Onderzoekexpeditie voor opwindend bedrod door EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces

Je bent op zoek naar een avontuurlijke ervaring in je slaapkamer? Kies dan voor onze EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces! Deze verpakking bevat 144 in een reeks van verschillende smaken en textures die je slaapkamerleven naar een hoger nivo spectacle willen tilt. Deze condoms zijn gemaakt van premium kwaliteite rubber dat je een natuurlijk gevoel van stevigheid geeft. Bovendien maken de verschillende smaken het zoveel spannender en01 gezondheidsbewust. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je seksuele gezondheid door de dermatologisch geteste formule.

De EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces biedt je de beste optie om de amplificatie van jouw ervaringen in de slaapkamer te verhogen. Met de verschillende smaken kunt je net dat beetje extra ontdekken en voelen. Je kunt geen betere manier vinden om je plezieringe in je eentje te geven of met je partner. De EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces bieden je de beste optie om je slaapkameractiviteiten naar een hoger niveau te tillen.

Wat zit er in de verpakking?

  • 144 rubberen condooms met verschillende smaken
  • Tastbare textuur en premium kwaliteit rubber
  • Natuurlijke glijmiddel om je ervaring intenser te maken
  • De condooms zijn dermatologisch getest.

Hoe gebruik je EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces?

De EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces zijn vrij eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Je kunt de verpakking openen en ervoor kiezen om de condom te gebruiken met behulp van een condoom afroltool die bij de verpakking wordt meegeleverd. We raden je aan om deze tool te gebruiken om degelijke condoomafrol te garanderen. Na het aanbrengen van de condooms moet je je ervoor zorgen dat deze goed op zijn plek zit. Leef je vervolgens uit op je eigen manier.

Voor wie is de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces geschikt?

De EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een condoom met verschillende smaken. De EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces is ideaal voor zowel vrouwen als mannen. Bovendien is de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces optimaal vanwege de natuurlijke glijmiddelformule en het zachte premium rubber waardoor je een natuurlijk gevoel van stevigheid ervaart.

Waarom kiezen voor de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces?

Met de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces kun je eindelijk je fantasie laten schieten. Onze verpakking bevat een uiteenlopende reeks van smaken, waarvan je kunt proeven en voelen. Van mineraalachtige noot tot zoete aardbeien, de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces zorgen voor die extra sensatie in je slaapkameravonturen. Dankzij het speciale design voel je direct een verschil wanneer je de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces gebruikt in vergelijking met andere condooms. Of je nu alleen of met een partner bent, de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces zijn een must-have om seks leuker te maken.

Hoe combineer je de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces met andere speeltjes?

De EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces kunnen gecombineerd worden met verschillende soorten speeltjes in onze winkel bij Ladykiller.nl ! Bijna alle speeltjes die op onze website verkocht worden, kunnen gecombineerd worden met de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces. Probeer er eens een handboei of bij, of blaas wat op de allerlaatste seconde op een ballon, of gebruik een ergonomisch HPE lube. Of je hebt je al aangemeld voor de schoolinglessen? Probeer de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces dan eens als extra intieme ervaring voor die speciale momenten. Met de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces kun je alles wat mogelijk is te weten komen en je seksuele avonturen verkennen.

Hoe reinig je de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces?

Na het gebruik is het belangrijk om de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces grondig te reinigen. Gebruik een vochtige doek om de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces te reinigen. After that, use a dry cloth for complete cleaning. Om al het glijmiddel en andere lichaamsvocht te verwijderen, kun je een milde zeep gebruiken. Sommige personen kiezen ervoor om gewoon water te gebruiken om de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces schoon te maken. Moreover, you can also use specific toys cleaning agents available in the market.

Laat je inspireren door Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl hebben we een uitgebreide selectie van speeltjes die je leven spannender kunnen maken. Wat het verkennen van de smaak betreft, hebben we alles wat je nodig hebt. Van smaken zoals luchtig honingtoffee, met warme kaneel, met assemblerend citroen, of onberispelijke vanille. Daarnaast hebben we ook een grote selectie van andere speeltjes zoals , , 's, en andere opties. Zoek jouw favoriete speeltje in onze winkel Ladykiller.nl en laat je verleiden om nieuwe en ervaringen te ontdekken.

Aanbevolen: Koop de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces op Ladykiller.nl

Als je de intensiteit van je ervaringen in de slaapkamer wil verhogen, dan zal de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces het perfecte accessoire zijn. Koop de EXS Mixed Flavors – Condoms – 144 Pieces in onze winkel bij Ladykiller.nl om je seksleven op een hoger niveau te tillen. Ervaar het plezier van verschillende smaken en verander je slaapkamer in een kunstwerk vol sensualiteit, avontuur en verleiding. Wil je meer weten over speeltjes en condooms in onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen ofwel bezoek onze website Ladykiller.nl voor meer informatie.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000554