Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S

Prachtige Wetlook Kousenbandshorts voor een glamoureuze look

De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is een unieke kousenbandshorts gemaakt van een glossy Wetlook materiaal dat aan de bovenkant voorzien is van een band en met een schattige split aan de achterkant. De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S garandeert een perfecte en stijlvolle look en is perfect voor elke vrouw die een sluw figuur wil creëren en haar figuur wilt benadrukken. De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is verkrijgbaar in de maat S, waardoor ze een perfecte pasvorm hebben voor vrouwen met diverse maten.

Kenmerken van de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S

  • Gemaakt van Wetlook materiaal voor een glossy finish.
  • Voorzien van een band aan de bovenkant en met een split aan de achterkant.
  • Heeft een perfecte pasvorm.
  • Versterkt het figuur d.m.v. slimmere lijnen

Korte introductie van de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S

De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is gemaakt van glossy Wetlook materiaal, voorzien van een band aan de bovenkant met een split aan de achterkant. De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is ontworpen om de klant te helpen haar figuur te benadrukken en om een stijlvolle look te creëren. De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S heeft een perfecte pasvorm en is verkrijgbaar in maat S.

Hoe werkt de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S?

De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is bedoeld om een sexy en stijlvolle look te creëren. Door de band aan de bovenkant en de split aan de achterkant, wordt het figuur benadrukt en krijgt het gevoel van lichtheid. De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is verkrijgbaar in maat S, waardoor het perfect past bij vrouwen met diverse maten.

Voor wie is de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S geschikt?

De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle en sexy look. Het is perfect geschikt voor vrouwen met diverse maten dankzij de perfecte pasvorm in maat S. De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is ideaal voor elke vrouw die een betoverende en evenwichtige look wil creëren.

Wat maakt de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S zo speciaal?

De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is ontworpen om het figuur te benadrukken door meer slimmere lijnen te creëren voor een stijlvol uiterlijk. De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is gemaakt van een glossy Wetlook materiaal en heeft een perfecte pasvorm. De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is perfect om te combineren met andere speeltjes in onze Ladykiller.nl shop, waardoor het leven in de slaapkamer spannender wordt.

Hoe gebruik je de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S?

De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is gemakkelijk te gebruiken. Trek de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S aan door de band aan de bovenkant te sluiten. De Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S is gemaakt van glossy Wetlook materiaal wat makkelijk schoon te houden is door het met een milde zeep en lauwwarm water schoon te maken.

Waarom de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S kopen bij Ladykiller.nl?

Bij Ladykiller.nl kunnen klanten de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S kopen. Bij Ladykiller.nl hebben we een ruim assortiment aan kousenbandshorts en andere speeltjes om het leven in de slaapkamer nog spannender te maken. We raden klanten aan om de Fanny – Wetlook Kousenbandshort – S te proberen en om de beste dienstverlening te ervaren die kan worden verwacht bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

5904986983676, 5904986984673