Welkom bij Ladykiller.nl, de webshop voor heerlijke bedplezier met de Extase – Massageolie – 250 ml

Liefdesmakers opgelet! Onze Extase – Massageolie – 250 ml heeft een voortreffelijke ingrediëntenmix en dat geldt ook voor het prijskaartje. Deze fijne massageolie is van een pittig zoete geur voorzien, waardoor de massage extra bevredigend wordt. Of je nu een professionele masseur bent of iemand die naar een avontuurlijke erotische ervaring zoekt, met Extase – Massageolie – 250 ml worden jullie de sterren van de slaapkamer!

De voordelen en eigenschappen van de Extase – Massageolie – 250 ml

De Extase – Massageolie – 250 ml is hier om jullie naar het volgende niveau te tillen.

Voordelen en eigenschappen:

  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
  • Verhoogde sensualiteit
  • Geen parabenen of SLS
  • Verrijkt met natuurlijke oliën
  • Vrij van chemische schadelijke stoffen
  • Geschikt voor -to-body massages
  • Geschikt voor erotische massages
  • Geparfumeerd met natuurlijke aroma's
  • Verstrekt geen irritaties
  • Versterkt de erotische spanning

Wat is de Extase – Massageolie – 250 ml?

De Extase – Massageolie – 250 ml is de perfecte olie om jullie intieme momenten te verrijken. Het is een met een verleidelijke, zoete geur. De massageolie is parfumvrij. Jullie zullen merken dat het een verwarmend effect heeft. De Extase – Massageolie – 250 ml is verrijkt met body-nourishing ingrediënten, zoals kokosnootolie, amandelolie en olijfolie. Deze ingrediënten zullen ervoor zorgen dat jullie beiden heerlijk zullen glijden. Deze zachte olie is zeer geschikt voor het geven én ontvangen van body-to-body massages, terwijl jullie ervoor zorgen dat je compatibel blijft. Jullie zullen alleen maar heerlijke sensaties voelen.

Hoe gebruik je de Extase – Massageolie – 250 ml?

De Extase – Massageolie – 250 ml is geschikt voor alle of type huid en ideaal voor gebruik in de slaapkamer. De olie kan over het lichaam verspreid worden met behulp van het opwarmende effect voor een sensuele body-to-body massage met een verwarmend effect. Onze Extase – Massageolie – 250 ml kan worden gebruikt om jullie erotische avonturen te verrijken. De olie is eveneens geschikt voor intieme erotische massage om het erotische aspect van jullie ervaring te versterken en jullie te stimuleren.

Voor wie is de Extase – Massageolie – 250 ml geschikt?

De Extase – Massageolie – 250 ml is geschikt voor iedereen die graag verleidelijke massage-ervaring op zijn of haar intieme momenten wil hebben. Voor zowel mannelijke als vrouwelijke liefdesmakers. Onze Extase – Massageolie – 250 ml is een uniek product dat je een jouw seksleven spannender maakt.

Hoe helpt de Extase – Massageolie – 250 ml mijn leven te verbeteren?

De Extase – Massageolie – 250 ml verhoogt de cirkel van liefde. De massageolie is een perfect product om de erotische spanning tussen mannen en vrouwen te verhogen. Het is een perfecte olie om sensueel genot naar het volgende niveau te stuwen. De Extase – Massageolie – 250 ml helpt jou en je partner de liefdesband tussen jullie te versterken.

Hoe kan de Extase – Massageolie – 250 ml worden gecombineerd met andere speeltjes in onze winkel?

Mannen en vrouwen met een avontuurlijke seksleven kunnen de Extase – Massageolie – 250 ml combineren met de speeltjes in onze winkel. Onze varietybox zal jou en je partner aanmoedigen om nieuwe plaatsen te verkennen en bevrediging te zoeken in de slaapkamer. De varietybox bevat diversen speeltjes om jullie avonturen en jullie liefdesband te stimuleren. We adviseren de Extase – Massageolie – 250 ml te combineren met speeltjes varianten uit onze collection voor een heerlijk verwarmend effect en een bevrijdend sensueel genot.

Hoe moet Extase – Massageolie – 250 ml worden gereinigd?

Om ervoor te zorgen dat je de Extase – Massageolie – 250 ml optimaal gebruikt is het belangrijk de olie na ieder gebruik schoon te maken. Onze Extase – Massageolie – 250 ml kan gemakkelijk gereinigd worden met wat water en milde zeep.

Probeer de Extase – Massageolie – 250 ml en koop deze in onze shop Ladykiller.nl

Wil je jouw erotische avonturen naar het volgende niveau stuwen? Probeer dan onze Extase – Massageolie – 250 ml! Breng je mannelijke of vrouwelijke liefdesmaker in vervoering met dit milde, sensitieve product. Door de erotische spanning tussen jullie verder te verhogen, zal je een meeslepende liefdeservaring ervaren.

Bij Ladykiller.nl hebben we een enorme collectie speeltjes die je erotisch avontuur, romantische verhalen en passies in de slaapkamer naar het volgende niveau kunnen stuwen. Met meerdere speeltjes, lingerie, discreet en vrolijk seksspeeltje, saucy verhalen en boeken, zorg je ervoor dat jouw seksleven leuk en interessant blijft. Je kunt kiezen uit alles, van mini tot afstandsbestuurbare en stevige kogels. Dus wat je ook zoekt, je vind het bij Ladykiller.nl.

Koop de Extase – Massageolie – 250 ml bij Ladykiller.nl voor een unieke en ervaring in de slaapkamer. Je zult verrast zijn door de prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben een divers aanbod aan producten voor een goede prijs! Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342001006