EXS Chocolate – – 100 Stuks zijn condooms met een lichte chocolade smaak voor een passievolle nacht. Of je nu single bent of in een relatie, deze condooms helpen je meer plezier en daadwerkelijk genot te beleven. Ze zijn ontworpen voor een betere aanraking tussen twee liefhebbenden. De EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks zorgen voor licht spannend seksueel plezier en zorgen ervoor dat jij en je partner een magische, passievolle nacht beleven.

Eigenschappen EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks:

– Heerlijke licht chocolade smaak.
– Gemaakt van natuurlijke latex om risicovol gedrag te voorkomen.
– Geurloos en tastloos.
– Ideaal om meer sensatie en liefdesplezier te ervaren.
– Geschikt voor veel plezier en passie tussen twee liefhebbenden.
– Elke doos bevat 100 condooms

Wat is EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks?

EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks bieden je en je partner een smaakvolle manier om je seksleven nog interessanter te maken. De condooms hebben een lichte chocoladesmaak waardoor je je seksleven nog interessanter en passievoler kunt maken. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze van lange duur zijn. De condooms voorkomen ook risicovol seksueel gedrag door het gebruik van natuurlijke latex. Ze zijn geurloos en tastloos waardoor je geen gewenning aan de smaak ervaart. Daarnaast is elke doos een koopje, want hij bevat 100 condooms.

Hoe te gebruiken EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks?

EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks kunnen gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen. Begin met het openen van de verpakking van de condooms. Ga vervolgens met je vingertoppen over de buitenkant om de condooms klaar te maken voor gebruik. Zorg ervoor dat de top van de condooms altijd naar beneden wijst. Als je de condooms correct draait, verspreid je makkelijk de smaak over je lichaam. Het is belangrijk dat je de condooms alleen gebruikt voor sexuele activiteiten. Niet gebruikte condooms kunnen opnieuw gebruikt worden door weer opnieuw de verpakking te openen.

Voor wie zijn EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks bedoeld?

EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een betere manier om te genieten van seks. De lichte chocoladesmaak van deze condooms maken ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een sensuelere ervaring met hun partner. Ze zijn ook perfect voor mensen die willen experimenteren met nieuwe smaken om hun seksleven interessanter, meer verrijkend en spannender te maken.

Hoe kan EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks je seksleven verbeteren?

EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks kunnen je seksleven echt verbeteren. Als je jezelf en je geliefde van intense sensuele sensaties wilt voorzien, dan zijn dit de perfecte condooms. Ze zorgen er namelijk voor dat je meer plezier krijgt en tegelijkertijd meer bescherming. Ze geven je de mogelijkheid om uitgebreide seksuele avonturen te beleven met een passievollere aanraking tussen jou en je partner.

Met welke andere speeltjes en toys je EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks kan gebruiken?

EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks zijn heerlijk om mee te combineren met andere speeltjes en toys. Een van de beste combinaties is een chocolade massageolie. Voor een sensatie kun je de condooms gebruiken in combinatie met heerlijke chocolade massageolie of bodylotion. Ook kun je andere speeltjes zoals , cockrings en massagers toevoegen om je seksuele avonturen spannender te maken.

Hoe reinig je EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks?

Het reinigen van de EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks is een zeer eenvoudig proces. Nadat je de condooms gebruikt hebt, gooi je gewoon de condooms weg. Na gebruik kun je de resterende chocolade smaak op je lichaam of kleding gemakkelijk verwijderen met lauw water. Zodra je de condooms weg hebt gegooid, was je je handen goed om bacteriën te verwijderen.

Koop EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks op LadyKiller.nl

EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks is een heerlijk stukje seksspeeltje dat je geen spijt zal geven. Vanwege de lichte chocoladesmaak, het hoge kwaliteitsmateriaal en de passie die je met deze condooms kunt beleven, is dit een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betere sekservaring. Dus als je op zoek bent naar een heerlijke manier om jouw seksleven nog spannender te maken, ga naar Ladykiller.nl en krijg je EXS Hot Chocolate – Condooms – 100 Stuks vandaag nog.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701006259