Inleiding
EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces zijn een comfortabel, sterk en flexibel typecondoom, speciaal ontworpen voor ruimtelijk genot. Deze 144 condoomverpakking biedt een mix van veiligheid en seksueel genot. De Magnum- zijn special ontworpen voor een extra ruime pasvorm en hebben een diepe, speciale binnenvorm met geluids-absorptietechnologie en is vervaardigd uit fijn, sterk materiaal. Dit maakt de EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces perfect voor een onvergetelijke seksuele ervaring.

Eigenschappen
– Comfortabel en flexibel
– Hoge sterkte
– Ruimtelijk genot
– Extra ruime pasvorm
– Diepe, speciale binnenvorm
– Gluids-absorptietechnologie
– Gemaakt van fijn, sterk materiaal
– 144 condooms in één verpakking

Wat is EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces?

EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces zijn geen gewone condooms, maar een comfortabel, sterk en flexibel typecondoom, speciaal ontworpen voor ruimtelijk genot. Deze 144 condoomverpakking biedt een optimale mix van veiligheid en seksueel genot.

De Magnum-condooms zijn special ontworpen voor een extra ruime pasvorm. Om ervoor te zorgen dat de matserij veilig is en dat u de maximale beleving heeft, beschikken de condooms ook over een diepe, speciale binnenvorm. De geluids-absorptietechnologie zorgt ervoor dat niemand hoort wat er in de slaapkamer gebeurt.

De EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces zijn gemaakt van fijn, sterke materiaal wat flexibel genoeg is om een onvergetelijke seksuele ervaring te voorkomen.

Hoe worden EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces gebruikt?

De EXS Magnum is gemakkelijk te gebruiken. Allereerst is het belangrijk om het condoom juist te passen. Controleer of het condoom niet aflijnt, omdat dit de kans op beschadiging vergroot. Plaats het condoom daarna op de juiste manier. Leg de penis stevig in de binnenvorm. Zorg ervoor dat het condoom zo ver mogelijk tot aan de basis van de penis geschoven wordt.

Vervolgens rollen en smeren u de randen gelijkmatig uit. Gebruik een waterbasis-lubriek, omdat olieachtige of siliconen-based lubiekken het condoom kunnen beschadigen.

Na het gebruik dient het condoom onmiddellijk weggegooid te worden.

Voor wie is EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces bedoeld?

EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces is bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar een comfortabel en flexibel condoom dat ruimtelijk genot oplevert. De extra ruime pasvorm en de diepe, speciale binnenvorm maken de EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces bijzonder geschikt voor mannen die op zoek zijn naar een sterk condoom met een verbeterde pasvorm.

Daarnaast zijn de EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces ook ideaal voor mannen met een ruimere penis, omdat ze meer ruimte bieden en een langere behuizing hebben.

Hoe kan EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces je seksleven verbeteren?

EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces kunnen je seksleven aanzienlijk verbeteren door je het genieten van meer comfort, sterkte en flexibiliteit. Door de extra ruime pasvorm voelen de condooms zeer comfortabel aan en heeft u meer ruimte om te experimenteren.

De flexibiliteit van de materialen maakt het mogelijk om meer genot te ervaren. Dankzij de geluids-absorptietechnologie bent u ongestoord. De diepe binnenvorm verhoogt het genot aanzienlijk.

Met welke andere speeltjes en toys kan je EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces gebruiken?

EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces kunnen worden gecombineerd met verschillende sekstoys en andere speeltjes voor een optimale seksuele prestatie. Een goede combinatie is bijvoorbeeld het gebruik van een penissleeve voor meer stimulatie en genot. U kunt ook een gebruiken in combinatie met de EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces voor meer stimulatie.

Een andere combinatie is het gebruik van penis-ringen. Dit kan helpen om een ​​langere erectie te behouden en een betere bloedcirculatie naar de penis toe te sturen.

Hoe moet je EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces schoonmaken?

Als u de EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces gebruikt, dient u de condooms onmiddellijk weg te gooien. Hoewel EXS Magnum-condooms gemaakt zijn van een sterk materiaal, laten / drogen deze condooms uit en worden ze minder flexibel met de tijd.

Aanbevelingen

Als je op zoek bent naar een comfortabel en sterk condoom dat ruimtelijk genot biedt, is de EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces een perfecte optie. De extra ruime pasvorm en de diepe binnenvorm maken de EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces perfect voor ruimere mannen, en de geluids-absorptietechnologie maakt het mogelijk om ongestoord van het seksuele genot te genieten.

EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces bieden ook extra flexibiliteit, meer genot en meer stimulatie. Naast de standaard gebruikswijze, kunt u het ook combineren met seksspeeltjes en andere stimulatieproducten voor een optimale seksuele ervaring.

Probeer vandaag nog EXS Magnum – Condoms – 144 Pieces bij Ladykiller.nl en haal het maximale uit uw seksleven!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5027701000462