EXS Strawberries condomen, 100 stuks
Voor veel mensen is veilig seks hebben een belangrijke prioriteit. EXS Strawberries , 100 stuks bieden een betrouwbare manier om elk seksueel avontuur te beschermen. Met deze condooms in 100 stuks kun je de hele nacht lang volop genieten. Word geen slachtoffer van soa's en infecties. Latex condooms helpen je veilig te blijven en de EXS Strawberries smaak en geurstof, zoete aardbeien, zorgt voor nog meer plezier tijdens je seksavontuur.

Eigenschappen van EXS Strawberry – Condooms – 100 stuks
• Ze zijn gemaakt van extra sterk en gladgeboend latex voor veilig gebruik.
• Ze beschermen tegen zwangerschap en seksueelt overdraagbare infecties.
• Zijn gemerkt met CE en KITE & ECHO keurmerken
• Ze bevatten een zoete aardbeiensmaak en geur voor sensuele sensaties.
• Ze zijn verpakt in 100 stuks voor een hele nacht plezier.

Wat is EXS Strawberry – Condooms – 100 Stuks?

EXS Strawberries Condooms, 100 stuks zijn vervaardigd van extra sterk en gladgeboend latex, waardoor ze gemakkelijk en comfortabel aan te brengen zijn. Daarnaast beschermen ze je tegen ongewenste zwangerschap en seksueel overdraagbare infecties. De EXS Strawberries Condooms, 100 stuks bevatten een zoete aardbeiensmaak en geur voor nog meer sensuele sensaties. Deze condooms zijn verpakt in 100 stuks, dus je kunt de hele nacht plezier hebben.

Hoe gebruik ik de EXS Strawberry – Condooms – 100 Stuks?

EXS Strawberries Condooms, 100 stuks kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt om te voorkomen dat je partner, je sekspartner of jezelf worden besmet met seksueel overdraagbare infecties. Zo kunnen ze ook worden gebruikt om je partner te beschermen tegen zwangerschap.

Het is belangrijk om altijd met het condoom te beginnen voordat je seks hebt. Het condoom openen met je handen, niet met je tanden of metalen voorwerpen, want daardoor kunnen spaanders in het condoom komen die de weerstand en stevigheid ervan kunnen verminderen. Verwijder vervolgens wat lucht en voer het condoom subtiel over je geslachtsdeel.

Voor wie is EXS Strawberry – Condooms – 100 Stuks bedoeld?

EXS Strawberries Condooms, 100 stuks zijn speciaal ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een veilige en verantwoorde manier van seks. Ze zijn perfect voor alle mensen die hun gezondheid willen beschermen en tegelijkertijd optimaal kunnen genieten van hun seksleven.

Hoe kan EXS Strawberry – Condooms – 100 Stuks je seksleven verbeteren?

EXS Strawberries Condooms, 100 stuks kunnen je seksleven verbazend verbeteren. Ze bieden niet alleen extra protectie, maar de zoete aardbeiensmaak en geur maken je ervaring nog geestig en bevredigender. Bovendien zijn ze vervaardigd van extra sterk en gladgeboend latex voor een comfortabel gevoel.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik EXS Strawberry – Condooms – 100 Stuks gebruiken?

EXS Strawberries Condooms, 100 stuks werken perfect samen met alle seksspeeltjes en -toys. Je kunt ze gebruiken in combinatie met , penismiddelen en kegelballen voor extra plezier. Daarnaast kunnen de condooms worden gebruikt met alle seksmiddelen waarmee je de sensaties van jouw seksuele avonturen kunt verhogen.

Hoe kan ik EXS Strawberry – Condooms – 100 Stuks reinigen?

Voor de juiste hygiëne is het belangrijk om EXS Strawberry – Condooms – 100 Stuks na gebruik goed schoon te maken. Gebruik water en een milde, niet-agressieve, ph-neutrale zeep om voorwerpen, condooms en speeltjes te reinigen. Na gebruik goed afspoelen en met een schone, zachte doek afdrogen. Laat het daarna aan de lucht drogen voordat je het opbergt.

Waarom moet je de EXS Strawberry – Condooms – 100 Stuks eens proberen?

EXS Strawberries Condooms, 100 stuks zijn een uitstekende keuze voor degenen die extra comfort, veiligheid en plezier tijdens het hebben van seks willen ervaren. Ze zijn gemaakt van een extra sterk en glad uitziend latex, wat gemakkelijk en comfortabel aan te brengen is. Bovendien helpt de zoete aardbeiensmaak en geur je seksuele belevenissen te verbeteren. Probeer ze vandaag nog en krijg je seksleven nog beter bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701004927