EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces zijn een revolutionair product waarmee je je seksleven kunt verbeteren. Deze dunne hebben een dikte van slechts 0,0135 mm en bieden je een natuurlijke, intieme sekservaring die je seksleven dramatisch kan veranderen. Gemaakt van een extreem sterk materiaal, zijn deze condoms zo flexibel en comfortabel dat het lijkt alsof je niets draagt – en ze zijn 100% veilig. Met een box van 12 condooms, heb je meer dan genoeg stuks om je verlangens na te streven.

Wat is EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces?

EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces zijn ultradunne condooms van het topmerk EXS. Ze zijn ontworpen om te bieden wat EXS het ‘Zero Gap' gevoel noemt dat veel dichtere partnervibes en een intiemere sekservaring biedt. En met een dikte van slechts 0,0135 mm, zijn deze condom een enkele laag die je extreem dicht bij je partner brengt. De EXS Nano Thin – Condoms zijn gemaakt van ultra sterke materialen voor een veiligheid, terwijl het tegelijkertijd behoorlijk flexibel, comfortabel en veilig is.

Hoe gebruik je EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces?

EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces zijn geweldige condooms voor een veilig seksleven. Ze kunnen worden gebruikt tijdens orale, anale en vaginale seks, en om je te beschermen tegen zwangerschap, soa's en andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Plaats het condoom op verantwoorde wijze over de erectie en het is klaar om je sekservaring een stuk intiemer en leuker te maken.

Voor wie is EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces bedoeld?

EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces zijn bedoeld voor volwassenen voor seksueel plezier. Ze zijn geen medisch hulpmiddel. Als je een SOA of zwangerschap wilt voorkomen, raadpleeg dan eerst je arts voor betrouwbare adviezen.

Hoe verbeteren de EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces je seksleven?

EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces bieden een onovertroffen ultrazachte, flexibele pasvorm die je het gevoel geeft alsof je niets draagt. De verbluffende ‘Zero Gap' geeft een diepere verbinding met je partner en biedt een intensere sekservaring die je leven zal veranderen. Naast het voorkomen van ziektes en zwangerschap, biedt de extra lichtheid en soepele aanraking van de EXS Nano Thin – Condoms een ultieme sekservaring waar je maanden later over kan napraten.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kun je EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces gebruiken?

EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces kunnen worden gebruikt in combinatie met verschillende seksspeeltjes en toys. Ze zijn perfect om te combineren met een verscheidenheid aan speeltjes zoals en andere seksspeeltjes. Met de EXS Nano Thin – Condoms kun je genieten van een veilige en intense sekservaring met je favoriete seksspeeltjes.

Hoe reinig je EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces?

Net als alle andere condooms, dienen de EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces goed gereinigd te worden na gebruik. Laat de condooms nooit zweven in een bad van warm of koud water omdat dit het materiaal zou kunnen beschadigen. Was de condooms met een anti-bacteriële seksspeeltjes cleaner of gebruik een warm, vochtig washandje en water om je te beschermen.

Waarom zou je de EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces proberen?

Als je graag veilig wilt vrijen, dan zijn er geen betere condooms dan de EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces. Ze bieden een revolutionaire sekservaring en ongeëvenaarde intieme verbinding met je partner. Met de extra dunne laag verhoog je je comfort, veiligheid en plezier tijdens de seks. Om deze revolutionaire condooms te ervaren, bezoek je onze seksshop Ladykiller.nl en shop je jouw EXS Nano Thin – Condoms – 12 Pieces. Heb je vragen of specifieke verzoeken? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701006396