Extra Large – 6 Stuks: Geniet van met deze set grootte-XL condooms. Extra Large condooms geven je de zekerheid van maximale veiligheid en comfort tijdens het stoten. Maar dat is niet alles – de set bevat zes condooms waardoor je ook geniet van een optimaal gevoel van luxe. De condooms in deze set zijn gemaakt van premium, medisch getest latex – zo ben je verzekerd van een tegen bacteriën en ziektekiemen geschikte bescherming. Dankzij de extra ruimte zijn deze condooms ook nog eens geschikt voor mensen met een grote penis of voor wie extra ruimte nodig heeft voor een optimaal gevoel.

Eigenschappen Extra Large – Condooms – 6 Stuks:
-Medisch geteste premium latex condooms
-Elk condoom heeft een nominale breedte van 60mm
-De extra ruimte biedt extra comfort en optimaal gevoel
-Een zeer betrouwbare bescherming tegen bacteriën en ziektekiemen
-Geschikt voor mensen met een grote penis of extra ruimte nodig hebben
-Inclusief 6 stuks condooms

Wat is Extra Large – Condooms – 6 Stuks?

Extra Large – Condooms – 6 Stuks is een set van 6 kwalitatief hoogwaardige condooms, gemaakt van premium medisch geteste latex. De condooms in deze set hebben een nominale breedte van 60mm, maar bieden extra ruimte, zodat ze perfect zijn voor mensen met een grote penis of die extra ruimte nodig hebben om optimaal van de seks te genieten. De extra ruimte is ook perfect voor wie een beter gevoel wilt tijdens het stoten.

Hoe kun je Extra Large – Condooms – 6 Stuks gebruiken?

Extra Large – Condooms – 6 Stuks zijn gemaakt om te worden gebruikt als een extra laag van bescherming tijdens seksuele handelingen. Het betrouwbare medische latex materiaal zorgt ervoor dat er een optimale barrière is tussen beide partners, waardoor de overdracht van bacteriën en ziektekiemen voorkomen wordt.

Om optimaal van de voordelen van deze condooms te kunnen genieten, is het belangrijk dat je op de juiste manier met de condooms omgaat. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je altijd de juiste maat condoom gebruikt, en dat je er altijd de juiste hoeveelheid glijmiddel bij gebruikt. Vervolgens zou je altijd te veel voorzichtigheid moeten gebruiken tijdens het gebruik.

Voor wie is Extra Large – Condooms – 6 Stuks bedoeld?

Extra Large – Condooms – 6 Stuks zijn vooral bedoeld voor partners die willen genieten van optimale bescherming tegen bacteriën en ziektes, terwijl ze toch het optimale gevoel willen hebben tijdens seks. De condooms zijn vooral geschikt voor mensen met een grote penis of die extra ruimte nodig hebben om optimaal van de seks te kunnen genieten.

Hoe Extra Large – Condooms – 6 Stuks je Seksleven verbeteren?

Extra Large – Condooms – 6 Stuks worden geleverd in een set van 6. Dit geeft je de zekerheid om altijd een contraceptive bescherming te kunnen bieden tijdens seks. Door het gebruik van deze condooms, kan je je zorgen over seksueel overdraagbare ziektes en infecties gemakkelijk uit de weg gaan – zonder je ooit zorgen te moeten maken over het betrouwbaarheid van de condooms.

De extra ruimte die deze condooms bieden, betekent dat je nog meer kunt genieten tijdens het stoten. De extra ruimte zorgt er ook voor dat je gevoel intenser wordt, en zo kun je het genot van seks steeds verder verhogen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Extra Large – Condooms – 6 Stuks gebruiken?

Extra Large – Condooms – 6 Stuks kunnen ook gebruikt worden in combinatie met verschillende speeltjes en toys om jouw Seksleven nog verder te verrijken. Denk hierbij aan vibrerende speeltjes, anal-speeltjes en andere sextoys. Door eerst een condoom om de seksspeeltjes te doen, maak je deze nog veiliger – omdat je er zo voor zorgt dat bacteriën en ziektes niet kunnen worden overgedragen op anderen.

Hoe moet je Extra Large – Condooms – 6 Stuks reinigen?

Extra Large – Condooms – 6 Stuks dienen na gebruik goed gereinigd te worden. Hiervoor kun je een milde zeep en warm water gebruiken. Maak vervolgens de condooms weer goed droog voor je ze opbergt. Zorg er ook voor dat de condooms niet worden blootgesteld aan direct zonlicht of warmte, want hierdoor kan het latex materiaal van de condooms gaan verkrompen.

Aanraden Extra Large – Condooms – 6 Stuks vandaag te proberen

Extra Large – Condooms – 6 Stuks bieden je de zekerheid van maximale veiligheid en comfort tijdens het stoten. De condooms in deze set zijn gemaakt van premium, medisch getest latex – zo ben je verzekerd van een optimale bescherming tegen bacteriën en ziektekiemen. Dankzij de extra ruimte zijn deze condooms ook nog eens geschikt voor mensen met een grote penis of voor wie extra ruimte nodig hebben voor een optimaal gevoel. Als je op zoek bent naar optimale veiligheid tegen ziektes en bacteriën, dan kun je de Extra Large – Condooms – 6 Stuks van Ladykiller.nl vandaag nog proberen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8052742680059