EXS Mixed Flavoured – 12 Stuks staan bekend als veilig, betrouwbaar en smaakvol. Met een anatomische pasvorm worden ze geleverd voor een efficiënt gebruik en leuke seksuele ervaring. Met een spektakel van verschillende smaken zijn deze condooms perfect voor een unieke manier om je seksleven op te vrolijken.

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer smaakvolle condom ervaring is de EXS Mixed Flavoured Condooms – 12 Stuks de beste optie. Deze condooms zijn gemaakt van een superieure kwaliteit rubber waardoor ze stevig, soepel, flexibel en comfortabel zitten. Ze hebben een sensationele smaaksamenstelling met bubbels, kersen, bosvruchten en diverse andere smaken. Dankzij de smaken kun je meer plezier beleven in je seksleven.

Wat is de EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks?

De EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks biedt een geavanceerde bescherming tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare infecties (soa' s). Ze zijn gemaakt met een latex materiaal dat geen geur of smaak afgeeft, dus je seksuele momenten zijn nog aangenamer. Met een anatomische passvorm bieden de condooms een betrouwbare pasvorm en een effectief gebruik. De uiterste bescherming wordt verzekerd door een speciale reservoir punt, zodat je geen gedoe meer hebt met het aanbrengen van deze .

Hoe worden EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks gebruikt?

EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks zijn voor eenmalige gebruik bedoeld. Zorg er altijd voor dat de condoom goed is aangedaan voordat je begint met vrijen. Wrijf zacht over de penis en los het condoom met deze beweging van het reservoir punt. De condoom moet zo worden gebruikt in de prepuce dat het de hele tijd naar beneden blijft. Na gebruik, verwijder de condoom voorzichtig en gooi het netjes weg.

Voor wie is EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks?

EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks zijn bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare manier om hun seksleven op te vrolijken. Ze zijn ook perfect voor stellen die meer smaak en variatie in hun seksleven willen ervaren. Condooms bieden ook de extra veiligheid van een effectieve bescherming tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare infecties.

Hoe verbeteren EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks je seksleven?

De EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks kunnen je seksleven op verschillende manieren verbeteren. Ten eerste krijg je de ultieme bescherming tegen zwangerschap en SOA`s. Ten tweede zijn ze gemaakt van kwaliteitsmateriaal met een aangenaam gevoel, wat een leukere seksuele ervaring biedt. Ten derde bieden de smaken een tastbare afwisseling en kunnen een boost geven aan je verbeeldingskracht.

Welke andere speeltjes en toys kunnen met EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks gebruikt worden?

Er zijn verschillende andere speeltjes en toys die goed gebruikt kunnen worden met de EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks. Lubes, en kunnen worden gebruikt om nog meer plezier en sensatie te ervaren. Ze kunnen helpen om het seksuele genot te verhogen. Ook anale speeltjes zoals en kunnen gebruikt worden met deze condooms.

Hoe moet de EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks worden gereinigd?

Het is van groot belang om de EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks na elk gebruik te reinigen. REINIG de condoom met warm water en een milde PH-neutrale zeep. Laat het drogen met een schone handdoek en bewaar het op een koele, donkere en droge plek. Gebruik nooit oliederivaten of chemicaliën die corrosief zijn.

Probeer de EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een leukere manier om je seksleven te verrijken, dan zou je de EXS Mixed Flavoured – Condooms – 12 Stuks eens moeten proberen. Met alle smaken en maten die bij de condooms worden aangeboden, ben je verzekerd van een unieke manier om meer seksueel plezier in je leven te brengen. Kom naar Ladykiller.nl voor de beste prijs-kwaliteitverhouding in sextoys en aanverwante producten. Word nu lid van de Ladykiller Experience en ontdek alle voordelen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000424