EXS Regular – Condoms – 12 Pieces zijn zachte en soepele waarmee je met vertrouwen seks kunt hebben. Met een diameter van 54mm zorgen deze condooms voor een comfortabel en veilig gevoel. EXS Regular – Condoms – 12 Pieces zijn gemaakt van de allerbeste, latex-vrije materialen en zijn verrijkt met onze unieke, gepatenteerde technologie – sensitive comfortable design – waardoor ze niet alleen veiligheid bieden, maar ook een ongekend sensueel gevoel creëren.

Eigenschappen EXS Regular – Condoms – 12 Pieces:

– Gemaakt van topkwaliteit latex-vrije materialen
– Met een diameter van 54mm
– Verrijkt met onze technologie – Sensitive comfortable design
– Brengt optimale veiligheid en een ongekend sensueel gevoel
– Discreet ingepakt en door ons getest

Wat is EXS Regular – Condooms – 12 Pieces?

EXS Regular – Condoms – 12 Pieces is een speciale lijn van condooms voor het meest plezierige seksleven. Het kleine, discreet verpakte condoompakket bevat twaalf sensationele condooms gemaakt van de beste, latex-vrije materialen. Deze zachte en soepele condooms hebben een diameter van 54 mm, wat betekent dat ze comfortabel en veilig zijn. Bovendien hebben ze een bijzonderzachte textuur, waardoor ze een ongekend sensueel gevoel geven. EXS Regular – Condoms – 12 Pieces wordt ook beschermd door onze gepatenteerde technologie – Sensitive comfortable design – die zorgt voor optimale comfort en veiligheid.

Hoe gebruik je EXS Regular – Condoom – 12 Pieces?

EXS Regular – Condoom – 12 Pieces is eenvoudig te gebruiken. Voordat je begint, controleer het product op beschadigingen en de virusschaderisico's bij elk gebruik. Trek het condoom voorzichtig over op een erectie en controleer of het goed zit. Zorg ervoor dat je het gehele eikel bedekt en vermijd dat er luchtbellen in de condoom komen. Als je klaar bent, verwijder EXS Regular – Condoom – 12 Pieces voorzichtig terwijl je je penis recht houdt zodat de zaadcellen zich niet verspreiden.

Voor wie is EXS Regular – Condom – 12 Pieces?

EXS Regular – Condoom – 12 Pieces is een geweldige manier om je sensuele avontuur te verrijken en je seksleven te verbeteren. Deze gebruiksvriendelijke condooms zijn ideaal voor stellen die veiliger seks willen hebben. Omdat ze gemaakt zijn van de beste en meest duurzame latex-vrije materialen, zijn de EXS Regular – Condoms – 12 Pieces uiterst betrouwbaar en bieden ze optimale veiligheid en comfort. EXS Regular – Condoms – 12 Pieces worden ook discreet ingepakt, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt opbergen.

Hoe kunnen EXS Regular – Condoms – 12 Pieces je seksleven verbeteren?

EXS Regular – Condoms – 12 Pieces spat het gepatenteerde ‘sensitive comfortable design' uit, waardoor je geniet van optimale veiligheid en een geweldig sensueel gevoel. Door de unieke latex-vrije materialen zijn deze condooms extreem zacht en comfortabel. Door de aparte verpakking en de extra zachte textuur kun je jouw sensuele avontuur verrijken en je seksleven naar een hogere niveau tillen.

Met welke andere speeltjes en toys kunnen gebruiken met EXS Regular – Condoms – 12 Pieces ?

EXS Regular – Condoms – 12 Pieces is perfect te combineren met andere seksspeeltjes. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor erotische romans voor hete avonden met elkaar, of glijmiddel voor extra intens genot. Of wat dacht je van een vibrerend seksspeeltje om nog meer verwennerij te hebben? EXS Regular – Condoms – 12 Pieces in combinatie met andere seksspeeltjes garanderen een avontuur vol passie, spanning en vreugde.

Hoe schoon je de EXS Regular – Condoms – 12 Pieces?

EXS Regular – Condoms – 12 Pieces zijn gemakkelijk te ontsmetten met wat lauwwarm water en een mild lots vloeibare materiaal. We raden aan om je speeltje na elk gebruik te schoonmaken en ontsmetten vooraleer je het opbergt.

Probeer de EXS Regular – Condoms – 12 Pieces uit en koop bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een zachte, duurzame en comfortabele condoom die helpt om je seksleven te verbeteren, dan is EXS Regular – Condoms – 12 Pieces de perfecte keuze. Met onze gepatenteerde technologie – sensitive comfortable design – zal je genieten van optimale veiligheid en heerlijk sensueel gevoel. Bij LadyKiller.nl vind je niet alleen EXS Regular – Condoms – 12 Pieces, maar ook een ruim assortiment aan glijmiddel, erotische romans en alle andere seksspeeltjes die je nodig hebt om je seksleven naar een hoger niveau te brengen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000226