Gezocht naar een unieke en hygiënische manier om je seksleven spannender te maken? Kies dan voor de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs! Deze comfortabele en lichte Condoms van EXS zijn de perfecte oplossing om veilig en discreet spannende avonturen met jouw partner aan te gaan.

Met de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs is het niet meer nodig om je aan beperkende risico's bloot te staan. Deze set gaat het gebruik van naar een nieuw niveau, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een intieme moment.

Wat is de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs?

De EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs is een set met 48 ultra dunne condooms die extra comfort bieden en een verbeterde pasvorm voor het optimaal genieten van intieme momenten met jouw partner. De set bestaat uit condooms die geleverd worden in verschillende maten, waaronder klein, medium en groot.

Deze nano dunne condooms zijn extreem dun en worden gemaakt van een speciaal soepel materiaal wat bovendien ademend en waterbestendig is. Dit resulteert in een condoom dat bijna niet voelbaar is aan de gebruiker.

De EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs heeft een perfecte pasvorm, waardoor je nauwelijks afgeleid wordt tijdens het seksuele moment. Het materiaal is volledig niet-allergeen en waterbestendig. De condoom is voorzien van een unieke, gestripte buitenkant. Hierdoor blijft de condoom extra goed zitten, zelfs in intensieve seksuele omstandigheden.

Hoe gebruik je de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs?

SER Nano Thin Retail Pack – 48 pcs worden bevestigd aan de penis door middel van een speciale striptechniek. Het condoom moet goed worden afgesloten voordat het gebruikt wordt. Wanneer het goed afgesloten is, kan de condoom in de juiste positie worden gelegd waardoor er een optimaal compromis kan worden gevonden tussen veiligheid en comfort.

De speciale strips voelen comfortabel aan tijdens het gebruik. Bovendien bieden de strips extra comfort doordat ze aan het penisvlak vastplakken. Met de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs hoef je tijdens het seksuele moment je geen zorgen te maken over het condoom en kun je zorgeloos genieten van het seksuele avontuur.

Voor wie is de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs bedoeld?

De EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs is bedoeld voor koppels die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit condoom die comfort en discretie biedt tijdens de seksuele activiteit.

Het speciale materiaal van de condoom zorgt ervoor dat het penisvlak bijna onvoelbaar is tijdens het seksuele contact. Bovendien biedt de condoom een uitstekende pasvorm, waardoor het bijna niet mogelijk is om afgeleid te worden en volledig te kunnen genieten van het seksuele moment.

Daarnaast biedt de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs een zekere mate van veiligheid, waardoor je zorgeloos kunt experimenteren met andere seksspeeltjes of andere toys.

Hoe kan de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs je seksleven verbeteren?

De EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs biedt koppels de mogelijkheid om met extra discretie en comfort te genieten van seks. Dit betekent dat koppels wat meer dicht bij elkaar kunnen komen, waardoor de intimiteit vergroot wordt.

De extra comfortabele en discrete EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs condoom bevordert de chemie tussen jou en je partners waardoor het een intieme ervaring wordt die je niet snel zult vergeten. De speciale structuur van het speciaal materiaal zorgt ervoor dat het condoom combineert vormvastheid met discretie.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs gebruiken?

De EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs condooms zijn uitermate geschikt om gecombineerd te worden met andere seksspeeltjes of toys zoals , butt plugs en penisringen.

De perfecte pasvorm en het extra zachte materiaal van de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs maken het mogelijk om penistoys en vibratortoys te combineren met condooms. Dit biedt koppels de mogelijkheid om een nog beter seksueel plezier te ervaren.

Hoe moet je de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs reinigen?

De EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs condooms hebben een speciale waterbestendigheid, waardoor het mogelijk is om het oppervlak met een vochtige doek te reinigen.

Het is echter niet mogelijk om de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs condooms in water te wassen. Laat de condoom niet nat worden voordat je het gebruikt als je het condoom gaat gebruiken. Zorg ervoor dat je het condoom alleen met een doek nat maakt nadat je het gebruikt hebt.

Waarom zou je de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs proberen?

De EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs ancondoom is de perfecte oplossing voor het bevorderen van seksuele vrijheid en discretie.

Met deze set van 48 nano dunne condooms heb je altijd een discreet en soepel condoom aan je zijde, waarmee je kunt genieten van een soepele en onbezorgde intieme ervaring.

Koop de EXS Nano Thin Retail Pack – 48 pcs bij Ladykiller.nl en probeer vandaag nog de speciale aanbiedingen. Geen zorgen meer over risico's en meer dan genoeg ruimte om te oefenen en te experimenteren met verschillende speeltjes en toys. Koop je set vandaag en ervaar de beste seksuele ervaring ooit!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701008093