EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces: beleef het maximale seksplezier met deze condoom!

EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces zijn speciaal ontwikkeld om het maximale seksuele genot en de meest intense orgasmen te beleven. Deze zijn gemaakt ivm extra grootte om het seksuele spel te verhogen en het ultieme plezier te geven. Met een totaal aanbod van 100 stuks, waaronder dure gecondomiseerde condooms, zijn deze condooms een must-have voor alle avontuurlijke seksliefhebbers.

Eigenschappen van EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces
– Gemaakt van ultra-licht en duurzaam materiaal
– Extra grote ontwikkeling voor seksueel genot en intense orgasmen
– Leverbaar in een verpakking met 100 condooms
– Verhoogt het seksuele spel
– Extra geschikt voor gecondomiseerde seksspelen
– Kan worden gebruikt voor allerlei seksuele activiteiten

Wat is EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces?

EXS Magnum – Condomens – 100 Pieces zijn een speciaal ontwikkelde condoom. De condooms zijn gemaakt van ultra-licht en duurzaam materiaal en komen in een verpakking van 100 stuks. De grootte van de condooms is extra groot voor meer seksueel genot en intense orgasmen. Zowel dure als gewone condooms maakt deel uit van het totaal aanbod.

Hoe kan EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces gebruikt worden?

EXS Magnum – Condomens – 100 Pieces kunnen worden gebruikt voor verschillende seksuele activiteiten. Zo kan men er vrij primaire condoomsituaties mee verhogen, ofwel om gedurende het vrijen bescherming te bieden, maar ook voor dure gecondomiseerde evenementen en seksspelletjes. Niet alleen kunnen deze condooms intenser seksueel genot en orgasmen beleven, ook is het een leuke manier om seksspelletjes uit te proberen.

Voor wie zijn de EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces?

EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces zijn vooral bedoeld voor avontuurlijke seksliefhebbers die op zoek zijn naar extra seksueel genot en intense orgasmen. Door hun ultralicht materiaal en hun extra grootte zijn deze condooms ook zeer geschikt als medium tijdens gecondomiseerde seksspelletjes.

Hoe kunnen de EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces je seksleven verbeteren?

De EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces kunnen je seksleven verbeteren door meer seksueel genot en intense orgasmen toe te voegen. De extra grootte geeft een extra sensatie die gaat verder dan gewone condooms. Daarnaast maakt het deel uit van de Andere speeltjes en toys waardoor het gebruiken van EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces ook een leuke manier is om nieuwe seksspelleten in je seksleven te introduceren.

Met welke andere speeltjes en toys je EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces kan gebruiken?

EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces kunnen worden gecombineerd met allerlei soorten speeltjes en toys, waardoor er een brede waaier aan seksuele mogelijkheden ontstaat. Van vibrerende ringen tot verschillende anaalproducten, de EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces zijn een perfecte combinatie. Het mooie aan de EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces is dat deze op verschillende manieren te gebruiken zijn.

Hoe moet je de EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces reinigen?

EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces moeten worden gereinigd voor en na hun gebruik. Voor het reinigen van de condooms is warm water het beste, zo kan alle (eventuele) vuil er alsnog uit om zo een hygiëne te behouden. Na het wassen met warm water, moeten de condooms goed worden gedroogd.

Advies: probeer EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces en bestel nu in Ladykiller.nl!

We raden je aan om de EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces te proberen voordat je-die aanschaft. Die producten zijn verkrijgbaar in onze online seksshop Ladykiller.nl. Bestel vandaag nog en je hebt je order morgen al in huis! Geniet van het spannende seksavontuur met de EXS Magnum – Condoms – 100 Pieces en laat je een ultieme beleving ervaren!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701005788