EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces bieden een veilig seksleven, seksuele vrijheid en een spannend seksleven, zonder je zorgen te hoeven maken over ongewenste zwangerschappen of seksuele ziektes. Met de EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces kun je jouw seksuele ervaringen versterken en genieten van een seksleven dat jou en jouw partner gelukkig maakt. Met de EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces kun je er zeker van zijn dat je seksleven veilig, spannend en plezierig wordt.

Eigenschappen van EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces
– Zacht en sterk
– Uitstekende glij-eigenschappen
– Hoge elasticiteit
– Uitgesproken gevoeligheid
– Uitstekende pasklaarheid voor iedereen

Wat is EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces?

EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces zijn heerlijke, klassieke condomen die een pasvorm hebben voor iedereen. Deze condomen hebben een slankere, stevigere structuur, ontworpen zodat ze je een nauwere, meer intieme ervaring geven. De condoom is gemaakt met het hoogste kwaliteit latex op de markt. Hierdoor bieden ze een veel betere mate van bescherming tegen STI's en ongewenste zwangerschappen.

EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces bieden een zo nauw mogelijke pasvorm zonder in te boeten aan comfort of veiligheid. Door de kwalitatief hoogstaande latexstructuur hebben ze een hoge elasticiteit. Ze voelen als een tweede huid, zorgen voor een intense, natuurlijke seksuele ervaring en helpen je om jouw orgastische gevoelens op natuurlijke wijze te verhogen.

Hoe gebruik je EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces?

EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces zijn gemakkelijk te gebruiken. De condoom behoudt zijn vorm tijdens het aanbrengen zodat je een perfecte aansluiting krijgt tussen de mannen en vrouwengeslachtsdelen.

Om te zorgen dat je zowel comfortabel als veilig seks hebt, is het van groot belang dat je de condoom correct draagt. Zorg bij het aanbrengen dat de condoom niet beschadigd raakt of in de verkeerde richting gerold wordt. Uit de verpakking halen, de punten naar buiten draaien, op het penis uitrollen, goed aandrukken en er acquit voor zorgen dat alle lucht uit de tip wegvloeit.

Voor wie is EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces?

EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces zijn uitermate geschikt voor ongecompliceerde, . De condoom is gemaakt voor elke man die er zeker van wil zijn dat hij geen ongewenste zwangerschappen of STI's veroorzaakt bij zijn sekspartner. De Fit Condoms bevatten speciale vele smeermiddelen die de zorgen voor een goede glij-eigenschap zodat beide partners meer genot ervaren tijdens de seks.

Hoe kan EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces je seksleven verbeteren?

De EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces zijn ontworpen met zachtheid, hygiëne, veerkracht, elasticiteit en ware gevoeligheid in het achterhoofd. Hierdoor ervaren je en je partner een seksuele ervaring die geen enkele andere condoom je kan bieden.

Deze speciale condoom biedt je privacy voor ontspanning en vrije seks. Door dat je deze condoom met een beetje gel of smering draagt zorgt het ervoor dat de seks meer intens en aangenaam wordt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces gebruiken?

EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces zijn uitermate compatibel met veel andere sekstoys. Door de slankere vorm van deze condoom stellen ze je in staat om meer verrassende speeltjes uit te proberen.

Ook kun je deze condoom perfect combineren met verschillende verzorgingsproducten zoals , , stimulatoren, seks slips en nog veel meer. Als je EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces toevoegt aan je grote keuze sexspeeltjes, vergroot je je seksuele ervaringen.

Hoe reinig je de EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces?

EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces kunnen eenvoudig en hygiënisch gereinigd worden. Het is aan te raden om na gebruik de condoom te verwijderen met behulp van water en zeep. Laat het condoom vervolgens uitlekken voordat je het opnieuw gebruikt.

Het is belangrijk dat je de condoom op de juiste manier opbergt. Zorg ervoor dat deze condoom voor, tijdens en na het gebruik droog en stofvrij is opgeslagen.

Waarom zou de klant EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces proberen?

EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces bieden de juiste combinatie van veiligheid, kwaliteit, comfort en seksuele genot. Deze condoom is gemaakt van het beste materiaal en heeft een optimale pasvorm. De condoom is ruim en biedt tegelijkertijd een optimale bescherming en een intens seksueel genot.

Bij Ladykiller.nl hebben we een grote voorraad EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces. Wil je een veilig, spannend en intens seksleven? Probeer dan een EXS Snug Fit – Condoms – 12 Pieces en ga voor een betere, sexy sekservaring. Bestel nu je favoriete condoomstypen bij Ladykiller.nl en ervaar de unieke prestatie, goede kwaliteit en persoonlijk genot.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701001223