EXS Jumbo – – 144 Stuks zijn condooms met een maximale rekbaarheid, geschikt voor mannen die een perfect comfort en bescherming zoeken voor maximale ontspanning. Doordat de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks zijn voorzien van een extra laag glijmiddel is de man nog meer ontspannen in bed. EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks zijn een must-have voor iedereen die veilig wil seksen en hoge kwaliteit seksspeeltjes zoekt om hun seksleven naar een hoger niveau te tillen!

Wat is de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks?

EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks is een set met condooms die geschikt zijn voor mannen die op zoek zijn naar een optimaal comfort en optimale bescherming. De condooms zijn extra vervaardigd met een extra laag glijmiddel waardoor de man meer ontspanning mee ervaart tijdens het seksen. De EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor iedere man geen vervelende verrassingen meer krijgt omdat de maat niet goed is.

Hoe gebruik je EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks?

EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks zijn heel eenvoudig te gebruiken. Wel is het belangrijk dat je goed oplet bij het aanbrengen van de condooms. Het is belangrijk dat het condoom goed wordt afgerold en dat er geen luchtblaasjes aanwezig zijn, zodat vervelende verrassingen voorkomen worden. Het is ook belangrijk om tijdens het seksen de condoom niet te veel te bewegen om scheuren te voorkomen.

Voor wie is de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks?

EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks is voor iedereen die veilig en optimaal comfort wil maken tijdens het seksen. De condooms bieden maximale bescherming tegen zaadlozing en seksueel overdraagbare aandoeningen. EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks is voor zowel hetero- als homoseksuele mannen.

Hoe verbeter je je seksleven met de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks?

EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks zorgen ervoor dat je je seksleven naar een hoger niveau tilt. Door de extra laag glijmiddel heb je nog meer comfort en worden je sensuele momenten nog leuker. Ook zijn de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks geschikt voor ieder type seksspeeltjes zoals , penisringen en anale speeltjes.

Wat voor andere speeltjes en toys kan je gebruiken met de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks?

De EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks zijn geschikt voor vele soorten speeltjes en toys. Je kan de condooms combineren met vibrators, anale speeltjes, penisringen, loopbanen en vele andere speeltjes. Je kunt dan precies proberen wat op jouw lichaam goed werkt en natuurlijk ook wat jouw naaste partner het meest leuk vind.

Hoe reinig je de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks?

De EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks moeten effectief en hygiënisch onderhouden worden. Een condoom is na gebruik wegwerpbaar. Je moet altijd opletten dat de condoom niet beschadigd raakt tijdens het gebruik. Als je condooms aan de lucht laat drogen moet je ervoor zorgen dat de condooms niet blootstaan aan hitte, ultraviolet licht of andere stof die de condooms kunnen beschadigen.

Probeer de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks bij naar Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar condooms die optimaal comfort en maximale bescherming bieden zijn de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks precies wat je zoekt. De condooms hebben een extra laag glijmiddel wat de man extra ontspanning en optimale sensatie biedt. Daarnaast zijn de condooms ook geschikt voor ander seksueel speelgoed en bieden de condooms de maximale bescherming tegen alle soorten Seksueel Overdraagbare Aandoeningen (SOA's). Probeer dus ook de EXS Jumbo – Condooms – 144 Stuks bij Ladykiller.nl. Hier kan je voor een scherpe prijs een set condooms bestellen en je seksleven naar een hoger niveau tillen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5027701006709