Productbeschrijving Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm

De Fat D – Realistische FIRMSKYN met Ballen – 20 cm is een van onze grootste en populairste seksspeeltjes in onze shop Ladykiller.nl. Deze realistische dildo heeft een extra dikke, verende schacht met twee testikels en is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een extra spannende ervaring in de slaapkamer.

Voordelen en eigenschappen van de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm

De Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm heeft de volgende voordelen en eigenschappen:

  • Een extra dikke, verende schacht met twee testikels.
  • Realistische vorm en gevoel voor zowel mannen als vrouwen.
  • Gebruiksvriendelijke grootte van 20 cm and een diameter van 6 cm.
  • Gemaakt van veilig, lichaamsvriendelijk materiaal dat hypo-allergeen en phthalatevrij is.
  • Geschikt voor zowel vaginaal als gebruik.
  • Volledig vloeistofdicht voor gemakkelijk onderhoud.
  • Geschikt voor zowel solo als partner spel.

Wat is de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm?

Met de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm geef je elk seksavontuur een extra spannende dimensie. Deze realistische dildo heeft een extra dikke schacht met twee testikels die zorgen voor een unieke verdere stimulatie. De dildo is ook gemaakt van een speciale, lichaamsvriendelijke en hypo-allergene materialen waardoor hij veilig en comfortabel is om te gebruiken.

De Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm is ook perfect voor solo of partner speel. Vrouwen kunnen de dildo gebruiken voor vaginale stimulatie, waarbij de dikke schacht met twee testikels extra stimulatie geeft. Mannen kunnen de dildo ook gebruiken voor anaal gebruik voor extra stimulatie.

Gebruik van de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm

Het is belangrijk om de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm altijd te gebruiken met een water- of siliconen-based lub voor een optimaal gebruikscomfort. Gebruik ook altijd een extra condoom voor extra veiligheid en hygiëne.

De Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm is ook volledig waterdicht waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is met wat lauw water en licht seksspeeltjes-vriendelijke zeep of reinigingsmiddel. Laat de dildo altijd volledig opdrogen voordat je hem opbergt om schimmel of bacteriën te voorkomen.

Voor wie is de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm geschikt?

De Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een spannende ervaring in de slaapkamer. De dikke schacht en twee testikels zorgen voor extra stimulatie en een realistisch gevoel wat het solo of partner speel extra stimulerend maakt.

De dildo is ook veilig en comfortabel om te gebruiken omdat hij gemaakt is van speciale, hypo-allergene en phthalatevrije materiaal. Hij is ook volledig waterdicht waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is met wat water en seksspeeltjes-vriendelijke zeep of reinigingsmiddel.

Hoe de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm kan helpen je leven te verbeteren?

De Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm kan je leven in de slaapkamer aanzienlijk verbeteren. Het realistische design en de speciale materialen maken de dildo comfortabel en veilig om te gebruiken. De extra dikke schacht met twee testikels biedt extra stimulatie en een realistisch gevoel waardoor je seksleven naar een nieuw niveau wordt getild.

De dildo is ook zeer geschikt om te combineren met andere seksspeeltjes die we in onze winkel Ladykiller.nl verkopen. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan , lub, harnesses en andere seksspeeltjes en die jouw seksleven in de slaapkamer nog interessanter en spannender maken.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een extra spannende ervaring in de slaapkamer, dan is de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm een geweldige optie. De realistische vorm en structure is perfect voor zowel mannen als vrouwen en is gemaakt van veilige, hypo-allergene en phthalatevrije materialen. Daarnaast is de dildo volledig waterdicht waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is met wat lauw water en seksspeeltjes-vriendelijke zeep of reinigingsmiddel.

Kom langs in onze winkel Ladykiller.nl en ontdek hoe je de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 20 cm kunt gebruiken voor een extra spannende ervaring in de slaapkamer. Onze shop heeft ook een verscheidenheid aan andere seksspeeltjes zoals vibrators, lub, harnesses en andere seksspeeltjes en accessoires waarmee je jouw seksleven nog interessanter en spannender kunt maken. We staan klaar om je te helpen met eender welke vragen of twijfels die je hebt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

782421072988, 782421072995, 782421073008