EXS Regular Condoms – 144 Pieces: Een Beduidend Veiliger Seksleven
EXS Regular Condoms – 144 Pieces zijn de beste en veiligste condoom van het land en bieden een bescherming tegen zwangerschap en SOA's. Deze condoom biedt koppels een verzekerd seksleven zonder dat ze zich zorgen maken dat ze zwanger zullen worden of iets anders zullen oplopen.

Eigenschappen van EXS Regular – Condoms – 144 Pieces
– De hoogwaardige zijn gemaakt met behulp van een speciale rubberen formule die optimale bescherming biedt tegen zwangerschap en SOA's
– Bescherm uzelf én uw partner; u weet zeker dat u getest en goedgekeurd latex van een professionele productie krijgt
– De condoom is sterk, flexibel en vrij van allerlei gifstoffen
– De condooms hebben een heerlijke geur en een aangename smaak
– Deze 144 condooms zijn verpakt in snel openbare dozen om je makkelijk en snel toegang te geven tot de condooms

Wat is EXS Regular – Condoms – 144 Pieces?

EXS Regular – Condoms – 144 Pieces is een sterk, flexibel en veilig condoom dat optimale bescherming biedt tegen zwangerschap en SOA's.

Deze condooms zijn gemaakt van meer bewegende rubbersoorten, waardoor ze een comfortabele pasvorm hebben. Door een speciale formule en directe productie weten we zeker dat alle condooms 100% veilig en getest zijn volgens de hoogste industrienormen. Door de geur- en smaakloosheid van de condooms, hebben gebruikers minder smaak-en geur-vergelijkingen en kunnen ze genieten van meer en .

Hoe kun je EXS Regular – Condoms – 144 Pieces gebruiken?

Het gebruik van EXS Regular – Condoms – 144 Pieces is heel eenvoudig. Plaats het condoom op de geslachtsorganen van de man voor de penetratie en laat het ruimte om de man zijn zaad te verwelkomen. Trek om de condoom goed te plaatsen de rand aan de penis naar beneden en laat het condoom ruimte hebben om de zaadcellen te verwelkomen.

Voor wie is EXS Regular – Condoms – 144 Pieces bedoeld?

EXS Regular – Condoms – 144 Pieces zijn bedoeld voor iedereen die meer seksuele bescherming wil. Koppels kunnen deze condooms gebruiken om hun seksleven veiliger te maken en risico's te elimineren. Ze kunnen de condooms ook gebruiken voor hun plezier en om uw seksleven interessant te houden.

Hoe kunnen EXS Regular – Condoms – 144 Pieces je seksleven verrijken?

EXS Regular – Condoms – 144 Pieces zijn gemaakt van een buigbaar en sterk materiaal dat de meeste vormen en bewegingen volgt. Door het gebruik van deze condooms wordt het seksleven van koppels interessanter, leuker en veiliger. Door dit condoom te gebruiken, heb je een veilige en comfortabele oplossing zonder gifstoffen of chemische smaakjes.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Regular – Condoms – 144 Pieces gebruiken?

EXS Regular – Condoms – 144 Pieces kunnen worden gebruikt in combinatie met andere seksspeeltjes. Voorbeelden hiervan zijn , 's, plaagspeeltjes en meer. De condoom kan soms in combinatie met bepaalde seksspeeltjes worden gebruikt om te voorkomen dat speeltjes en condooms worden beschadigd.

Hoe moet je EXS Regular – Condoms – 144 Pieces reinigen en onderhouden?

EXS Regular – Condoms – 144 Pieces zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek of schoonmaakmiddel. Verwijder al het vuil en troep van de buitenkant en maak het daarna droog met een schone doek. We adviseren gebruikers om de maker gebruiksaanwijzingen te lezen voordat ze een seksspeeltje of condoom gebruiken.

Aanbevelen we de klant om EXS Regular – Condoms – 144 Pieces te kopen bij Ladykillernnl?

Wij raden de klant aan EXS Regular – Condoms – 144 Pieces te kopen bij onze seksshop Ladykiller.nl. Ladykiller.nl heeft een breed assortiment aan seksspeeltjes en condooms tegen de beste prijzen op de markt. Daarnaast hebben ze ook een hoogwaardige klantenservice voor al je voorkomende problemen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701003234