Sexy seksspeeltjes zijn populair bij stellen die een opwindend en willen behouden. Of je nu op zoek bent naar een leuk avontuur of je zoektocht naar een speeltje dat je seksleven een boost kan geven, EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs is hét antwoord.

Eigenschappen EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs:
• Gemaakt van hoogwaardig latex en siliconen
• Sleutelring aan de bovenkant
• 48 kleine condoompjes
• Sterren, polkadot en rumoerige opties voor een uniek design
• Discrete verpakking

Wat is EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs

EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs is een leuke, speelse verpakking van 48 condoompjes met een sleutelring aan de bovenkant. Deze condoompjes zijn gemaakt van hoogwaardig latex en siliconen voor een stevig, comfortabel en leuk gevoel. De EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs bevat 48 condoompjes die verkrijgbaar zijn in verschillende designs. Kies uit sterren, polkadot en rumoerige designs voor een unieke look die elk avontuur extra opwindend kan maken.

Hoe gebruik je EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs

EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs is een gemakkelijk te gebruiken seksspeeltje. Je kunt het op verschillende manieren gebruiken tijdens en seks met je partner. Gebruik EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs bijvoorbeeld als een kinky game waarbij je partners taak is om de condoompjes open te maken of te gebruiken als begin van een erotisch avontuur. Kies de kleur, geniet van het gevoel en laat je liefste genieten van het spannende avontuur. De EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs kan je ook gebruiken om wat meer variatie in je intieme momenten te creëren.

Voor wie is de EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs bedoeld

De EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs is perfect voor stellen die een opwindend en gezond seksleven willen behouden. Als je verleid wilt worden, dan is EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs het ideale seksspeeltje. De EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs biedt een unieke sekservaring die perfect is voor stellen die iets meer kleur, variatie en plezier in hun seksleven willen. Dankzij de discrete verpakking kun je de EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs ook meenemen op reis.

Hoe verbetert de EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs je seksleven

De EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs is gemaakt om je seksleven te verrijken. De verpakking staat vol met zachte, stevige condoompjes die je seksleven verrijken met meer kleur en avontuur. Het kleine formaat en het discrete design maken EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs perfect voor stellen die op zoek zijn naar comfort en sensualiteit. Creëer een intiem, gezond seksleven met EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs.

Met welke andere seksspeeltjes of toys kun je EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs gebruiken

Met de EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs kun je alle seksspeeltjes en toys die je maar wilt gebruiken. Probeer bijvoorbeeld een , een massagekaars of een voor extra sensualiteit. Of combineer het met andere seksaccessoires zoals erotische boeken, erotische kleding en andere speeltjes om je seksleven nog leuker te maken.

Hoe reinig je de EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs

De EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs kun je gemakkelijk reinigen met warm water en milde zeep. Om het speeltje te desinfecteren raden we je aan om een speciale seksspeeltjesreiniger te gebruiken. Medicona milddesinfect is een goede optie, als je geen speciale reiniger gebruikt.

Probeer de EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs en shop online bij Ladykiller.nl

We raden iedereen aan om de EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs uit te proberen. Het is één van de best verkopende seksspeeltjes omdat het intieme avontuur en sensualiteit biedt die perfect is voor stellen. Shop de EXS Snug Fit Retail Pack – 48 pcs nu online bij onze seksshop Ladykiller.nl voor een spannend, gezond seksleven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701008116