LADY KILLER – Fat D Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm

De ultieme combinatie van realistisch en krachtig

Fat D – Realistische FIRMSKYN met Ballen – 15 cm is een revolutionaire seksspeeltje met een krachtige vibratie die geschikt is voor zowel zelfplezier als voor stelletjes. Dankzij de realistische kenmerken van dikke gevormde schacht en ballen is Fat D een ultiem genot en de perfecte manier om je meer intieme belevenissen te verrijken. Met een diepe en trillende vibratie is Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm de beste speeltje om jouw seksleven op te vrolijken.

Kenmerken van de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm

• Realistische kenmerken, met een gevormde schacht en ballen
• Gemaakt van hoogwaardig FIRMSKYN-materiaal
• Gemaakt om je ultieme genoegen te geven
• Uitgerust met een diepe en trillende vibratie
• Speciaal ontworpen om je intieme momenten op te fleuren
• Geschikt voor zelfplezier en voor stelletjes
• Voorzien van ventilatiegaten voor gemakkelijk reinigen

Wat is de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm?

De Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is een revolutionair seksspeeltje dat is gemaakt om je ultieme genot te geven. Het is gemaakt van hoogwaardig FIRMSKYN-materiaal, een vormbaar en flexibel materiaal dat garant staat voor een echt realistisch gevoel. Het is voorzien van een opwindende diepe en trillende vibratie, afgestemd op de perfecte frequenties voor haar stimulatie. Verder heeft Fat D een gevormde schacht voor extra kracht en ballen voor een intieme ervaring.

Hoe moet je de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm gebruiken?

De Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is gemaakt voor zowel zelfplezier als voor stelletjes. Dankzij zijn realistische design, deep en trillende vibratie, en duurzame materiaal is de Fat D perfect voor een intieme sessie. Begin door eerst je intieme gebied te verwarmen met wat . Breng de Fat D dan bij je intieme gebied en geniet van de krachtige vibratie. Met je eigen tempo laat je het speeltje in en uit je intieme gebied stoten.

Voor wie is de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm geschikt?

De Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is geschikt voor zowel homo's, lesbische paartjes en hetero stelletjes. Dankzij zijn realistische ontwerp en deep trillende vibraties is het perfect voor orgasmische en diepe intieme belevenissen. Of je nu alleen bent of met je partner, de Fat D is de perfecte manier om het seksleven een oppepper te geven.

Hoe de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm het leven van onze klanten kan verbeteren

De Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm is een revolutionair seksspeeltje dat het seksleven van onze klanten op een nieuw niveau kan tillen. Met zijn diepe vibrationen en realistische ontwerp kan Fat D de seksuele fantasie en intieme ervaringen van onze klanten verrijken. Het is de perfecte manier om je avontuur in de slaapkamer te verhogen en een opwindende nieuwe dimensie toevoegen aan je seksleven. De Fat D is bovendien ook perfect te combineren met andere speeltjes uit onze winkelen Ladykiller.nl.

Hoe de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm gereinigd moet worden

Om ervoor te zorgen dat de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm in perfecte hygiënische staat blijft, is het noodzakelijk om het regelmatig te reinigen. Omdat de Fat D is gemaakt van het hoogwaardige FIRMSKYN-materiaal, is het noodzakelijk om schoon te maken met warme, schone water en een milde reinigingsvloeistof. Zorg ervoor dat je alle randen goed schoonmaakt en al het overtollige water en schuim verwijderd. Laat het daarna drogen en opbergen in een koele en droge ruimte.

overtuiging

Als je opzoek bent naar een temperatuurbestendig seksspeeltje dat krachtige vibratie en realistische eigenschappen combineert, dan is de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm het perfecte speeltje. Onze uitgebreide collectie seksspeeltjes biedt alles voor alle seksuele behoeftes, hoe spannend of kinky je speeltjes ook zijn. Dankzij de duurzame materiaal en trillende vibratie gemaakt voor de perfecte belevenis, is de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm de ideale aanvulling bij een seksueel bevrijdend avontuur. Laat je verrassen, beleef het ultieme genot met de Fat D – Realistische FIRMSKYN Dildo met Ballen – 15 cm van Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

782421073015, 782421073022, 782421073039