Het beschermen van jezelf tijdens het vrijen is belangrijk. Pas je veiligheid aan en neem de extra veilige en grotere maat Extra Large – – 144 stuks door Ladykiller.nl. Deze set met extra grote condooms biedt een bescherming door het dunne en tegelijkertijd stevige materiaal, ter bescherming tegen prostitutie en seksueel overdraagbare infecties.

Eigenschappen Extra Large – Condooms – 144 stuks:
– Gemaakt van dun maar stevig materiaal om optimale bescherming te bieden
– In 144 stuks verkrijgbaar om je seksleven vrij te houden
– Een extra voor als je comfortabeler wil voelen
– Latex materiaal voor een flexibel gevoel zonder dat er druk onstaat
– Goed passend dankzij een open hulp

Wat is Extra Large – Condooms – 144 stuks?

Extra Large – Condooms – 144 stuks van Ladykiller.nl is een set van 144 verschillende condooms in extra grote maat. Dankzij deze maat pas je het condooms makkelijk en comfortabel aan, met een stevig en latex materiaal om optimale bescherming te bieden. Dankzij de open huls is het aantrekken goed mogelijk, waardoor het condooms makkelijk aandraait en je ook direct kan voelen dat er optimale bescherming is.

Hoe kan je Extra Large – Condooms – 144 stuks gebruiken?

Extra Large – Condooms – 144 stuks van Ladykiller.nl zijn gemaakt om te gebruiken als uitlaatklep voor je seksleven. Deze extra grote condooms bieden je optimale bescherming, waardoor je nudat je je passie volgt zich geen zorgen hoeft te maken. Of je nu intiem bent met een partner of een avontuur zoekt om een nieuwe partner te ontmoeten, met deze condooms heb je de juiste bescherming tegen prostitutie en seksueel overdraagbare infecties die je nodig hebt om plezier te maken.

Voor wie is Extra Large – Condooms – 144 stuks?

Extra Large – Condooms – 144 stuks bij Ladykiller.nl zijn speciaal bedoeld voor mensen met een grote penis. Ze zijn speciaal gemaakt om comfort en bescherming te bieden, zodat je het seksleven zo veilig mogelijk kunt blijven beleven. Maar ze zijn ook perfect als je gewoon een extra grote maat nodig hebt om je comfortabel te voelen.

Hoe kan Extra Large – Condooms – 144 stuks je seksleven verbeteren?

Extra Large – Condooms – 144 stuks van Ladykiller.nl zijn ontworpen om plezier en comfort te bieden, terwijl de juiste bescherming biedt tijdens het vrijen. Het extra grote condom biedt een meer flexibel gevoel, zodat je met plezier gebruik kunt maken van andere seksspeeltjes of toys. U kunt er ook voor kiezen om meerdere condooms te gebruiken tijdens een sekssessie, waardoor uw seksleven interessant blijft.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Extra Large – Condooms – 144 stuks gebruiken?

Extra Large – Condooms – 144 stuks bieden meer flexibiliteit en comfort bij het gebruik van seksspeeltjes en toys. Gebruik verdovende gel om verlichting te geven, of combineer de condooms met een speeltje voor meer stimulatie. U kunt ook meerdere condooms gebruiken als u een wilt hebben. Of u er nu van houdt om het spannend of gemakkelijk te houden, met Extra Large – Condooms – 144 stuks is er eindeloos plezier te beleven.

Hoe moet ik Extra Large – Condooms – 144 stuks reinigen?

Extra Large – Condooms – 144 stuks zijn gemaakt om eenmalig te gebruiken, dus het is belangrijk om na gebruik de condooms voorzichtig te verwijderen en te verwerpen. Gebruik geen alcohol of oplosmiddelen om de condooms te reinigen, maar was uw speeltjes met warm water en zeep. Laat de speeltjes daarna goed drogen en bewaar ze vervolgens op een veilige en propere plek.

Aanbeveling

Als je extra comfort wilt hebben tijdens intieme momenten, dan is Extra Large – Condooms – 144 stuks bij Ladykiller.nl misschien wel het perfecte condooms voor jou. Deze set met extra grote maat condooms bieden je optimale bescherming en comfort, zodat je je seksleven zo veilig mogelijk kunt beleven. Probeer Extra Large – Condooms – 144 stuks nu uit en ervaar het verschil tijdens uw volgende intieme avontuur.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8052742680356