De EXS Magnum Large Retail Pack – 48 pcs is het meest complete sextoy pakket van deze populair webshop. Met maar liefst 48 pcs bevat dit pakket alles wat je nodig heeft om jouw seksleven naar een hoger niveau te brengen. De pakket inhoud bestaat uit vele tril- en vibrerende talloze kleine en grote speeltjes, die meedoen met ieders prestaties.

Wat is de EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs?

De EXS Magnum Large Retail Pack – 48 pcs heeft een breed scala aan speeltjes en -toys uit de EXS-reeks. Het bevat 48 items waaronder: 12 kleine, 8 grote en 18 vibrerende sextoys, 3 masturbatiekits, 5 , 4 's, 3 uitwisselbare amusers, 2 en 3 kleine . Hiermee maak je van ieder moment zowel een spannend als grappig seksuitje.

Hoe kan je de EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs gebruiken?

De EXS Magnum Large Retail Pack – 48 pcs is zowel geschikt voor jou als voor jouw partner. Met deze talloze speeltjes kunnen jullie verschillende seksuele posities proberenkunt, afhankelijk van wat je wilt. Wil je jouw partner verrassen en troosten? Neem dan een van de vibrerende sextoys of kies een van de cockringen voor een avontuurlijke ervaring. Wil je jouw partner verwennen met een vriendelijke massage? Probeer dan de massagekits of kies een van de dildo's voor extra stimulatie.

Voor wie is de EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs?

De EXS Magnum Large Retail Pack – 48 pcs is speciaal ontworpen voor vrouwen en mannen die naar meer plezier en avontuur opzoek zijn. Of je nu geïnteresseerd bent in singles of een koppel, deze pakket bevat 48 items waarmee je ieder moment een onvergetelijk seksexperientie kunt beleven. Er zijn items in het pakket om een partner of jezelf te verwennen.

Hoe kan de EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs je seksleven verbeteren?

De EXS Magnum Large Retail Pack – 48 pcs helpt je bij het ervaren van intieme seksuele momenten met je partner. Met de verschillende sextoys en speeltjes uit dit pakket kun je je dromen waarmaken en meer seksueel bevrediging krijgen. Met dit uitgebreide sextoy pakket kun je meer plezier en genot beleven tijdens het vrijen met je lief. Doe verschillende experimenten met de trillerende, vibrerende en anale sextoys die je partner proberen te verrassen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs combineren?

De EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs kan gecombineerd worden met een assortiment van sextoys en speeltjes zoals kunstvagina's, seksslingers, glijmiddel, cockrings, dildo's, E-stimulatie speeltjes en vibrerende . Je kunt de speeltjes die je in het pakket krijgt ook gebruiken voor een veilige en gezonde seksuele ervaring.

Hoe moet je de EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs reinigen?

Alle sextoys en speeltjes die in de EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs zitten, zijn gemaakt van luchtdicht silicone en kunnen met water of een mild desinfectiemiddel zoals schoonmaakalcohol gereinigd worden. Om ervoor te zorgen dat je speeltjes en sextoys hygiënisch zijn, is het belangrijk dat je al je seksspeeltjes en - na elke gebruik grondig reinigt.

Raad aan de klant aan de EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen

Als je een verrassend seksavontuur zoekt waarbij je jouw lief virtuoos kunt verrassen, dan is de EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs iets voor jou. Met 48 seksspeeltjes en sextoys krijg je alle plezier en genot die je verlangt. Bij Ladykiller.nl presenteren we deze retaill-pack, waarmee je wordt verleid en verrast tot het maximaal rendement. Wees je eigen avonturier en beleef de ultieme plezier van seks met de EXS Magnum Large Retail Pack – 48 Pcs.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701008109