm, en is perfect geschikt voor het bevredigen van zowel mannen als vrouwen.

Beschrijving van Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm

Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm van Ladykiller.nl is een hoge kwaliteitsdildo gemaakt van het materiaal ULTRASKYN, dat een zachte, gelijkmatige structuur heeft. De dildo heeft een realistische look door de twee echte-look ballen op de bodem. Daarnaast heeft het een licht gebogen top en wordt netjes afgewerkt, zodat de randen glad aanvoelen. Door zijn flexibele constructie is de dildo geschikt voor beginners, maar kan hij ook gebruikt worden met meer ervaren gebruikers. Met Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm weet je zeker dat je genoeg voelt maar nooit het ultieme gevoel verliest.

Kenmerken van Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm

• Gemaakt van ULTRASKYN materiaal
• Voorzien van twee echte-look ballen
• Licht gebogen top
• Perfect afgewerkt
• Flexibele constructie
• Lengte van 20 cm

Gebruik van Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm

Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm is perfect voor single-player acties, maar ook voor stellen speeltjes. Het kan worden gebruikt tijdens solo-seks door de focus te richten op de echte-look ballen, of tijdens partnerspellen voor extra penetratie van de ander. Het is perfect voor beginners omdat het comfortable aanvoelt. Het is flexibel genoeg om er genoeg van te hebben, maar hard genoeg om je te laten voelen alsof je echt iets hebt.

Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm is ook perfect te combineren met andere speeltjes. Er is een grote selectie van verschillende en andere penetratie speeltjes die je kunt gebruiken om de sensatie te verhogen. Bij Ladykiller.nl hebben we een uitgebreid assortiment aan speeltjes, wat je libido en seksleven naar een hoger niveau kan tillen.

Voor wie is Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm geschikt?

Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm is perfect voor beginners die willen experimenteren met soloseks of stelletjes-seks. Het is perfect voor mensen die een ervaring zoeken die zo realistisch mogelijk is. De dildo's van Ladykiller.nl zijn gemaakt van topkwaliteit ULTRASKYN materiaal, waardoor niemand teleurgesteld zal zijn wanneer deze wordt gebruikt.

Reiniging en onderhoud van Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm

Net als bij al onze speeltjes, moet ook de Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm regelmatig worden gereinigd en onderhouden om ervoor te zorgen dat het in topconditie blijft. Er zijn een aantal verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Wanneer je een glijmiddel van silconen hebt gebruikt, gebruik dan warm water en moderate zeep om de slang volledig mee schoon te maken. Voor op basis van water kun je een toy cleaner gebruiken, die je kunt kopen in onze winkel.

De perfecte specifieke ervaring met Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm

Fat D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm is een van de vele producten in onze winkel Ladykiller.nl die je seksleven naar een hoger niveau kan tillen. Met de diverse categorieën die we hebben, zoals vibrators, -safe sextoys, lichaamsdelen-spuiters, cockrings, sextoys en meer, hebben we iets voor iedereen. De buy FAT D – Realistische ULTRASKYN Dildo met Ballen – 20 cm en ontdek hoe je seksleven interessanter kan worden. Ontdek het spannende plezier en de realistische sensatie die deze dildo je kan geven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

782421073046, 782421073053, 782421073060