EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces is het perfecte antwoord op jouw seksuele verlangens en de behoeften van je partner. Met hun fijne, geribbelde, gedoteerde en uitlopende structuur, levert deze condoomserie elke keer een unieke, spannende en bevredigende seksuele ervaring. De flexibele structuur zorgt ervoor dat deze condoom perfect aan de penis past, waardoor het extra stimulatie biedt voor onze partners, met een geweldig intens orgasme als resultaat. Absoluut veilig in het gebruik, heeft EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces onderzoeken doorstaan om te garanderen dat het voldoet aan alle veiligheidsstandaarden.

Wat is EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces is een set van 12 premium gemaakt van hoogwaardige latex. De condooms zijn geribbeld, gedoteerd en uitlopend, waardoor een efficiënte stimulatie en bevorderlijk voor een intieme connectie wordt bereikt. Deze structuur zorgt er ook voor dat het condoom gemakkelijk op de penis aansluit, waardoor we geen extra glijmiddel nodig hebben en er geen enkel verlies van gevoel is. Condooms komen met een handig reservoir voor extra comfort.

Hoe gebruik je de EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces?

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces weet wat je seksleven het beste is. Deze condooms hebben het extra voordeel van hun flexibele en ribbels oor, waardoor je meer simuleert en een nog betere ervaring voor jouw partner. Voordat je de condooms gebruikt, onderzoek het voorzichtig op beschadigingen of lekkage. Doe een paar druppels glijmiddel op het condoom voor extra comfort als je enige twijfels hebt over de mate van stimulatie. Trek het condoom voorzichtig af na gebruik en gooi het ver van je af.

Voor wie zijn EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces bedoeld?

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces zijn bedoeld voor sterke, actieve seksuele partners die graag een extra boost zoeken voor hun seksspel. Omdat de condooms een mooie aanvulling op traditionele condooms zijn, is deze seksuele tool ook geschikt voor mensen die eerder begonnen met seksuele ervaring en die op zoek zijn naar een nieuwe ervaring.

Hoe verbetert EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces je seksleven?

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces biedt verschillende veranderingen om je seksleven te verbeteren. Het extra intensief stimulatie en extra comfort dat deze condooms bieden, maakt het ervaren van seks leuker en intiemer. Het vermogen om jullie allebei te ontspannen en dat houding tijdens de intimiteit verbeteren, zal je zeker beter orgasme aanbieden.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces gebruiken?

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces worden vaak gebruikt met vele speeltjes en toys. Andere producten zoals , , butt plugs, lube en cock rings kunnen worden gecombineerd met deze condooms om de seksuele ervaring te verbeteren en het een onvergeetelijk moment te maken.

Hoe kun je de EXS Ribbed, Dotted en Flared – Condoms – 12 Pieces reinigen?

Het is belangrijk om de EXS Ribbed, Dotted & Flared – Condoms – 12 Pieces na gebruik te reinigen met een schoonmaakmiddel dat geschikt is voor sex toys. Doe dit met behulp van een katoenen doek of wattenstaafje dat in schoonmaakmiddel is gedoopt. Vermijd het gebruik van schurende middelen zoals borstels tijdens het reinigen. Laat het condoom grondig drogen voordat je het opnieuw gebruikt of opbergt.

Probeer de EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces uit en koop ze in onze seksshop Ladykiller.nl

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces zijn de perfecte keuze als je op zoek bent naar iets nieuws om je seksleven spannend te maken. Dit premium kwaliteitscondoom is met veel zorg ontworpen en heeft al meerdere testen passen om de veiligheid ervan te garanderen. Bij Ladykiller.nl bieden wij EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 12 Pieces aan met inbegrip van speciale aanbiedingen die je niet kunt weigeren.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000233