Fanny Hill – Silicone Butt Plug is de perfecte manier om je seksleven naar het volgende level te tillen. Zodra je deze revolutionaire plug hebt ingevoerd, ga je verrast staan van het rijke en verfijnde gevoel dat het je geeft. Met extra stimulerende ribbels en een zachte, flexibele maar stevige constructie zorgt de Fanny Hill – Silicone Butt Plug voor een bedwelmende sekservaring. Laat je voelen hoe het is om naar je rampzalige geluk te verlangen met deze ongelooflijk pleasurabele sekstoy.

Eigenschappen:
• Gemaakt van 100% medische kwaliteit silicone
• Verkrijgbaar in roze en zwart
• Geschikt voor solo of partner speel
• Extra stimulering door de ribbels
• Zacht en flexibel maar stevig

Wat is de Fanny Hill – Silicone Butt Plug?

De Fanny Hill – Silicone Butt Plug is voor mensen die van een extra uitdaging in bed houden. Deze plug verrijkt je seksleven en is zo ontworpen, dat hij je een nog intenser orgasme geeft dan je normaal zou krijgen. De materialen die gebruikt worden zijn 100% medische kwaliteit silicone. Hierdoor voel je geen ongemakken tijdens het seksuele avontuur, maar ervaar je alleen maar extreme sensaties die je nooit eerder hebt meegemaakt. Door het stevige maar flexibele materiaal van de plug zul je versteld staan hoe perfect de plug past in en past aan je lichaam. De Fanny Hill – Silicone Butt Plug is gemakkelijk in te voeren en straalt een zacht en koele sensatie af. Uiteraard komt het item in twee kleuren: roze en zwart.

Hoe gebruik je de Fanny Hill – Silicone Butt Plug?

De Fanny Hill – Silicone Butt Plug is uitermate geschikt voor zowel solo- als partner speel. De plug heeft aan de onderkant een brede basis die zorgt voor extra stimulering wanneer je er beweging op maakt. Ook komt hier door dat je de plug perfect kunt gebruiken als je zelf pleasurabele activiteiten doet. Door de zachte, flexibele maar stevige constructie kun je de plug gemakkelijk inbrengen. We raden je aan voor het gebruik te investeren in , zodat het seksuele avontuur een stuk plezieriger en soepeler verloopt.

Voor wie is de Fanny Hill – Silicone Butt Plug?

De Fanny Hill – Silicone Butt Plug is perfect voor seksuele avonturiers die op zoek zijn naar een extra uitdaging en extremere sensaties. Als je op zoek bent naar een manier om intensere orgasmes te ervaren en je seksleven naar een ander level te tillen, is de how deal Fanny Hill – Silicone Butt Plug een perfecte keuze. De is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en biedt een verscheidenheid aan extra stimulering en sensationele plezier.

Hoe kan de Fanny Hill – Silicone Butt Plug je seksleven verbeteren?

Door het revolutionaire ontwerp van de Fanny Hill – Silicone Butt Plug, biedt deze je een zeer verrijkende sekservaring. De plug zorgt voor een aangename sensatie en biedt je ook de mogelijkheid om van gepassioneerde gemeenschap te genieten zonder vermoeidheid of ongemak te voelen. Bovendien bevordert de plug ook je algemene sensaties. Omdat de plug extra stimulering toevoegt tijdens het seksuele avontuur, zul je bij elke stoot geïsoleerde vibratie voelen die bijdraagt aan een verrijkende sekservaring.

Met welke speeltjes en sekstoys kun je Fanny Hill – Silicone Butt Plug gebruiken?

De Fanny Hill – Silicone Butt Plug is een uitstekende manier om je seksleven naar een hoger niveau te brengen. Als je er op uit bent om nog meer de extreme sensations te ervaren, kun je de Fanny Hill – Silicone Butt Plug ook gebruiken in combinatie met andere sekstoys zoals of 's. Met de Fanny Hill – Silicone Butt Plug kun je ook bepaalde speeltjes gebruiken die zijn ontworpen om het seksuele avontuur extra spannend te maken. Als je bijvoorbeeld kiest voor of anal trainer sets, voel je de extreme verrijking die de Fanny Hill – Silicone Butt Plug te bieden heeft.

Hoe reinig je de Fanny Hill – Silicone Butt Plug na gebruik?

Na elk gebruik van de Fanny Hill – Silicone Butt Plug is het een goed idee om de plug goed te reinigen. We raden aan om na het gebruik het speelgoed schoon te maken met milde zeep en warm water. Als je de plug grondig wilt reinigen, kun je ook een speciale sekstoys-reiniger gebruiken die wordt aangeboden in onze seksshop Ladykiller.nl. Laat de plug na het reinigen goed drogen en voorkom contact met andere seksspeeltjes tijdens het droogproces.

Koop Fanny Hill – Silicone Butt Plug bij Ladykiller.nl

Als je opzoek bent naar een plug die unieke seksuele ervaringen biedt, kijk dan niet verder dan de Fanny Hill – Silicone Butt Plug. Met zijn revolutionaire ontwerp en extra stimulering, die door de ribbels wordt verkregen, is deze plug perfect voor zowel beginners als gevorderden. Tactiele, visuele en auditieve stimulering gaat u allemaal tegemoet met deze parel van een sekstoy. We raden je aan om te investeren in de Fanny Hill – Silicone Butt Plug en ervaar zelf het rijke en verfijnde gevoel dat deze seksspeeltje je brengt. Bestel de plug eenvoudig online bij Ladykiller.nl, de beste sextoys webshop van Nederland.