Fat Boy Thin – – 14 cm is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, maar toch discrete seoktoy. De dildo heeft een lengte van 14cm, zodat hij overal mee naar toe genomen kan worden maar toch voldoende kracht heeft om alle gewenste stimulatie te bieden. Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm bevat alle kenmerken die u van een kwaliteitse sextoy mag verwachten. Hieronder een overzicht van eigenschappen.

• Gemaakt van medisch silicoon
• 14 cm lang
• Dun maar krachtig ontwerp
• Beschikbaar in 3 kleuren
• Waterdicht
• Zachte, soepele buitenkant
• Gladde, glanzende afwerking

Wat is de Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm?

De Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm is een medische kwaliteit sextoy. Het is een slanke, maar krachtige dildo die overal mee naartoe genomen kan worden. Het is speciaal ontworpen om een stimulatie te bieden. De licht metalen glans en afgeronde randen geven de dildo een luxueuze uitstraling waardoor hij perfect past bij elke seksspeeltjescollectie.

Hoe wordt Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm gebruikt?

De Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm is gemakkelijk te gebruiken. U kunt de dildo inbrengen door licht druk uit te oefenen op de buitenkant en het skiline te verplaatsen. Het is ook mogelijk om de dildo in te voeren terwijl de penis is uitgerekt of gedraaid. Om een optimale stimulatie te krijgen, kunt u de dildo voorzichtig in draaiende bewegingen inbrengen.

Voor wie is de Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm bedoeld?

De Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een krachtige, maar discreet sextoy die zacht en veilig is. Het product is vooral ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een intenser orgasme en een hogere stimulatie.

Hoe kan de Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm je seksleven verbeteren?

Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm is een essentieel seksspeeltje voor iedereen die op zoek is naar een intenser orgasme. Met deze dildo kunt u krachtigere stimulaties creëren dankzij zijn dunne maar krachtige ontwerp. Hij kan worden gebruikt voor verschillende seksspeeltjesavonturen, variërend van solo-spelen tot koppelspelen. Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm is gemakkelijk mee te nemen en biedt een intense stimulatie waardoor uw seksleven zal verbeteren.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik de Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm gebruiken?

Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm kan worden gebruikt in combinatie met de meeste seksspeeltjes zoals , penisringen of butt plugs. Het is ook mogelijk om de dildo te gebruiken tijdens stoten, omdat de dildo comfortabel is en u de optimale stimulatie biedt. U kunt er ook voor kiezen om de dildo te combineren met een analplug voor een nog intensere ervaring.

Hoe moet ik mijn Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm reinigen?

Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm mag worden gereinigd met een speciale antibacteriële sextoy cleaner, zoals ladykiller.nl Reiniging Spray. Laat de dildo eerst afkoelen. Veeg vervolgens de oppervlakken af met een schone, vochtige doek. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om de dildo te reinigen.

Koop de Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm bij Ladykiller.nl

De Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm is de perfecte companion voor een optimale intimiteit en seksuele bevrediging. De dildo is slim ontworpen om krachtige stimulaties te bieden en is gemaakt van medisch silicoon. De dildo is nu verkrijgbaar bij Ladykiller.nl voor een betaalbare prijs. Wilt u een diepere stimulatie ervaren, dan is de Fat Boy Thin – Dildo – 14 cm de perfecte keuze.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

851127008161