Beginnend met bescherming en plezier, zijn EXS Sensation Pack – Condoms – 24 pieces gemaakt om uw seksleven op te peppen. Onze veilige sensatiecondoom-packette maakt seks veilig én speels. Met 24 stuks in zes verschillende smaken of texturen en unieke technieken van vernieuwend ontwerp, bieden deze condoom-packs de perfecte combinatie van plezier en preventie.

Wat is de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces?

EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces is een set van 24 stuks condoom in zes verschillende smaken of texturen. Het condoom is gemaakt van hoogwaardig, magisch rubber dat bekend staat om zijn zachtheid en comfort. Bovendien hebben de condoom-packets een uniek ontwerp, waardoor ze meer gevoelens bieden dat helpen bij gepassioneerde en intens seksuele ervaringen.

Hoe gebruik je de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces?

EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces gebruiken is heel eenvoudig. Gebruik voor gebruik eerst de afbeeldingen op het condoomverpakkingen bij de juite maat condoom te bepalen. Daarna doet u het condoom om, terwijl u ervoor zorgt dat het condoom stevig op zijn plaats blijft zitten. Als het condoom correct is bevestigd, bent u klaar om seks te hebben. Na beëindiging van de seks dient u het condoom zorgvuldig te verwijderen en te verwijderen.

Voor wie is de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces bedoeld?

De EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar veiligheid, plezier en genot tijdens het vrijen. Deze condom-packs combineren veiligheid en plezier in een zeer betaalbare verpakking. Ze zijn een perfecte manier voor het hele gezin om te genieten van seksueel plezier zonder de zorgen van veiligheid.

Hoe kan EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces een verbetering geven van jouw seksleven?

EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces zal het seksleven van uw partner en uzelf verbeteren door de seksuele ervaringen intenser te maken. Met hun textuur, smaak, geur en veelheid aan condoom stijlen, zult u meer gevoel hebben en leiden tot een intensere seksuele bevrediging.

Met welke andere spelletjes en toys kan je de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces gebruiken?

U kunt de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces combineren met andere seksuele speeltjes en toy's om de seksuele ervaring nog intiemer te maken. U kunt bijvoorbeeld , seksspeeltjes, , koorden of massage-olie gebruiken. Of u kunt proberen met de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces te mixen en matchen met andere seksuele ervaringen om nieuwe dimensies te exploreren.

Hoe reinig je de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces?

Het is belangrijk om EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces goed te reinigen na gebruik. U kunt het condoom afspoelen met warm water en zeep, maar als het condoom is gemaakt van rubber, mag u het condoom ook met een vochtige doek met lauw water en zeep afnemen. Reinig de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces altijd van binnen naar buiten af.

Probeer de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces en koop ze nu bij Ladykiller.nl

Als u op zoek bent naar een veilige, comfortabele ervaring tijdens het vrijen, is de EXS Sensation Pack – Condoms – 24 Pieces het proberen waard. We raden aan om deze condoomverpakkingen te proberen en te kopen in onze seksshop Ladykiller.nl. Laat je verrassen door de overvloed aan smaken, texturen en kenmerken van alle 24 stuks in deze set, die u helpen de meest intieme en pittige ën te verwezenlijken.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701007065