EXS Nano Thin – – 3 Stuks zijn het toppunt van innovatie in condoom technologie. Deze semi-transparante condooms zijn zeer dun en geven een meer natuurlijk gevoel bij seks dan wat mogelijk is met andere condooms. EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks bieden een hele nieuwe ervaring, zodat je seksleven helemaal naar je wensen kan uitbreiden. Hieronder lees je alle pluspunten die de unieke EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks je te bieden heeft:

• Zeer dun: doordat de EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks zo dun zijn, voelt het net alsof je geen condoom gebruikt.
• Sterk: de versterkte randen zorgen ervoor dat je langer plezier hebt van de EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks.
• Stimulatie: de EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks verhoogt de gevoeligheid van de penis en intensifieert je orgasme.
• Soepel: de EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks hebben een unieke formule die het condoom soepel maakt.

Wat is EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks?

EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks is een innovatief product dat een meer natuurlijk gevoel bij seks mogelijk maakt. Door de versterkte rand en de ultra dunne wand is het net alsof je geen condoom gebruikt. Deze condooms bieden een nog intenser gevoel bij seks. De EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks helpen je om goed voorbereid te zijn op al je erotische avonturen. Ze zijn leverbaar in verschillende maten, zodat je de juiste maat condoom voor je lichaam kan kiezen.

Hoe kan ik EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks gebruiken?

EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks zijn eenvoudig te gebruiken. Open het pakje met condooms en kies de maat die bij je lichaam hoort. Zorg ervoor dat het condoom goed op de penis aansluit om optimaal beschermt te zijn. EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks bieden een veilige sekservaring. Door de soepele formule van de condooms voel je bijna geen verschil tussen het gebruik van een condoom en het niet gebruiken van een condoom.

Voor wie zijn EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks bedoeld?

EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks zijn bedoeld voor iedereen die een seksleven wilt ervaren met meer gevoeligheid. Heb je last van slechte kwaliteit condooms die je sekservaring verpest? Dan is EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks de perfecte oplossing. Door het gebruik van deze condooms zal je seksleven verbeteren en een nog intenser orgasme ervaren.

Hoe zullen EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks je seksleven verbeteren?

EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks bieden een unieke ervaring waarmee je compleet voelbaar gemaakte fantasieën kan uitvoeren. Je zal gevoeliger zijn voor de sensaties van je partner en van jezelf. Bovendien bevordert het condoom de gevoeligheid en verhogen ze de kans op een orgasme. Omdat het condoom zo dun is, zal het geen extra stimulatie bieden maar kan de natuurlijke bewegingen van jou en je partner beter samenwerkend beleven.

Met welke andere sekstoys en speeltjes kan je EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks gebruiken?

EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks kunnen gebruikt worden in combinatie met alle speeltjes en sekstoys. Het condoom voorkomt dat de bacteriën op het speeltje jou kunnen infecteren. Doordat de EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks zo dun zijn voelt het alsof het eveneens geen condoom heeft gebruikt. Je kan masturbator, 's, en anal toys met het condoom gebruiken voor een nog intenser gevoel bij seks.

Hoe moet je EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks reinigen?

EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks kunnen hergebruikt worden met een waterige oplossing die je hebt gemaakt met warm water en wat afwasmiddel. Veeg daarna het condoom af met een schone doek en laat het condoom drogen in een luchtige omgeving. Zorg ervoor dat het condoom in een gesloten verpakking bewaard wordt, zodat de condoombescherming optimaal blijft.

Aanbeveling

Kortom, als je op zoek bent naar condooms met bescherming én een meer natuurlijk gevoel bij seks, dan heb je met EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks dé perfecte combinatie. Probeer ze nu als je betaalbare maar hoogwate kwaliteit condooms wilt ervaren. Je kan deze condooms kopen in de seksshop Ladykiller.nl. Als je wilt genieten van een meer natuurlijk gevoel bij seks en meer gevoeligheid ervaren, dan kan je bijna niet om de EXS Nano Thin – Condooms – 3 Stuks heen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5027701006419