EXTASYring – Cockring: een ultieme seksspeeltje
De EXTASYring Cockring is een must-have speeltje voor iedere seksliefhebber die op zoek is naar het ultieme plezier in de slaapkamer. Dit toestel is ontworpen als een innovatieve oplossing om het seksleven te verbeteren. Gemaakt van hoogwaardig en superglad siliconen materiaal, heeft de EXTASYring een flexibel en lichtgewicht ontwerp voor steun tijdens lange seksuele avonturen.

Eigenschappen EXTASYring Cockring
• Gemaakt van hoogwaardig en superglad siliconen materiaal
• Verfijnd begint op de bovenkant
• Flexibel en lichtgewicht ontwerp
• Comfortabel gevormd om de penis
• Verstelbare knoppen aan de zijkant
• Zachte stimulatiekogels aan de binnenkant van de ring

Wat is de EXTASYring Cockring?

Wat Is EXTASYring – Cockring?

De EXTASYring Cockring is een van de meest populaire seksspeeltjes op de markt voor zowel mannen als vrouwen. Het is een siliconen cockring die wordt gebruikt om de erectie te verlengen en het seksuele genot te verhogen. Het is ontworpen met een verfijnd begint aan de bovenkant voor een stijlvolle look en twee verstelbare knoppen aan de zijkant om precies de perfecte pasvorm te krijgen. De EXTASYring bevat ook stimulatiekogels aan de binnenkant van de ring die worden gebruikt voor , die zorgen voor extra plezier in de slaapkamer.

Hoe wordt EXTASYring – Cockring gebruikt?

EXTASYring – Cockring kan worden gebruikt als een solo speeltje, maar het is ook uitstekend geschikt om te gebruiken tijdens het en geslachtsgemeenschap. Eerst is het belangrijk om de penis stijf te maken en dan de ring op de basis van de penis te plaatsen, met de knoppen aan de zijkant gericht naar naar de buik. Trek de knoppen aan iedere kant van de ring om het past perfect rond de penis. Voor het meeste genot, kunt u de ring ook gebruiken met een waterbasis voor penetratie.

Voor wie is de EXTASYring – Cockring?

EXTASYring – Cockring is geschikt voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie en meer seksueel genot. Het is bijzonder populair bij mannen die willen dat hun erectie langer aanhoudt, terwijl vrouwen de fijne kogels aan de binnenkant van de ring zeer gewaardeerd, omdat ze een totaal andere soort stimulatie bieden dan normale penetratie. Ook is de EXTASYring ideaal voor diegenen die gepassioneerde nachtelijke sessies willen.

Hoe kan de EXTASYring – Cockring je seksleven verbeteren?

De EXTASYring – Cockring is een fantastisch speeltje dat het seksleven een enorme boost kan geven. Extremere erecties, verhoogd genot en langer durende liefdessessies zijn allemaal mogelijk met de EXTASYring – Cockring. Door de binnenkant van de ring te versieren met een verzameling stimulatiekogels, voelt de penis tijdens de penetratie intenser aan, waardoor je partners genot wordt versterkt.

Welke andere speeltjes en toys kun je met EXTASYring – Cockring gebruiken?

De EXTASYring – Cockring past perfect bij andere seksspeeltjesm zoals , cockrings of . Combineer de EXTASYring met een waterbasis dildo om extra genot tijdens penetratie te krijgen. Voor extra stimulatie kunt u ook andere speeltjes gebruiken zoals massage-olie, rode dekens of plumeaus.

Hoe moet ik EXTASYring – Cockring reinigen?

Het is belangrijk om EXTASYring – Cockring goed te reinigen nadat je ermee hebt gespeeld. Voordat je het speeltje schoonmaakt, desinfecteer het eerst met warm water en zeep of alcohol. Spoel het vervolgens met koud water en laat het afdrogen met een schone doek of papieren handdoek.

Probeer EXTASYring – Cockring zelf!

Heb je zin gekregen om de EXTASYring – Cockring zelf te proberen? Of ben je benieuwd naar wat voor gelukkige verrassingen deze innovatieve seksspeeltje voor je in petto heeft? Breng dan een bezoek aan onze online Ladykiller.nl seksshop en laat je verrassen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4028403156014