EXS – Oral Dams – 100 pcs maken het mogelijk om plezier en kommer te hebben tijdens orale seks. Ze bestaan uit een dun vel siliconen dat orale seks veilig en schoon maakt, denk hierbij aan pre cum en sperma. EXS – Oral Dams – 100 pcs van zijn hypoallergeen, zijn laag in latex, haast luchtdicht en bieden een comfortabele pasvorm. De 100 dams in de verpakking zorgen voor meer dan genoeg plezier voor meerdere seksuele avonturen.

In het kort zijn dit de eigenschappen van de EXS – Oral Dams – 100 pcs:

• Hypoallergeen
• Lage latex
• Haast luchtdicht
• Comfortabele pasvorm
• 100 dams in een verpakking

Wat is EXS – Oral Dams – 100 pcs?

EXS – Oral Dams – 100 pcs is een manier om veilig orale seks van mannen en vrouwen te hebben, en te vervangen of te gebruiken als extra verzekering. EXS – Oral Dams – 100 pcs creëert een barrière tussen de mond of tong van de gever en de vagina of anus van de ontvanger waardoor seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA's) voorkomen kunnen worden. Ze zijn gemaakt van siliconen, wat een soepele verzorgde barrière biedt tussen de twee partners.

Hoe worden EXS – Oral Dams – 100 pcs gebruikt?

EXS – Oral Dams – 100 pcs worden gebruikt tijdens orale seks, zowel voor het stimuleren van de vagina of anus als voor het stimuleren van testikels en penis. Het maakt het mogelijk om direct contact te maken tussen mond, tong en genitale zonder SOA's over te dragen. Om de Oral Dams te gebruiken, knip je eenvoudigweg een stuk af tot een comfortabele pasvorm en breng je het aan voordat je aan de orale seks begint. De Oral Dams bieden een extra beschermingslaag en condoomvervanging voor extra zekerheid.

Wie is de EXS – Oral Dams – 100 pcs bedoeld?

De EXS – Oral Dams – 100 pcs is bedoeld voor mensen die zowel orale als hebben, zowel als stellen als voor soloseks. Ze verminderen het risico op SOA's aanzienlijk terwijl ze aan de hygiënische behoeften voldoen en tegelijkertijd een comfortabel gevoel geven tijdens het gebruik. Ze worden aangeraden voor mensen die SOA's willen vermijden of verminderen en voor mensen die een extra barrière nodig hebben tijdens orale seks.

Hoe kan de EXS – Oral Dams – 100 pcs je seksleven verbeteren?

De EXS – Oral Dams – 100 pcs maken het mogelijk om plezier te hebben en vertrouwen te hebben tijdens het hebben van orale seks. Ze bieden een weg om er zeker van te zijn dat we onze gezondheid beschermen en tegelijkertijd prettige seks hebben. De Oral Dams vergezellen je op je seksuele avonturen, waardoor seks eerder een bron van vreugde is dan van stress. De Oral Dams zijn comfortabel en bieden een sterke barrière tegen SOA's, waardoor je gemoedsrust hebt tijdens het hebben van seks.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je de EXS – Oral Dams – 100 pcs gebruiken?

EXS – Oral Dams – 100 pcs kunnen gebruikt worden in combinatie met veel verschillende sextoy soorten. Denk hierbij aan voor zowel vrouwen als mannen, cockrings, loopbanen, speeltjes voor anale stimulatie, double ended , strap-on's, anuses en veel meer. Ze kunnen ook gebruikt worden als extra bescherming bij gebruik van condooms of met een siliconen glijmiddel. EXS – Oral Dams – 100 pcs zorgen ervoor dat je in staat bent om je grenzen te verkennen, verschillende sextoys te proberen en seksuele verlangens te vervullen zonder risico te lopen op SOA's.

Hoe moet je je EXS – Oral Dams – 100 pcs reinigen?

EXS – Oral Dams – 100 pcs moeten op de juiste manier gereinigd worden om SOA's te voorkomen. Na gebruik moet je de dam goed wassen met warm water en een milde zeep, en daarna goed afvegen met een schone handdoek. Bij de reiniging moet ook aandacht besteed worden aan de resten aan de randen van de dam, omdat deze plaatsen gemakkelijk bevuild kunnen worden door contact met de genitale zone.

Epiloog: de klant aanmoedigen om de EXS – Oral Dams – 100 pcs te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

EXS – Oral Dams – 100 pcs is een veilige manier voor betere orale seks, waarmee je zorgeloos plezier voor meerdere avonturen kunt genieten. Ze zijn comfortabel en bieden een sterke barrière tegen SOA's die het mogelijk maakt plezier te hebben zonder risico op infecties. Als je op zoek bent naar een veilige én spannende manier om je seksleven te verbeteren, dan moedig ik je aan om de EXS – Oral Dams – 100 pcs te proberen en meteen te kopen bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

9555617303057