Seksuele interactie is voor velen een kostbaar deel van hun leven. Of je nu alleen bent met je partner of in een groep, je wilt het meeste uit je ervaring krijgen. Met EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces bieden we een comfortabele, veilige en manier om seksuele manieren en stijlen nog beter te maken.

Eigenschappen:

– Comfortabel: de EXS Ribbed, Dotted and Flared- hebben een comfortabele pasvorm die er voor zorgt dat je de condooms niet voelt tijdens seks.

– Veiligheid: de condooms zijn gemaakt van topkwaliteit latex en zijn 100% veilig om te gebruiken.

– Bestendigheid: de condooms hebben een gepatenteerde flared pasvorm die ervoor zorgt dat ze extra sterk zijn voor een veiliger gebruik.

– Stimulerend: Ribbed, Dotted and Flared-condooms hebben een ribbelstructuur aan de binnenkant en buitenkant, die ervoor zorgen dat het plezier voor zowel jij als je partner wordt verhoogd.

– Verpakking: EXS Ribbed, Dotted and Flared-condooms zijn verpakt in een doos van 100 stuks, wat je in staat stelt om voorzieningen te maken.

Wat is EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces?

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces is een set van 100 condooms met een uniek design die speciaal gemaakt zijn voor optimale intimiteit en veiligheid. De condooms hebben een speciaal ribbel- en knoopontwerp dat zorgt voor extra stimulatie tijdens het vrijen. Ze hebben ook een speciale flared pasvorm die de condooms extra sterk maakt voor meer veiligheid. Door de verpakking van 100 stuks heb je altijd condooms bij de hand voor regelmatige seks.

Hoe gebruik je EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces?

EXS Ribbed, Dotted and Flared-condooms – 100 Pieces zijn eenvoudig te gebruiken en bieden een optimale bescherming tegen SOA's, zwangerschap, en andere sexueel overdraagbare aandoeningen. Om de condooms goed te gebruiken, doe je het volgende:

-Controleer de vervaldatum voorafgaande aan het gebruik en controleer of de verpakking onbeschadigd is.

-Trek het condoom met de opening zachtjes naar buiten.

-Plaats het condoom zorgvuldig op de erectie.

-Druk de zijkanten naar de basis om het juiste formaat te verkrijgen.

-Leg de top naar boven zodat er geen luchtbellen achterblijven.

Voor wie is EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces bedoeld?

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces zijn perfect voor stellen, singles en in groepen, van iedere seksuele geaardheid en gender identiteit die op zoek zijn naar een manier om veilig, comfortabel en stimulair seks te hebben. De condooms zorgen voor verhoogd plezier en een extra intieme ervaring, waardoor iedereen die op zoek is naar nieuwe erotische avonturen deze condooms kan proberen.

Hoe kan EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces je seksleven verbeteren?

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces is dé perfecte oplossing om volledig intieme en stimulerende ervaringen te creëren. De ribbels en knopen voelen goed voor beide partners, en de flared pasvorm zorgt voor extra comfort. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je altijd een optimale pasvorm hebt. Bovendien steunt het gebruik van deze condooms je beslissingen om veilig en verantwoordelijk seks te hebben. Als je echt het meeste wilt maken van je seksleven, dan is er geen beter product.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces combineren?

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces kunnen worden gebruikt met veel speeltjes en toys, waaronder , 's, cockrings, Kegelballen, , pocket pussies, machines, penis sleeves en meer. Deze condooms bieden een extra beschermende laag en helpen je seksleven naar een ander niveau te tillen.

Hoe reinig je EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces?

EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces moeten na elk gebruik goed worden gereinigd. Het beste is om ze direct na gebruikweg te gooien om besmetting met bacteriën te voorkomen. Als je ervoor kiest om de condooms op te slaan voor later gebruik, dan raden we aan om ze te wassen met lauw of warm water en milde zeep. Gebruik nooit alcohol of oplosmiddelen om de condooms te reinigen.

Probeer EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces en koop ze bij Ladykiller.nl

Doe iets spannends met je seksleven en ervaar de voordelen van EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces. Met hun optimale stimulatie, comfort, en veiligheid zijn deze condooms perfect voor iedereen die iets extra's wilt hebben tijdens seks. Bij Ladykiller.nl verkopen we deze condooms in sets van 100, waardoor je altijd genoeg hebt voor regelmatige seks. Dus wat je relatie ook is, maak het veiliger en beter met EXS Ribbed, Dotted and Flared – Condoms – 100 Pieces bij Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701005856