Beginnen met plezier: De EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces

Op zoek naar manier om ontspannen te beginnen met jouw avontuur in de slaapkamer? Dan is het wel zo verstandig om de EXS Snug Fit- te gebruiken. De EXS Snug Fit – Condoms is een revolutionaire en veilig beschermingsmethode als het gaat om seksuele activiteiten. Met dit 100-stuks aan condooms kan je op een gezonde manier vermijden dat je te maken krijgt met enge SOA's en zelfs ongewenste zwangerschappen. Handig voor iedereen die op zoek is naar veiligheid zonder in te boeten aan genot en gemak.

Met het gebruik van de EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces voel je de sensatie meer dan je daadwerkelijk dacht. De condooms isoleren je tegen de buitenwereld en de materialen voelen heerlijk aan, waardoor de EXS Snug Fit condooms echt een manier zijn om met plezier te beginnen met al je avonturen! Met een goede pasvorm hebben ze een gevoel alsof er geen condoom wordt gedragen, zodat jij en je partner de tederheid kunnen voelen die hoort bij een romantische ervaring.

De EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces beschikken over de volgende uitstekende kenmerken en functies:

Kenmerken & Functies

  • Verkregen via het Europees Ce-certificaat voor kwaliteitsborging.
  • Het condoom is gemaakt van een speciale latex-enriched formule om gemakkelijk te passen en comfortabel terwijl het consolidateren tegen de bescherming.
  • Geeft meer comfort en intenser gevoel voor iedereen die het gebruikt.
  • De EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces van Ladykiller.nl hebben geen geur en geschikt voor diegenen die een allergie krijgen van gecoat condooms.
  • Gemaakt met een geavanceerde formule met de nieuwste technieken.

De EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces Explained

De EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces zijn revolutionaire condooms die speciaal ontwikkeld zijn om veiligheid en optimaal genot te combineren. Ze zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit latex, die is verrijkt met de allerbeste ingrediënten. De speciaal ontworpen vorm zorgt ervoor dat je als gebruiker romantische momenten kan genieten – met volledig gevoel en isolatie van de buitenwereld. EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces zijn niet alleen veilig, ze zijn ook optimaal comfortabel te dragen. Ze passen goed en voelen heerlijk aan.

Gebruikshandleiding

EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces zijn gemakkelijk te gebruiken. Als eerste wat je hoeft te doen is de condooms uit de verpakking verwijderen. Bij het verwijderen hoeft je je geen zorgen te maken over het condoom: het is ontworpen om op een efficiënte en veilige manier uit de verpakking te verwijderen. Nadat de condooms uit de verpakking zijn verwijderd, staat het je vrij om het condoom op een seksuele partner te plaatsen. Zorg ervoor dat je het op de juiste manier plaatst, zodat het de optimale bescherming biedt die je zoekt. Als je klaar bent, gooi het condoom dan weg.

Wie zijn de EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces geschikt voor?

EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte en veilige manier om seks te hebben. Ze bieden een allereerste verdedigingslinie met betrekking tot het voorkomen van SOA's, bacteriële infecties en ongewenste zwangerschappen. De EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces bieden je de kans om je seksleven met een gerust hart te ontspannen, wetend dat je optimaal beschermd bent.

Magische combinaties met andere producten

Bij Ladykiller.nl hebben we een uitgebreide selectie aan producten waarmee je jouw seksleven kunt spannender maken. Met de EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces kun je genieten van een geweldige ervaring, en je kunt ook experimenteren met andere producten zoals en – om het seksleven nog spannender te maken ! Bovendien is ieder product los te koop, of je kunt ze combineren tot een speciaal pakket met korting. Ga daarom eens naar de website van Ladykiller.nl om naar al onze producten te kijken!

Hoe reinig je de EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces?

De EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces reinig je net zoals elke andere condoom. Was de condooms na gebruik af met warm water en een milde zeepoplossing en gooi de condooms daarna weg, net zoals je ook met andere condooms zou doen.

Uitproberen en kopen bij Ladykiller.nl

Klaar om je seksleven naar een hoger niveau te tillen? Probeer dan zeker de EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces eens uit. Met de EXS Snug Fit – Condoms – 100 Pieces krijg je de perfecte combinatie tussen veiligheid en gemak. Je kunt ze kopen bij Ladykiller.nl, waar we een uitgebreide selectie aan speeltjes hebben om je leven in de slaapkamer te verrijken. Wat je zoekt, je vindt het bij Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701002954