Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml

Op zoek naar een unieke oplossing om jouw speelervaring naar een nieuw niveau te tillen? Probeer dan de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml van Ladykiller.nl! De Exxtreme Glide is een watergebaseerde wordlijm gemaakt met Comfort Oil om jou een zachte, comfortabele huid te geven. Dit product is perfect geschikt om te gebruiken op alle speeltjes die je in onze winkel Ladykiller.nl kunt vinden en een ware zegen voor je speelsessies!

Waarom de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml?

De Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml heeft vele voordelen:

  • Het is gemaakt met Comfort Oil, waardoor je niet alleen extra comfort voelt maar ook de huid zacht laat aanvoelen.
  • De zachte, ongeparfumeerde formule van de Exxtreme Glide is perfect geschikt voor iedere vorm van speelgoed, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je erover nadenkt om het te proberen op je favoriete speeltje.
  • Gemaakt met een watergebaseerde formule is de Exxtreme Glide eenvoudig te gebruiken en makkelijk af te wassen.
  • Het is hypoallergeen en dierproefvrij, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over irritatie op je huid.
  • De Exxtreme Glide kan gebruikt worden als een zachte huidverzorgingslotion.

Wat is de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml?

De Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml is een milde, watergebaseerde huidlotion van 30 milliliter, geproduceerd met Comfort Oil. Comfort Oil is een unieke mix van plantaardige oliën die je een zachte huid geeft en je een heerlijk glad en zijdezacht gevoel biedt. De Exxtreme Glide is perfect als een glijmiddel en als een zachte verzorgende lotion in combinatie met verschillende speeltjes en je eigen huid.

Hoe gebruik je de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml?

De Exxtreme Glide- Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml is eenvoudig te gebruiken. Gebruik een kleine hoeveelheid Exxtreme Glide op je vingers of op je speeltje voor een extra sensuele en glijdende ervaring. De Exxxreme Glide wordt snel opgenomen door de huid en verzorgt deze zelfs, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat je huid gaat irriteren of wordt beschadigd.

Voor wie is de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml geschikt?

De Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml is geschikt voor iedereen die zijn of haar speelse avonturen naar de volgende niveau wil tillen. De glijmiddel-formule is perfect voor het gebruik op de meeste speeltjes die je in onze winkel Ladykiller.nl kunt vinden. Of je nu een enthousiaste beginner bent of een ervaren pro, de Exxtreme Glide is een perfecte manier om je speelervaring spannender te maken.

Hoe kan de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml jouw leven in de slaapkamer spannender maken?

De Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml kan jouw leven spannender maken door te zorgen voor meer comfort, plezier en sensatie tijdens je speelsessie. De Exxtreme Glide is zacht voor jouw huid, waardoor je geen irritatie of beschadiging van je huid krijgt, terwijl je nog heerlijker speelt dan voorheen!

De Exxtreme Glide is ook perfect te combineren met andere speeltjes, waaronder vibratoren, massagers, en strap-ons. Elke combinatie geeft je de perfecte speelervaring en neemt je avontuurlijke sessies naar een hoger niveau.

Hoe reinig je de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml?

De Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml is makkelijk af te wassen met water en milde zeep. Na gebruik is het raadzaam om het speeltje waarop je de Exxtreme Glide hebt gebruikt af te spoelen met warm water en af te drogen met een zachte doek.

Probeer eens de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml bij Ladykiller.nl

Laat jij je speelervaringen naar een nog hoger niveau tillen? Probeer dan de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml bij Ladykiller.nl, en voeg comfort, glijmiddel en toe aan al jouw speelavonturen. In onze winkel vind je verder allerlei speeltjes die je leven spannender maken, met massagers, vibratoren, vibratorspoelen, buttplugs en allerlei andere spelletjes.

Dus lijkt het je spannend om de Exxtreme Glide – Waterbased Lubricant with Comfort Oil – 1 fl oz / 30 ml te proberen? Ga dan naar Ladykiller.nl en bekijk het assortiment aan speeltjes en ! Je leven in de slaapkamer begint hier!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342000702