Hoogwaardige sekstoy voor optimaal genot: EXS Smiley Face Regular – – 100 Stuks

Met de EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks kun je veilig genieten van seksspellen met je partner. Deze condooms bieden bescherming tijdens de seks. EXS Smiley Face Condooms – 100 Stuks zijn perfect om je seksleven te verbeteren. Ze zijn veilig, effectief en handig in gebruik.

Eigenschappen EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks:
– Goede pasvorm voor comfortabel seksen
– Speciaal fineerlaagje voor meer comfort
– Optimale bescherming tegen zwangerschap en soaseksueel overdraagbare aandoeningen
– Uitstekend ademend en rekbaar materiaal
– Kwaliteitseis van topniveau

Wat is EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks?

EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks zijn condooms die gemaakt zijn van hoogwaardig rubber. Ze zijn ontworpen om een perfecte pasvorm te hebben, zodat je optimaal comfort ervaart tijdens het seksen met je partner. Deze condooms bevatten een speciale coating die ervoor zorgt dat het materiaal soepel en makkelijk aan te brengen is. Deze condooms bieden een optimaal niveau van bescherming, waardoor je gerust kan genieten van seksuele activiteiten zonder bang te zijn dat je zwanger raakt of seksueel overdraagbare aandoeningen kunt oplopen.

Hoe gebruik je EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks?

EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks zijn heel makkelijk te gebruiken. Als eerste dien je de punt van het condoom naar boven te draaien, vervolgens smeer je de top en de buitenkant van het condoom met een speciale glijmiddel om een soepele huidcontact te verzekeren. Breng als laatste het condoom rond de penis van je partner aan en hou de basis van de penis stevig vast tijdens het aanbrengen. Zodra het de penis heeft omvat, druk je een heel klein beetje lucht uit de punt van het condoom en draai de rest van de lucht eruit, waardoor de penis ruimte heeft om zich uit te rekken tijdens het seksen.

Voor wie zijn de EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks?

De EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks zijn ontworpen voor mensen op zoek naar hoogwaardige sekstoy die optimaal genot bieden en tegelijkertijd voorzien in een perfecte bescherming. Deze condooms zijn perfect voor mensen die hun seksleven willen verbeteren. Ze bieden een optimale bescherming tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen en bieden het optimale genot tijdens de seks.

Hoe kan het EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks je seksleven verbeteren?

De EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks pompen het seksleven nieuw leven in door de gebruiker en hun partner een optimaal niveau van genot en bescherming te bieden. Ze zijn gemaakt van een rekbaar en ademend materiaal dat gevoelig is voor het lichaam en pasvorm biedt waardoor je optimaal comfort kunt ervaren tijdens het seksen. Deze condooms bevatten ook een speciale coating die het condoom gemakkelijk aan te brengen is.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks gebruiken?

De EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks kunnen gebruikt worden met andere sekstoys zoals , korsetten, seksdollars en vele andere speeltjes. Met deze condooms kun je ook het doen van standaard seksposities variëren en andere seksuele experimenten uitproberen. Het adjuvbermiddel dat komt kijken bij het gebruik van deze condooms geeft je en je partner nieuwe mogelijkheden om te verkennen.

Hoe moet je de EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks reinigen?

Om ervoor te zorgen dat jou en je partner de EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks op een hygiënische manier kunnen blijven gebruiken, dien je ze na elk gebruik zo snel mogelijk te reinigen. Gebruik speciale condooms en lube kant en klare reiniging set om het condoom goed te reinigen. Dit zal de condoom kwaliteit gedurende een lange tijd behouden.

Probeer EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks van Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar manieren om jouw seksleven te verbeteren, raden wij je aan om te proberen de EXS Smiley Face Regular – Condooms – 100 Stuks. Met dit speeltje kun je alle sekssplelaten die je maar wilt uitproberen zonder bang te zijn om je partner of jezelf te beschadigen of zwanger te raken. Je kunt deze condooms aanschaffen bij onze seksshop Ladykiller.nl en ervan genieten om jouw seksleven naar een hoger niveau te tillen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000615