EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 pieces zijn aparte stukken condoom met een mix van smaken, die je seksleven kan verbeteren door meer plezier en zelfvertrouwen. Met EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 pieces kun je een gevoel van zachtheid ervaren dat je nog nooit hebt gehad. De hoge kwaliteit materiaal waarvan deze condoom gemaakt zijn, zorgt ervoor dat je langer van je seksuele avonturen kunt genieten zonder te stoppen voor het verversen.

De volgende eigenschappen kunnen EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 pieces voor jou bieden:

• Verhoog het plezier en seksuele opwinding met een mix van smaken
• Primaire bescherming tegen ziekten zoals HIV, herpes en chlamydia
• Gemaakt van ultra-houvast latex, waardoor jullie langer doorgaan met je avonturen
• Verkrijgbaar in een 400-pack met mix van 15 smaken
• Met tal van toegevoegde voordelen zoals spermicide en stimulansen

Wat is EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces?

EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces zijn condoom die gemaakt zijn met verschillende toegevoegde smaken ter verbetering van je seksleven. Ontworpen met hoge mate van vochtinbrengendheid en ademend materiaal, waardoor een gladde en soepele omhulling wordt bewaard. Deze condoom laat je levenspartner de mogelijkheid om optimaal van je seksavontuur te genieten, zonder beperkingen. Het eenvoudig aan te brengen zijn op een breed scala aan levenspartners kan worden toegepast.

Hoe kan ik EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces gebruiken?

EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces glijden moeiteloos op alle vormen en maten en zijn geweldig voor verschillende seksuele activiteiten. Ze zijn verkrijgbaar in een 400 pack met 15 verrassende smaken zoals watermeloen, tutti-frutti, cola, aardbei, bubblegum en vele anderen. Door deze mix van smaken kun je een spannend en opwindend moment beleven met je levenspartner. De toegevoegde smaken geven een heerlijke stimulatie en zorgen voor een dubbele verwennerij.

Voor wie is EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces bedoeld?

EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces zijn perfect voor mensen die op zoek naar een manier naar manier om plezier en intimiteit te verbeteren. Deze condoom biedt zowel vrouwen als mannen een veilige manier om hun seksuele avonturen en fantasieën te verruimen. EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces zijn ook de perfecte manier om alleen kwalitatieve seks te hebben met je partner of als je single bent. Het is een set condoom die perfect is voor beginners, professionals en iedereen die er meer plezier aan wil beleven.

Hoe kunnen EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces mijn seksleven verbeteren?

Met EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces kun je op een losse en comfortabele manier weer een geheel nieuw dimensie aan je seksleven toevoegen. Door deze verzameling condoom met de mix van smaken, kun je langer van je seksuele avonturen genieten met dezelfde kwaliteit, zachtheid en stevigheid. De verhoogde vochtinbrengendheid en het ademende materiaal zorgt er voor dat het condooms makkelijk en losjes zit.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces gebruiken?

Met EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces kan men verschillende toys en speeltjes gebruiken voor meer intimiteit, zoals , verwarmende , cockrings of verwarmde erotische lotions. Ook kun je erotische kaarten of erotische bindspelletjes dragen om je avontuur te verdiepen. EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces zijn een perfecte aanvulling met een verzameling andere sextoys om je sensuele ervaring te verruimen.

Hoe moet ik EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces reinigen?

Voordat je EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces gaat gebruiken, moet je ze goed reinigen met lauw water en een zachte zeep. Na gebruik, verwijder het condoom en gooi het op een veilige plek weg. Ook is het belangrijk dat je na elke seksuele activiteit je speeltjes en toys goed reinigt, ook als je EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces gebruikt.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een manier om jong een kwaliteit seksleven te genieten dat gevuld is met meer plezier, intieme ontmoetingen en verruimde seksuele avonturen, is EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces is een absolute must. Je kunt EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces krijgen in onze winkel Ladykiller.nl, waar je naast het bestellen van condooms ook kunt genieten van andere speeltjes en toys, zoals vibrators, cockrings of verwarmende lotion. Stop niet bij de eerste verrassing, maar ga verder met een mix van smaken die je seksleven zal doen verbeteren. Neem een tempo waarin je je levenspartner mee neemt naar een onbekende wereld vol fantasies. Wees dapper en ga op avontuur met EXS Mixed Flavored – Condoms – 400 Pieces.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701006952