Met de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs kunnen koppels een waaier aan seksuele ervaringen uitproberen. Deze set bestaat uit klassieke cock rings, en andere seksuele speeltjes. De EXS Variety Pack 1 – 48 pcs is een kostbare mix van geslachtstoys voor koppels die willen experimenteren en hun seksuele avonturen willen verrijken.

Eigenschappen van de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs:
– 48 stuks sekstoys
– Klein en discreet
– Voor zowel mannen als vrouwen
– Gemaakt van hoogwaardig, kwalitatief materiaal
– Druppelvormige
– Handsfree cockring
– Uv-reiniger voor geslachtstoys

Wat is de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs?

De EXS Variety Pack 1 – 48 pcs is een opwindende mix van seksspeeltjes die voorzien is van allerlei verschillende vormen, maten en materialen. De set bestaat uit verschillende zachte cockrings en uv-reinigers voor geslachtstoys, die gemaakt zijn van hoogwaardig en kwalitatief materiaal. Het discrete en leuke design zal zowel jou als je partner onweerstaanbaar maken. Met het variëren van de verschillende seksspeeltjes kun je een waaier aan seksuele ervaringen uitproberen en je seksuele avonturen verrijken.

Hoe kan je de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs gebruiken?

Met de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs kun je je seksleven verrijken en optimaal genot beleven. Deze set is zowel geschikt voor mannen als vrouwen, waardoor je samen kunt genieten van verschillende seksspeeltjes. De cockrings beschermen tegen een vroegtijdig orgasme bij de man, en de handsfree cockring is ideaal voor vaginale penetratie. Ook zijn er verschillende die voor een leuke en opwindende stimulering zorgen. Ideaal is dat de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs voorzien is van een uv-reiniger, waardoor je je speeltjes hygiënisch en gemakkelijk kunt reinigen.

Voor wie is de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs bedoeld?

De EXS Variety Pack 1 – 48 pcs is speciaal gemaakt voor koppels die willen experimenteren door middel van verschillende seksspeeltjes. De kostbare mix van seksspeeltjes brengt een heerlijke dynamiek tussen jou en je partner in het spel. Deze set is voor iedereen die nieuwsgierig is, al ervaren is met seksualiteit, of juist nieuw is in de plezierige wereld van seksspeeltjes. Als liefdespaar kun je ervoor kiezen om elkaar te verrassen met de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs als gave present op Oud & Nieuw of Valentijnsdag.

Hoe verbetert de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs je seksleven?

Met de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs kunnen koppels samen genieten van verschillende seksspeeltjes. De cockrings die in deze set zitten helpen het orgasme te leiden naar een hoger level, zodat je in geen tijd intenser genot kunt beleven met je seksuele partner. Ook zorgen vibrators, waaronder , voor nieuwe manieren om je seksleven een boost te geven. Of je samen kiest voor een zachte stimulatie of een harde penetratie, de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs biedt het allemaal.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs gebruiken?

Met de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs kun je alle andere seksspeeltjes die je in je collectie hebt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide selectie van batterij-aangedreven seksspeeltjes, zoals vibrators, en anale toys. Ook bieden sextoys die voortbewogen worden met een handmatige motor of die worden aangedreven door waterkracht een geweldige beleving die je seksleven een extra boost kan geven.

Hoe maak je de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs schoon?

Dankzij de UV-reiniger die bij de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs zit, kun je alle sextoys in je set gemakkelijk en hygiënisch reinigen. Het is belangrijk om je seksspeeltjes na gebruik goed te reinigen om infecties te voorkomen. De sextoys kun je het beste schoonmaken met warm water en milde zeep, voordat je ze droog maakt met een schone handdoek. Let hierbij op dat je de elektronische speeltjes niet in het water doet.

Probeer de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs en koop hem vandaag nog bij Ladykiller.nl

De hele EXS Variety Pack 1 – 48 pcs is klein en discreet, waardoor je er gemakkelijk op stap mee kan. Geniet van alles wat deze kostbare mix seksspeeltjes jou en je partner te bieden hebben. Probeer de EXS Variety Pack 1 – 48 pcs vandaag nog uit in onze seksshop Ladykiller.nl. Neem je tijd om de producten in de set goed te bekijken en vergelijken, voordat je een aankoop doet. Ons team is altijd klaar om je te helpen met je vragen en je zo goed mogelijk te informeren over de sekstoy die jij zoekt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701008123