EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces zijn een revolutionaire manier om seksflits en ultiem plezier te garanderen met een veilige en betrouwbare condoom. Deze veilige en betrouwbare condoom-set komt met 50 stuks condoms, klaar om te gebruiken. Met de EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces maak je vrijen extra spannend en geef je jezelf de kans nieuwe ervaringen te ontdekken.

Hier zijn de eigenschappen die de EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces onderscheidt:

– Klaar om te gebruiken: komt met 50 stuks extra stevige en betrouwbare condoms.
– Veilig en stevig: EXS Key Rings ‘Just Use It' Condoms biedt alle veiligheid en betrouwbaarheid die je van een goede condoom mag verwachten.
– Ultiem plezier: zorgt voor extra spanning en geef je jezelf de kans nieuwe ervaringen te ontdekken.

Wat is EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces?

EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces zijn een ultrastevige en betrouwbare condoomset, klaar om te gebruiken voor extra spanning en ultiem plezier. De EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces zijn gemaakt van polyurethaan, een veel veiligere en stevigere vervanging voor latex, en bieden je alle veiligheid en betrouwbaarheid die je van een goede condoom mag verwachten. Dit geeft je de mogelijkheid om te genieten van je seksleven zonder je zorgen te maken over de veiligheid of betrouwbaarheid.

Hoe gebruik je EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces?

De EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces is eenvoudig te gebruiken. Houd de condoom bij het openen en het aanbrengen zo stevig mogelijk om stukken te voorkomen en na de verplichte labo-kwaliteitstest te controleren of er geen barsten of gaten zijn. Vervolgens kan EXS Key Rings ‘Just Use It' Condoms gebruiken om vrijen veilig, stevig en betrouwbaar te maken.

Voor wie zijn de EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces?

De EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces zijn speciaal gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een extra veilig en betrouwbaar condoom. De EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces bieden de extra spanning en het ultieme plezier wat je van een goede condoom mag verwachten.

Hoe kan EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces je seksleven verbeteren?

De EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces is een condoom van topkwaliteit met extra veiligheid en stevigheid. Deze condoom biedt je een extra veilige en betrouwbare ervaring waarmee je maximale plezier en spanning uit je seksleven kunt halen. Door de extra veiligheid en betrouwbaarheid kun je vrijen zonder je zorgen te maken over ongewenste zwangerschappen, het verspreiden van SOA's of andere kwalen.

Met welke andere sextoys of manuele technieken je EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces?

De EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces zijn ideaal om te gebruiken in combinatie met andere sextoys en manuele technieken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een verwarmende glijmiddel, een penisring of een stimulator voor extra plezier. De EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces zijn ook ideaal om in combinatie met de penetratietechnieken die je met je hand kunt uitvoeren.

Hoe moet je de EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces gereinigd worden?

Voor het gebruik van de EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces raden wij aan dat je alle sextoys (inclusief de EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces) goed reinigt voordat je m er gebruikt. Wij raden aan dat je sextoys voor gebruik reinigt met warm water en zeep of een sexspeeltjesreiniger en daarna goed afspoelt met warm water om alle bacteriën te verwijderen.

Aanraden om de EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces te proberen en te kopen

Kom bij Ladykiller.nl voor de EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces en geniet van een veilige en betrouwbare sekservaring. Met de EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces kun je extra spannende ervaringen beleven en seksuele ervaringen realiseren die anders onmogelijk zouden zijn geweest. Probeer EXS Key Rings ‘Just Use It' – Condoms – 50 Pieces en ontdek een nieuwe wereld van en ultiem plezier.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Barcode

5027701007140