EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces – Ladykiller.nl

Revolutionaire dunne condooms voor spannende seks

Ben je op zoek naar een revolutionaire manier om je geslachtsgemeenschap intenser en meer plezierig te maken? De EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces van Ladykiller.nl bieden je een perfecte oplossing.

Deze EXS- hebben een mesh-structuur die je nog dichter bij haar voelt, terwijl het jegarder en betrouwbaarder beveiligt tegen STI's. Door de extra dunne afwerking van de EXS-condooms komen jij en je partner veel beter met elkaar in contact en kan je ervaring nog intenser worden.

De EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces bieden je, naast een maximale veiligheid:

  • Een betrouwbare barrière tegen SOA's
  • Extra gevoeligheid door de extra dunne afwerking voor extra spannende seks
  • Gemaakt met veilig, medisch goedgekeurd latex
  • Individueel gecontroleerd voor kwaliteit
  • Gedetailleerde stap-voor-stap set-up instructies
  • Comfortabele, gladde oppervlakte

EXS Nano Thin –Condoms – 100 Pieces – wat is het?

De EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces zijn de dunste condooms die Ladykiller.nl aanbiedt. Gemaakt met medisch goedgekeurd latex, zorgen ze voor een betrouwbare barrière tegen SOA's, maar ook voor extra gevoeligheid tijdens de seks. Met hun ultraslanke structuur voelt het alsof je er bijna niet draagt, wat betekent dat je nog dichter dan ooit bij je partner komt.

De EXS-condooms hebben een comfortabele, glad oppervlak dat je een sensationele sensatie biedt. De 100 stuks zullen je ook een tevreden gevoel geven zonder spanning omdat je je nooit zorgen hoeft te maken of het op is. Bovendien verschilt elke set EXS-condooms van elkaar en heeft elke set een perfecte pasvorm voor jou en je partner.

Instructies voor gebruik van de EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces

Het gebruik van de EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces is vrij eenvoudig te begrijpen. Het enige wat je hoeft te doen, is de verpakking open te maken, het latex uit te rollen, uit te rekken tot het bij je geslacht past, aan te trekken en om te gaan.

De EXS-condooms zijn van zichzelf al extreem dun en sterk; dus wees voorzichtig bij het uitrolproces, want je zou je gemakkelijk kunnen verwonden met de randen. Bovendien hebben EXS-condooms een persoonlijke pasvorm, dus pas en altijd voor je ze gebruikt.

Wie is de EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces geschikt voor?

De EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare, comfortabele en extra gevoelige verbinding met hun partner tijdens de geslachtsgemeenschap. Omdat het om extreem dunne condooms gaat, als je zeker wil zijn van een betrouwbare bescherming, dan zou je beter om een evenwichtig condom moeten vragen.

Hoe de EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces het leven van onze klanten verbeteren?

De EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces bieden niet alleen veiligheid, maar ook een betrouwbare barrière tegen SOA's, extra gevoeligheid voor een samen intensere, meer draaglijke ervaring, een comfortabel, glad oppervlak en een perfecte pasvorm.

Niet alleen bieden de EXS-condooms meer seksueel genot, de dunste structuur biedt ook een sensatie die veel dichter bij het echte gevoel komt. Zo kun je deze condooms ook combineren met andere speeltjes die verkrijgbaar zijn bij Ladykiller.nl, zoals harness, cockrings, butt plugs en meer.

Hoe EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces te reinigen?

Na gebruik van de EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces, kun je de condooms eenvoudig met warm water en zeep wassen en vervolgens in een luchtdichte container bewaren. We raden aan om een aparte container te gebruiken voor de EXS-condooms als je andere pluizige speeltjes gebruikt, om een zo hygiënisch mogelijk milieu te verkrijgen.

Kom de EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces uitproberen bij Ladykiller.nl

We zoeken naar nieuwe manieren om te genieten en onze klanten voelen zich verloren in een wereld van verleidingen. De EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces zijn revolutionair dunne condooms met een mesh-structuur voor extra gevoeligheid. Bij Ladykiller.nl kunnen we je nog meer manieren aanbieden om het leven in de slaapkamer spannender te maken, met body harness, cockrings, butt plugs en meer.

We raden aan dat je de EXS Nano Thin – Condoms – 100 Pieces uitprobeert in onze winkel Ladykiller.nl. Je kunt niet alleen profiteren van lage prijzen en een hoge klanttevredenheid, maar ook van een aantal andere spannende en sensuele speeltjes die zullen helpen jouw intimiteit nog meer te verbeteren. Koop nu!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701006532