Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm – Verkrijgbaar bij Ladykiller.nl

Ga voor een spannende belevenis met de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – – 19 cm van Ladykiller.nl. Of je nu een beginner bent of een occasionspeelgoedprofessional, deze dildo is een plezierige ervaring waar je zeker van zult genieten. Met een klassieke, middelgrote vorm en afgerond uiteinde biedt deze dildo een bijzonder aangename fit, en de 19 cm is een geweldige maat die zorgt voor pure verrukking.

Functies en Voordelen van de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm:

– Gemaakt van zacht en flexibel materiaal
– Geen harde randen
– Met effen/gladde afwerking
– Schokbestendig en gemakkelijk te gebruiken
– Afgeronde uiteinden voor een comfortabel gevoel
– 19 cm voor de perfecte maat
– Wordt geleverd inclusief versterkt, ademend ribbelpatroon

Wat is de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm?

De Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm is een middelgrote dildo met een ribbelbekleding voor versterkte sensatie tijdens gebruik. Deze dildo is gemaakt van zacht materiaal met een ademend ribbelpatroon voor betere luchtcirculatie, waardoor deze extra gevoelig wordt. De dildo is 19 cm lang en heeft een volledig glad oppervlak voor extra comfort en sensatie.

Hoe gebruik je de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm?

De Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm is ontworpen voor een plezierige seksuele ervaring voor zowel mannen als vrouwen. Het zachte materialen is vrij flexibel en gemakkelijk te gebruiken, terwijl de ribbelbekleding de gevoeligheid van het spel versterkt. De afgeronde uiteinden voelen comfortabel op de huid, terwijl de schokbestendige materialen een Clean-Slate gevoel bieden voor minder gedoe.

Voor Wie is de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm geschikt?

De Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm is voor iedereen geschikt die op zoek is naar een mediumvormige ervaring in de slaapkamer. De middelgrote vorm en afgeronde uiteinden van de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm bieden rust, verlichting en comfort. Of je nu alleen of met een partner speelt, de 19 cm maat biedt precies de juiste hoeveelheid opwinding voor het hele lichaam.

Hoe kan de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm het leven van onze klanten verbeteren?

De Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm kan elk aspect van uw seksleven verbeteren. Of je nu een penetratiepartij hebt, een solo-experiment of een massage, de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm helpt je om daar te komen waar je heen wilt. Klanten kunnen de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm gebruiken in combinatie met andere speeltjes en items in onze winkel, waardoor het voor een speciaal ervaring zorgt.

Gebruik met andere speeltjes in Ladykiller.nl

Klanten kunnen de dildo ervaring upgraden met andere speeltjes uit onze winkel. Combineer de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm met streeppluggen, conserven of kleine Bullets/ voor een extra stimulatie. In onze winkel vindt u ook item restricters, strap-ons, en nog veel meer, waardoor de kennis van alles wat er in de slaapkamer gebeurd explosief wordt.

Reiniging en Onderhoud van de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm

Om het beste van de ervaring met de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm te krijgen adviseren wij om de dildo na elk gebruik te reinigen met een milde zeep voor seksspeeltjes. Na het reinigen kunt u de dildo drogen met een schone, droge doek. Als de dildo niet gebruikt wordt, kunt u de dildo in een zakje of opbergdozen stellen, zodat alle bacteriën blijven.

Kom naar Ladykiller.nl en proef de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm

Bent u klaar om de ervaring van de Fat Boy Micro Ribbed Sheath – Dildo – 19 cm te proberen? Neem dan een kijkje bij Ladykiller.nl waar u kunt genieten van oneindige mogelijkheden voor de verbetering van uw liefdesleven. U kunt kiezen uit talloze andere categorieën met sexspeeltjes, zoals bondage items, vibrators, streeppluggen en penistraining apparaten, om uw vrije tijd in de slaapkamer op te peppen. Ontdek bij Ladykiller.nl een groot aanbod aan onze best verkochte artikelen en winkel met een gerust hart, want wij bieden discreet verzenden en vertrouwelijke betaling!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

851127008123