Met de EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 stuks kan seks lekkerder, veiliger en intiemer worden. Seks is niet alleen voor genot, het is ook een manier om elkaar te leren kennen, grenzen te laten vervagen en vertrouwen te geven. zijn één van de meest eenvoudige maar effectieve manieren om verder te gaan en extra genot te ervaren.

De EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 stuks voorzien je van een extra zorgeloze seksuele ervaring. Deze condooms zijn:

– Geschikt voor allerlei leuk en spannend seksavontuur
– Gemaakt van 100% medisch rubber
– Het heeft een lager risico op schadelijke stoffen uit het materiaal
– Het heeft een hoge elasticiteit
– Comfortabel en veilig zonder verlies aan plezier
– Makkelijk te gebruiken
– 42 stuks in een verpakking.

Wat is EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces

EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces is een doos met condooms om je seksleven extra veilig te houden. Deze condooms hebben een lagere kans op stoffen waar je allergisch voor kunt zijn. Ze geven je seksuele ervaring een extra hygiëne en plezier, en zijn gemaakt van 100% medisch rubber. De condooms zijn elastischer dan andere, waardoor je met betere sensaties geniet van seks. Met de 42 stuks in één verpakking heb je altijd genoeg van en verschillende options om uit te kiezen.

Hoe wordt EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces gebruikt?

EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces kan op de meest diverse manieren gebruikt worden. De condooms naar keuze van de verpakking completeert je seksavontuur met extra veiligheid en comfort. Voordat je de condooms gebruikt is het belangrijk om de stappen te lezen en te volgen voor veilig gebruik. Vergeet niet om het condoom op de juiste manier om je geslachtsdeel te doen. Als het condoom goed en stevig zit, kan je gerust starten met je seksuele avonturen.

Voor wie is EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces bedoeld?

EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces is ideale sekspartner voor iedereen die spanning zoekt en meer plezier wil. Met deze condooms kun je extra veilig seksueel genot beleven met je partner. Het maakt niet uit of je een beginner, een gevorderde seksueel persoon bent of zelfs een professional. De EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces is geweldig voor iedereen.

Hoe verbetert EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces je seksleven?

EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces verbetert je seksleven door de veiligheid die het biedt bij seksuele contacten. Ze hebben een lager risico op stoffen die je allergisch kunnen maken. Ze zijn gemaakt van 100% medisch rubber waardoor ze comfortabel en veilig zijn en tegelijkertijd genot geven bij seks. Door de hoge elasticiteit bieden ze een perfect fit die nauwsluitend op je lichaam, wat resulteert in sensatie zonder seksueel verlies.

Met welke andere seksspeeltjes kan EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces gebruikt worden?

EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces kan gebruikt worden met andere seksspeeltjes zoals anaalpluggen, , , penisringen, eitjes en nog meer seksspeeltjes. Door een condoom om de speelgoed te doen, voorkom je bacteriële infecties en kun je je speeltjes opnieuw gebruiken zonder te veel risico's.

Hoe kan je EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces reinigen?

EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces dienen met de hand gereinigd te worden. Gebruik voor de reiniging een licht warm sopje waar liefst geen alcohol of chemicaliën in zitten. Ook is het aan te raden de tweede hand of andere kledingstukken die het condoom gecontacteerd hebben, zoals washandjes, direct na gebruik te wassen. Verwijder het condoom na gebruik en gooi het direct weg.

Aanbevelingen

We raden je aan om de EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces uit te proberen en om deze te kopen bij onze seksshop, Ladykiller.nl! Met de EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces laat je je seksleven ongeremd, veilig en spannend zijn. Voel je extra vertrouwd en comfortabel tijdens de seksuele ervaring met je partner. Bij Ladykiller.nl bestel je voordelig, eenvoudig en anoniem, zodat je er altijd klaar voor bent om uitdagend rendez-vousje of avontuur te beleven. Neem de controle over je seksualiteit in eigen handen en beleef de meeste ongeremde plezier met EXS Variety Pack 1 – Condoms – 42 Pieces!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701007089