EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs is een set van 48 verschillende seksspeeltjes die perfect uitgerust is om het plezier en de bevrediging in je seksleven te vergroten. De EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs biedt je een breed scala aan mogelijkheden om je liefdesleven interessant en spannend te maken. De set bestaat uit ribbed en dotted speeltjes, van cockrings en tot contrasterende cock sleeves en siliconen penisrings. Al deze seksspeeltjes zorgen voor meer stimuli en een extra sensatie tijdens het vrijen.

Eigenschappen EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs:

• 48 verschillende seksspeeltjes waaronder cockrings, masturbators, cock sleeves en penisrings;
• Gemaakt van siliconen, dat hypoallergeen en flexibel is;
• Ribbed en dotted om extra stimulatie te creëren;
• Comfortabel om te dragen;
• Goedkoop en betaalbaar.

Wat is de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs?

De EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs is een uitgebreide set seksspeeltjes waar met andere woorden, 48 verschillende speeltjes in zitten. De speeltjes zijn gemaakt van siliconen, wat hypoallergeen en erg flexibel is. De speeltjes hebben een ribbed en dotted texturen, om de extra stimulatie en meer sensatie te creëren.

Hoe kan men de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs gebruiken?

De EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs kunnen gebruikt worden om je liefdesleven te verrijken. Je hebt binnen de set zelfs 48 verschillende speeltjes die je alleen, met je partner of met anderen kan gebruiken. De speeltjes zijn te gebruiken om nieuwe ervaringen te creëren, te experimenteren of voor avontuurlijke .

Voor wie is de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs bedoeld?

De EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs is voor iedereen bedoeld die meer wil experimenteren met seksspeeltjes en op zoek is naar een flexibele en hypoallergeen setup voor intenser plezier. De set bevat een groot aantal verschillende speeltjes, waarmee zowel beginners als geoefende liefhebbers van seksspeeltjes hun favorieten kunnen vinden.

Hoe kan de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs je seksleven verbeteren?

Met de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs kun je je seksleven verbeteren en verrijken. De ribbed toegevoegde texturen en dotted aan de speeltjes bieden zowel mannen als vrouwen een intense stimulatie en een extra sensatie. Bovendien biedt de set je veel verschillende speeltjes, waardoor je de mogelijkheid hebt om nieuwe seksuele ervaringen te creëren en meer plezier te hebben in je liefdesleven.

Met welke andere seksspeeltjes of toys kun je de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs gebruiken?

De EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs is een veelzijdige set seksspeeltjes die perfect samengaat met andere toys en seksspeeltjes, zoals , cockrings, masturbators, stimulators, penis sleeves, vibratie eitjes, duplex stimulators, etc. Om de meeste plezier uit je EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs te halen kun je de verschillende speeltjes en toys combineren of je ervaringen verder intensifiëren met speciale lube.

Hoe moet je de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs reinigen?

De EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs is gemaakt van siliconen, het is dus belangrijk dat je de speeltjes goed reinigt voor en na gebruik met een mild, geurloos toy cleaner of een alcohol vrije seksspeeltjes reiniger. Na het reinigen met een vochtige doek is het belangrijk de resterende waterdruppels te verwijderen en de speeltjes af te drogen, voordat je ze weer opbergt.

Probeer de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs en koop hem bij Ladykiller.nl!

De EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs is een ideale set seksspeeltjes voor iedereen die meer wil experimenteren en meer sensatie en plezier wil ervaren. Probeer de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs dan ook snel uit en ervaar deze unieke bevrediging die de set je kan bieden. Koop de EXS Ribbed and Dotted Retail Pack – 48 pcs nu bij Ladykiller.nl en geniet van deze flexibele set seksspeeltjes!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701008086