EXS Magnum – – 12 Stuks helpen je om elke avond spannend en veilig te maken, en dat alles met een condoom op maat. Met de kwaliteit en pasvorm van EXS Magnus kan jij optimaal genieten van de avond. Eigenschappen van deze condoomen worden hieronder opgesomd:

• Kwaliteit: de EXS Magnum Condooms zijn nauwkeurig ontworpen en getest. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals elastomeer, wat rayon bevat, voor extra stevigheid en een veilig gevoel.

• Passend: de EXS Magnum Condooms zijn gemaakt om precies te passen bij verschillende penisgroottes. Ze bieden een superieure pasvorm voor comfort en bewegingsruimte.

• Extra: elk EXS Magnum Condoom bevat een speciale vloeistof, waardoor het comfort en de performance vergroot wordt.

• Veilig: EXS Magnum Condooms bevatten geen luchtlekken en zijn afgesloten met elektrisch isolatiemateriaal voor extra veiligheid.

Wat is EXS Magnum Condoom?

EXS Magnum Condooms zijn perfecte afmetingen condooms die speciaal zijn ontworpen om precies te passen bij verschillende penisgroottes. De condoom is gemaakt van hoogwaardige materialen en rayon, voor extra stevigheid en een veilig gevoel. De condooms bevatten geen luchtlekken en zijn afgesloten met elektrisch isolatiemateriaal voor extra veiligheid. Elke condoom bevat een speciale vloeistof, welke het comfort en de performance vergroot. Er zijn 12 stuks in een doos, maar je kunt er ook per stuk kopen.

Hoe gebruik je EXS Magnum Condooms?

EXS Magnum Condooms zijn ideaal om te gebruiken bij vaginale, anale en orale seks. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en rayon, voor een veilig gevoel. Voordat je het condoom aantrekt, bewaar je het dan ook op een koele, droge plaats. Zorg ervoor dat je de juiste maat condoom kiest, afhankelijk van de grootte van je penis. Als je het condoom hebt gekozen, trek je het zorgvuldig aan door de tegenover elkaar liggende zijdes eenmaal te rollen. Let erop dat je het rollen begint bij de uitstulping (het stompe uiteinde).

Voor wie zijn EXS Magnum Condooms perfect?

EXS Magnum Condooms zijn uitstekend geschikt voor mensen met een gemiddelde penisgrootte, maar ook voor mensen met een . Ze bieden een superieure pasvorm, zodat je gegarandeerd een veilig en plezierig gevoel ervaart. Bovendien zijn de materiaalkeuzes perfect voor extra stevigheid en comfort.

Hoe kan EXS Magnum Condoom je seksleven verbeteren?

EXS Magnum Condooms helpen je om meer plezier uit je seksleven te halen, omdat ze veilig en comfortabel zijn. De speciale vloeistof verbetert verder het comfort en de performance. Door de speciale pasvorm is er minder risico op luchtlekken, wat het gevoel en de ervaring verbetert. Bovendien bescherm je jezelf en je partner tegen zwangerschap en geslachtsziekten.

Met welke andere speeltjes en toys kun je EXS Magnum Condooms gebruiken?

EXS Magnum Condooms kunnen worden gebruikt met verschillende seksspeeltjes. Probeer eens glijmiddel voor extra comfort, stimulatie en plezier. zoals aqua-glide of siliconenglijmiddelen zijn perfect om te combineren met de EXS Magnum Condooms. Ook kun je kiezen voor toy cleaner om je speeltjes te reinigen.

Hoe reinig je EXS Magnum Condooms?

Voor het reinigen van EXS Magnum Condooms is het belangrijk om een milde, pH-neutrale zeep te gebruiken en je condoom af te spoelen met lauwwarm water. Gebruik geen oliehoudende producten, omdat deze de condoom materialen kunnen verzwakken. Voor gebruik controleer je altijd de vervaldatum op het condoom en gebruik hem in zijn geheel voor maximaal veiligheid.

Koop je EXS Magnum Condooms bij Ladykiller en laat je seksleven naar nieuwe hoogtes stijgen

EXS Magnum Condooms zijn een perfecte manier om jouw seksleven naar nieuwe hoogtes te tillen. Bij Ladykiller vind je een breed assortiment aan condooms om je te beschermen en je seksleven te verbeteren. Laat je verrassen door de kwaliteit, passendheid en extra comfort die de EXS Magnum Condooms bieden. Ga nu naar Ladykiller en kies voor een verrassend seksleven met onze EXS Magnum Condooms.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000240