Gedegen sextoy kennis, dat is wat je nodig hebt om jezelf een perfecte seksuele avond te bezorgen. Wanneer je op zoek bent naar iets smaken om van te genieten dan is de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs precies wat je nodig hebt.

De EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs is een pakket met een diversiteit aan smaken in allerlei kleuren. Hier vind je 48 verschillende singles in 18 verschillende smaken. Van chocolade, kersen, aardbei en zelfs caramel. Dit pakket staat garant voor een grote keuze om van te genieten.

Wat is de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs

EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs is een verzameling van de meest populaire sextoys, bestaande uit 48 individuele singles in 18 verschillende smaken. Variërend van chocolade, kersen, aardbei tot caramel. Het is een perfect cadeau voor jezelf of voor een leuk geschenk voor een geliefde. Iedere set bevat genoeg om de hele avond in bed te genieten en je partner mee te plezieren.

Hoe gebruik je de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs

EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs kan worden gebruikt met alle condoomsoorten. Je kunt dat gebruiken op je lippen, je , je penis of andere gevoelige plekjes. Breng wat smaak aan op je penis met de singles, je tong of speeltje. Gebruik het tijdens voor- of of met meerdere partners. Breng wat smaak aan op je clitoris of je vagina. De singles zijn comfortabel, lichtgewicht en vrij van gevaarlijke stoffen.

Voor wie is de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs

EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs is voor stelletjes of vrijgezellen die op zoek zijn naar wat extra plezier en genot in hun slaapkamerplezier. Het is ideaal voor mensen die hun bedplezier willen verbeteren, willen experimenteren met smaken in de slaapkamer en nieuwe dingen willen proberen.

Hoe kan de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs je seksleven verbeteren?

De EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs verbetert je seksleven door je sensuele ervaringen te verrijken met verschillende smaken en topcondooms om je ervaring specialer te maken. Het helpt je nieuwe en creatieve manieren te vinden om je partner en jezelf te verwennen en je seksleven naar een hoger niveau te tillen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs gebruiken?

EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs kan gebruikt worden met veel verschillende toys en speeltjes. Gebruik de singles met de meest realistische 's voor een ultra-realistische ervaring. Gebruik ze met een cockring of een penisring voor extra stimulatie en verstop de singles in een intens plezier zoektocht. Gebruik ze in combinatie met andere speeltjes voor seksuele verassingen als , klemmen, pijpjes en meer.

Hoe moet je de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs reinigen?

Als je de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs hebt gebruikt, moet je het altijd goed reinigen. Alle singles zijn gemaakt van puur veilige siliconen en latex, dus je kunt je na gebruik gemakkelijk afspoelen met ontsmettingsmiddelen en warm water. Maak je geen zorgen als wat smaakresten achterblijven, ze zullen verdampen naarmate je het condooms meer gebruikt.

Aanraden aan de klant om de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je seksleven te verrijken en te verbeteren, kijk dan niet verder dan de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs. Deze pakketten bieden alles wat je nodig hebt om je avonden geweldig te maken. Doe jezelf een plezier en bestel de EXS Mixed Flavours Retail Pack – 48 pcs nu bij Ladykiller.nl om je seksuele avonturen nog interessanter te maken.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701008161